Schalke elenir, Steau elenir. 3. takımı bilemiyorum. Zaten fark etmiyor son torbadan gelip çeyrek final oynamış takımız.
Guimares Schalke Rangers Pana Bükreş
eler
valla burdaki tüm takımlar karşıdaki takımlarına yenilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: matters
eler
sonra bi bakmışın rüyaymış
basel madrid rangers pana gala
bu durmda iki takım eleniyor.biz gruplara çıkalımda 4. torbadan olsun
benim tahminlerim
Guimares - Göteborg/ Basel ...... ne olcağı belli olmaz ama basel daha favori Schalke - A.Madrid ...... madrid eler Aalborg - Rangers/Kaunas ............ rangers eler Panathinaikos - Sparta Prag. ...... ne olcağı belli olmaz ikiside eşit güçte takımlar G.Saray - Steau Bükreş ........ galatasaray eler
önündeki yıldızlı takımlardan 3 ü elenirse fenerbahçe 3. torbadan katılcak devler ligine
galatasaray elerse desenize 3. torbadayız
desene guruptan cikmamiz garinti bu sene
daha kolay olucak bizim icin
quote:
Orjinalden alıntı: Sangokudbgtz
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
eler
son birkaç yılda maç kazanmadan mucize eseri dandik gruplardan çıkan çıkıpta fark yiyip kendi dahil türkiyeyi rezil eden tromso gibi bi takıma elenen takım ben rüyada iken bunları yapmadı
senin de dediğin gibi sadece birkaç yıl.peki fenerbahçe kaç sene bu dediğin duruma düştü sence?30 mu 40 mı bilemiyorum.fenerbahçe'ye laf atmak istemezdim ama senin gibi futboldan anlamayanlar yüzünden cevap vermek istedim.
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
quote:
quote:
quote:
eler
son birkaç yılda maç kazanmadan mucize eseri dandik gruplardan çıkan çıkıpta fark yiyip kendi dahil türkiyeyi rezil eden tromso gibi bi takıma elenen takım ben rüyada iken bunları yapmadı
senin de dediğin gibi sadece birkaç yıl.peki fenerbahçe kaç sene bu dediğin duruma düştü sence?30 mu 40 mı bilemiyorum.fenerbahçe'ye laf atmak istemezdim ama senin gibi futboldan anlamayanlar yüzünden cevap vermek istedim.
gs nin 2000-2001 dışında kayda değer hiçbir başarısı yok bir kaç sene dediysem 8 yıl olmuş 16 yaşındakibirisi bunları hiç hatırlamaz 17 yaşındaki hiç hatırlamaz 18 yaşındakilerin çok azı 19 yaşındakilerin bazıları 20 yaşındakilerin yarısı 21 yaş ve üzeri ise 9 sene önceki başarıyı hatırlamanın hiçbir getirisi olmayacağının farkında olacak olgunluktadır
16 yaşındakibirisi bunları hiç hatırlamaz 17 yaşındaki hiç hatırlamaz
Orjinalden alıntı: XxCuRlYxX
16 yaşındakibirisi bunları hiç hatırlamaz 17 yaşındaki hiç hatırlamaz
gs nin 2000-2001 dışında kayda değer hiçbir başarısı yok bir kaç sene dediysem 8 yıl olmuş 16 yaşındakibirisi bunları hiç hatırlamaz 17 yaşındaki hiç hatırlamaz 18 yaşındakilerin çok azı 19 yaşındakilerin bazıları 20 yaşındakilerin yarısı 21 yaş ve üzeri ise 9 sene önceki başarıyı hatırlamanın hiçbir getirisi olmayacağının farkında olacak olgunluktadır
yani uefa kupası avrupa süoer kupası şampiyonlar ligi çeyrek finali şampiyonlar ligi 2.turu uefa kupası çeyrek finali avrupa şampiyon klupler kupası yarı finali başarı değil öylemi...arkadaşım görmek istemediğin şeyi görmesssin...sende çok iyi biliyorsun neler olduğunu ayrıca o 2001 dediğin zamanda g.saray avrupada 2 kupa kazandı bilirmisin zewkini...senin ne başarın var
yani uefa kupası avrupa süoer kupası şampiyonlar ligi çeyrek finali şampiyonlar ligi 2.turu uefa kupası çeyrek finali avrupa şampiyon klupler kupası yarı finali başarı değil öylemi...arkadaşım görmek istemediğin şeyi görmesssin...sende çok iyi biliyorsun neler olduğunu ayrıca o 2001 dediğin zamanda g.saray avrupada 2 kupa kazandı bilirmisin zewkini...senin ne başarın var
Evet fenerbahçenin işi bu sene daha kolay... Bilhassa Galatasaray'ında şl ye kalıp gruptan çıakrsa... 2.grupta grup olmuyor ...Eskiden neölüm grupları oluşurdu..
Barcelona Liverpool Roma Galatasaray
pofff
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
quote:
quote:
quote:
eler
Böyle saçma sapan konuşuyorsunuz ya deli olucam... Hadi DİYELİM Kİ yok Nedemk getirisi olmıyacak ya... Biz Galatasaray taraftarıyız kardeşim biz başarılarımızla övünürüz...
Ki bir şl yarı finali var... yine steua yla oynadığımız. ...
Kendi kendinizi tatmin etmeyin.boşuna...
vede ondan başka kayda değer başarısı yok dediğin şeylerde 2 tane Avrupa kupası
rangersın 2. ön elemede ilk maçta kendi sahasında yenildiğini varsayarsak rangers elenicek bükreş elenicek shalke de elendi miydi
rangers kaunasla golsüz kaldı
uefa finalisti eler heralde deplasmanda
quote:
Orjinalden alıntı: Sangokudbgtz gs nin 2000-2001 dışında kayda değer hiçbir başarısı yok bir kaç sene dediysem 8 yıl olmuş 16 yaşındakibirisi bunları hiç hatırlamaz 17 yaşındaki hiç hatırlamaz 18 yaşındakilerin çok azı 19 yaşındakilerin bazıları 20 yaşındakilerin yarısı 21 yaş ve üzeri ise 9 sene önceki başarıyı hatırlamanın hiçbir getirisi olmayacağının farkında olacak olgunluktadır
1988-89 Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Finali....
O zamanlar portakalda aminoasittin belki, olmasan bile laf sokmaya çalışırken araştır öyle laf sokmaya çalış, yoksa ucu yamuluveren tüfek gibi kendini vurursun...
Şampiyonlar LİGİ statüsünde değişiklik var mı bu sene?? bizim çeyrek finale çıktığımız yıl ilk gruplardan çıktıktan sonra yine bi grup daha oynamış ve sonra oradan çıkıp çeyrek finale gitmiştik, benzer bi uygulama olacağını duymuştum ama son durum???