Şimdi Ara

GS Performance Technology Bileklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
3
Favori
19.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11119

Ani denge ve güç artışı
    Esneklik ve hareket kabiliyetinde gelişme
    Daha iyi odaklanma ve atiklik
    Hızlı kavrama
    Stres ve tansiyonun azalması
    Hareketsizlik ve isteksizliğin giderilmesi

gibi ürünün orjinali bu tür özellikler katıyormuş insana büyük ihtimal bu bileklik bu özellikleri vermeyecektir ama tasarımı hoş

+Fiyatı 24,95 TL kırmızı ve siyah renkleri mevcut

• Kesinlikle veriyor tabi bu verir mi bilmem . Bizim arkadaşın üzerinde bir test yaptık çocuk ince bir şey böyle yarım yarım dönüyordu bilekliği takıp bi döndürdük kuş gibi havalandı resmen, içinde ki manyatik bir güçten geliyor özellikler alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Kesinlikle veriyor tabi bu verir mi bilmem . Bizim arkadaşın üzerinde bir test yaptık çocuk ince bir şey böyle yarım yarım dönüyordu bilekliği takıp bi döndürdük kuş gibi havalandı resmen, içinde ki manyatik bir güçten geliyor özellikler alınabilir.

Orjinalleri 80-90 tl arasında yanılmıyorsam zararına satış yapacak değilleri ya
  • siyahı güzelse alabilirim harbiden zararına mı yoksa buda sağlar mı bunları ?
  • 1 gram faydası yok bunun 5 lira olsa almam
  • Bizim futbolcular takıyorsa almam ben arkadaş

Ama eğer orjinalinin işlevleri bunda da varsa kaçırmamak lazım, bir şekilde öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Bizim futbolcular takıyorsa almam ben arkadaş

Ama eğer orjinalinin işlevleri bunda da varsa kaçırmamak lazım, bir şekilde öğrenelim.

Aynen işe yararsa alırım hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalinden sabriye almak lazım o zaman şutları kaleyi bulabilir
  • Orjinali 20 $ kadar, dealextreamde ki çakmalarına benziyor.
  • Sipariş verdim siyahından
  • ya arkadaşlar bunu takınca sanki ironman mi olucaksınız bence hiçbir faydası yok bunun
  • 1 tanede ben almayı düşünüyorum vücuda bir zararı yoktur değilmi
  • yarıyor arkadasım bılıp bılmeden konusmayın fakat bu orjınal power brade mı orasını bılmıyorum nba de shaq hido arizza pierce gibi yıldız ısımler takıyor bunun dız ıcın olanıda var sanırım onuda john wall ve evan turner gıbı ısımler kullanıyor fakat fıyatları 90 kusur lıra buradakı 25 o kafa karıstırıyor fakat orjınal powerbrade yurtdısından resmı gelıyordu vergısı felan belkı ofıyatları bulduruyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

yarıyor arkadasım bılıp bılmeden konusmayın fakat bu orjınal power brade mı orasını bılmıyorum nba de shaq hido arizza pierce gibi yıldız ısımler takıyor bunun dız ıcın olanıda var sanırım onuda john wall ve evan turner gıbı ısımler kullanıyor fakat fıyatları 90 kusur lıra buradakı 25 o kafa karıstırıyor fakat orjınal powerbrade yurtdısından resmı gelıyordu vergısı felan belkı ofıyatları bulduruyordur

• sabride denesinler isabet yüzdesi oluşursa çok etkili demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Sipariş verdim siyahından

Hocam kullanınca haber et
  • Orjinal olanlarını almamanızı öneririm. Vücuda zararı oluyormuş ve bence bu ürün de %100 orjinal bir ürün değil. Her ne kadar Galatasaraylı da olsam orjinal olmayan bir ürünü almak istemem. Keşke orjinali üzerinden bir anlaşma yapsalarmış. Tabi o fiyatlara almak zor olurdu ama en azından orjinalliği bozulmazdı.
  • Gitti gidiyordan bakyım hemen hemen 24 tl gerçekten orjinalse alayım bende beyler gs stroden şipariş versem izmire gelirmi kapıma kargo beleş diyor 20 tl üzeri alışverişlere? tasarım hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Gitti gidiyordan bakyım hemen hemen 24 tl gerçekten orjinalse alayım bende beyler gs stroden şipariş versem izmire gelirmi kapıma kargo beleş diyor 20 tl üzeri alışverişlere? tasarım hoşuma gitti

Orjinalliğine ihtimal vermiyorum. 55-60 tl ve altı ürünlerin büyük kısmı yan sanayi hocam.
  • Bende gg den baktım şimdi daha önce kullanan arkadaslar varsa hangi satıcı orjinal satıyor,fiyat performans olarak hangisi daha önde ve en önemlisi işe yariyormu bari ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.