Şimdi Ara

GS TV KAYBOLDU (D-SMART)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz önce kanalları kurcalarken (d-smart) bjk tv-fb tv-gs tv diye sıralanan kanallar arasında gs tv nin olmadığını farkettim.acaba gs tv digitürk'e mi geçti?

• EVET DİGİTÜRKE GEÇMİŞ
  • Evet, Dicitürk'e geçti...
  • offff
  • evet çok ama çok kötü bir durum aynı şey umarım bjk tv nin başına gelmezz idda var yahu giderse naparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

evet çok ama çok kötü bir durum aynı şey umarım bjk tv nin başına gelmezz idda var yahu giderse naparız

bjk tv kanal d stüdyolarını kullanıyor bildiğim kadarıyla.bjk tv nin digitürk'e gideceğini sanmıyorum.sende radyo-spordan takip edersin iddaa sonuçlarını ve yorumlarını.zaten majör liglerde bu hafta perde kapanıyor.
  • Doğan Holding'le anlaşma feshedilmiş, maddi yetersizlikler nedeniyle zora düşülmüş, Digiturk "masa sandalya tabure vereyim benden yayına devam et" deyince Digiturk'e geçmiş..

BJK TV bağımsız yayın yapacağız demişti, para yetmeyince tekrar Doğan Tv ile anlaştılar..

FB TV ise kulübe ait olduğu için herhangi bi geçiş, kapanış yok, her yerden yayına devam ediyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentOfGoats -- 30 Mayıs 2009; 14:37:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Smart (Ses)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

evet çok ama çok kötü bir durum aynı şey umarım bjk tv nin başına gelmezz idda var yahu giderse naparız

bjk tv kanal d stüdyolarını kullanıyor bildiğim kadarıyla.bjk tv nin digitürk'e gideceğini sanmıyorum.sende radyo-spordan takip edersin iddaa sonuçlarını ve yorumlarını.zaten majör liglerde bu hafta perde kapanıyor.

ordan da takip edilir de cüney sadi için dedim ben o adam başka yani....

• FB TV iyi becerdi by TV işini.Helal olsun adamlara.
  • Galatasaray, iyiki doğan holding ten kurtuldu. Kafasına göre hareket ediyordu. bize hiç bir faydası yoktu.
    Markamız, Camiamız ve İsmimiz ile para kazanıyordu.

İnşallah Galatasaray ileride bu işi sadece kendisi yapacağını umuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice2blue

Galatasaray, iyiki doğan holding ten kurtuldu. Kafasına göre hareket ediyordu. bize hiç bir faydası yoktu.
    Markamız, Camiamız ve İsmimiz ile para kazanıyordu.

İnşallah Galatasaray ileride bu işi sadece kendisi yapacağını umuyorum.

iyi ama eğer arkadaşın dedikleri doğruysa (masa sandalye karşılığında yayını bizde yap demiş digitürk) böyle daha mı iyi ? masa sandalye ye galatasaray'ın herşeyinden yararlanacaklar. bir fenerbahçeli olarak galatasaray yönetimini kınıyorum,koskoca uefa şampiyonu ve süper kupa almış mülk zengini bir takımın televizyonuna sahip çıkılmıyor.
  • sadece galatasaray tv için d-smart almış bir galatasaraylı olarak bu kararı alan yöneticileri kınıyorum.hiç bir konuda başarılı olamadıkları gibi tv yayıncılığını da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
  • cuma akşamı gs tv de olacağım
    ceyhun yılmaz la roportaj yapılırken arkada öğrenciler olarak bizde çıktık.
    cuma akşamı yayınlanacak.bende dıgıturk yok

uydu yoluyla izleme şansımız yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.