Ne oluyor ? nasıl anladın orjinal olduğunu hologram bandı varmı öyle yazıyorda
nasılmı :D
diğerini satarken ne yaptılarsa ordan anladım dostum annem normalde tek ayak üstünde bile duramaz bırak kolundan bastırmayı aldım ona 79 tl lik işe yaradı başıda dönmüyo eskisi gibi
gs ninkini de denedim oluyo annemde yaşım 27 çocuk değilim bu arada
Bazı arkadaşlar Youtube videolarını göremiyor sanırım.
Arkadaşlar anlamıyor musunuz? Bütün bu bileklikler ... vs hepsi tezgah!
Sizlere satış yapılırken gösterinin numaraları var.
Yani eğer dilerseniz ben de sizlere yapılan 3 gösterinin aynısını yapayım, istediğiniz herhangi bir objeyi size satayım. İp, taş, bileklik, kolye ... vs ne istersiniz?
Boşu boşuna para kaptırmayın bu saçmalığa. Hepsi palavra. Her sene ürünü değiştirip değiştirip milyonlarca TL para kazanıyorlar.
Gerçekten yazık, günah...
Internette " Applied Kinesiology" diye aratın, show sırasında neyin nasıl yapıldığı görebilirsiniz.
Yok hala inananlar var ise aranızda lütfen benle iletişime geçsin, yapılan gösterinin aynısını istediği obje ile kendisine yapayım!
Süs için 25 tl vermeye değmez
Güncel
daha gelmedi mi
Sabri Antalyaspor maçında böyle bir şey takmıyordu ve buna rağmen ondaki değişikliği fark etmişsinizdir sanırım. Yani böyle şeylere gerenk yok
2 dolara satıyorlar bunlardan yaffff..
Arkadaşlar orjinal bileklik şu an sağ bileğimde. İçimde inanılmaz bir pozitif enerji var, içim içime sığmıyor, duvarlara tırmanacak durumdayım bu nasıl bir buluştur ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Arkadaşlar orjinal bileklik şu an sağ bileğimde. İçimde inanılmaz bir pozitif enerji var, içim içime sığmıyor, duvarlara tırmanacak durumdayım bu nasıl bir buluştur ya ?
git bi duş al düzelir o
Petit danone mi 7n sen yine
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Ben beşiktaşlı olanı aldım siyah ama direk etki gösterdi falan diyemem . Belki de yalan bilmiyorum . ..
Yalan olduğu ispatlandı satan firma bir işe yaramadığını itiraf etti hatta haberlerde bile verdi dedi para kazanmak için yapıyoruz. Süs için alacaklar değmez o paraya
bu bileklikleri upgrade ile +2 yapabiliyozmu ?
Neden olmasın +9 bile olur parlar
Elixir basarken yanmasın ?
2 haftadan uzun süredir bileklik kolumda ama bir faydasını görmedim