Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

deco lu, xavi li, messi li, etoooo lu takımda başarılı olmuş olmasına rağmen sabri li arda lı gs de başarılı olması mümkün değildir. çünkü volkan cassilas dan daha iyi bir kalecidir, alex sneijder ve robben e toz yutturur, ibrahim toramanın yanıda sergio ramos adam değildir, ve de mehmet yıldız ispanyada olsa kesin gol kralı olurdu. bu sebepten elindeki kadro sayesinde ispanya da başarılı olan bu amca türkiye de galatasarayın rakipleri karşısında hiçbişi yapamaz. ben bunu bilir bunu söylerim. allam lütfen yapamasın.

Ben cevap vermekten sıkıldım çünkü bişeyin değişeceğini sanmıyorum...Ekşiden şu şahane yorumu sizlere armağan ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

http://www.uefa.com/

uefada manşet olmuş

yok dostum kesin hacklemişlerdir siteyi yoksa rijkaard kim manşet olmak kim adamın ne başarısı var ki bugüne kadar
  • şuan için RİJKAARD haberi ;

Galatasaray appoint Rijkaard as coach
    Friday 5 June 2009

Frank Rijkaard, the new coach of GalatasarayFrank Rijkaard, the new coach of Galatasaray (©Getty Images)

Galatasaray AŞ have appointed Frank Rijkaard as coach on a two-year contract, the Dutchman replacing Bülent Korkmaz after his resignation was accepted by the Turkish club's board on Tuesday.

Honours
    The 46-year-old has been out of coaching since leaving FC Barcelona on 30 June 2008 after two seasons without a trophy at the Camp Nou. Under Rijkaard, appointed ahead of the 2003/04 campaign having previously coached the Netherlands and Sparta Rotterdam, the Blaugrana won the UEFA Champions League and two Spanish titles.

Europa League
    Korkmaz replaced Michael Skibbe as Galatasaray coach on 23 February and guided the club to a fifth-placed finish in the Süper Lig, enough to earn a berth in the inaugural UEFA Europa League. With the second qualifying round getting under way on 16 July, Rijkaard has little time to waste.

©uefa.com 1998-2009. All rights reserved.

• Galatasaray'ı nasıl oynattığpını görmeden her hangi bir yorum yapma Batuhan Kılıç adam bir oynatsın ondan sonra istediğini söylersin !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolqan

umarım artık türkiye liginin klasigi haline gelen her sene t.d degistirme bizde biter.uzun süre kalırsa Rijkaard avrupada ve ligde basarılı olabilcegimizi düsünüyorum.hayırlı olsun galatasaray camiasına.

Geçen sene de UEFA + Lig bizimdi. Sonuç hüsran oldu. Büyük konuşmamak gerekiyor bence.
  •  GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

ya bazı çoluk çocuklar bıdı bıdı yapana kadar adam gibi biri çıksın da geçtim zico yu aragones i del bosque den ne farkı var şu adamın takımda disiplin kuramaması dışında bir anlatsın da öğreniyim

kanka
    adam bi gelsin
    disiplin kuramıyomu kuruyomu gör.

Şu an türk ve yabancı tüm futbolcuların saygısı olucak Rijkarda
    hem futbolcu olarak çok kupa aldı
    hemde teknik direktör olarak.

messi çocuk işler yapmış zamanında olabilir. ben o haberleri çok iyi hatırlıyorum o zamanlar. Messi klüpten para cezası almıştı
    daha ne olsun? satsalarmıydı?

daha ne diyceksin? merak ediyorum. ben çok eğleniyorum şu an.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

quote:

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

üzülüyorum adına cidden.
    Avrupada kupanız yok halen daha GSden iyiyiz diyoruz.
    bi haddinizi bilseniz camia olarak.
    Lütfen
    cidden lütfen.
    bi bilin artık.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Çamur at izi kalsın hep aynısınız.

10 sene önce aldığınız kupa hala dayanağınız. Yazık. Ne ş.ligi şampiyonları var kendi liglerinde küme düşen.

Ayrıca, hadi bildirin haddimizi yapabilecekseniz. Çocuk başına büyük laflar etme, üzülürsün.

yok dostum
    yaşım çocuk yaşı değil üzülmem merak etme
    biz 10 sene önce aldıkta
    siz ne zaman aldınız?
    hahaha

Günün Sorusu:
    Gri
    Büyük Sayılır
    ve 26 yıldır alınamadı.
    acaba bu nedir?

Ya dediğimi anlamak istemiyorsun, ya da ciddi problemler var ortada. Hala şu kupayı aldınız bunu aldınız derdindesin.

Tamam, eğlen hadi en büyük sizsiniz bütün kupalar sizin olsun

• quote:

ya bazı çoluk çocuklar bıdı bıdı yapana kadar adam gibi biri çıksın da geçtim zico yu aragones i del bosque den ne farkı var şu adamın takımda disiplin kuramaması dışında bir anlatsın da öğreniyim

şuan için ne söylense boş.. gelsin çalışsın görelim.. geçmişine bakıp değerlendirmek yanlış, bunu gördük tecrübelerimizle.. doku uyumu denilen sanal gerçek herşeyi sonuçlandırmaya yetecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

uefada manşet olmuş

yok dostum kesin hacklemişlerdir siteyi yoksa rijkaard kim manşet olmak kim adamın ne başarısı var ki bugüne kadar

bu mesajını heyecanına veriyorum cevap vermiycem. yukardaki mesajlarımı okursan ben bile sevindim bu transfere. kötü anlamda demedim yani. gerçi cevap vermiş olduk şimdi neyse

• iyi bir td elindeki malzemeyi en iyi kullanan td dir,rijkaard olmus veya hasan huseyin olmus farketmez
    onemli olan eldeki malzeme,
    nekadar ii t.deirektor olursan ol hasan sas sabri gibi kalitedeki adamlar olursa birsey olmaz o takimdan
    teknik direktor konusunu bukadar abartmiyin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kiss of Life

Batuhan Kılıç @ Gerçekten ama gerçekten saçmalamışsın...Adam'ın kariyerindeki başarıları ortada sadece Barcelona da değil önceleri de başarılı bir adam.Barcelona da ilk sezon kötü geçmesine rağmen sabır gösterildi 2 lig şampiyonluğu ve 1 ş.l kupası almış...Ayrıca sanki Barcanın kadrosu iyiyken rakiplerinin kadrosu çok kötü gibi konuşuyorsunuz...

Galatasaray harika bir t.d aldı...Ancak mutlaka sabredilmeli...Ayrıca bugünkü Barcayı Rijkaard oluşturmuştur kim ne derse desin...Kendi özel sistemi var adamın dünyada bu sistemi uygulan 2 t.d var Maurinho ve Rijkaard....4-3-3 oynatıyor tam bize uygun...Bir de Guily ve Gunjohnsen ve zaman zaman İniesta oynuyordu onun takımında...Yani şimdiki tecrübeli kadro değildi...

Tüm bunları geçtim adam sırf marka...Adamın ismini duyan buraya daha rahat gelecektir kesinlikle..Bu bile yeter.

rijkaard ın kariyerindeki başarılar ne? dönemin yıldızlar karması barcelona sıyla 2 lig 1 şl şampiyonluğu, döneminin yıldızlar karması real madrid iyle bundan çok daha başarılı olan del bosque burada köy kasabı muamelesi gördü neyden bahsediyorsunuz, 2 gündür mü şu futbol denen şeyi takip ediyorsunuz? 2000 deki hollanda takımının kadrosunu hiç hatırlayanınız var mı?

hepsini geçtim bu adam neden kovuldu ondan da mı haberiniz yok? daha o zaman ufacık çocuk olan messi ye bile söz geçiremeyen rijkaard gelip burada keyfine göre uçağa atlayıp giden futbolculara mı söz geçirecek?

bunları da geçtim rijkaard ın futbol anlayışı ne tarz oynatır bilen var mı? sadece ronaldinho dur rijkaard ın futbolu, ronaldinho formdadır oynar takım kazanır, ronaldinho 5 kişiyi geçer 3 gol atar real madrid i yenerler, ronaldinho frikik atar bilmem kimi elerler, barcelona yönetiminin asıl meselesi teknik direktör olsa bu kadar riske girip sene başında guardiolayı getirmezlerdi avrupada kariyeri tartışmasız barcelonaya gelmek için can atan teknik direktörler varken, barcelona da da son yıllarda hep kariyersiz hocalar görev almıştır bir ara van gaal ın geri gelip kovulması dışında

ayrıca futbolcu teknik direktöre gelmez takıma gelir, paraya gelir, rijkaard var diye nistelrooy van der vaart gibi avrupada üst düzey takımlarda en azından şampiyonlar liginde oynayabilecek adamların çıkıp da Türkiye ye geleceğini sanmak gerçekten saflıktır kimse kusura bakmasın

Arkadaşım sen ne diyorsun ?
    Sana göre iyi hoca kariyeri nasıl olmalıdır ?
    Rijkaard geldi diye bu çekememezlik nedir ? Galatasaray lı taraftarlar seviniyor ama sen neyi ispatlama peşindesin ? Yani kimse bir şey bilmiyor, ben biliyorum, sevinmemeniz lazım mı demek oluyor bu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Offf süper oldu daha şoktayım ..

Fenarbahçe Aragones'i aldığında da şoktaydı yollarken de pek farklı değildi
    Barcelona takımını dedeme versem çalıştırır

dedenide al git
    tüm türkiye arkanızdayız

• Arkadaşlar adam gelip hemen bizi dünya şampiyonu yapmıycak

ama harika bi transfer.
    çok dandik teknik direktörler geliyodu son 5 yıldır (gerets hariç)
    bu iyi oldu.
    özellikle 2 senedir feldkamp skibbe bülentden sonra rijkard ilaç gibi geldi.
  • quote:

quote:

quote:

uefada manşet olmuş

bu mesajını heyecanına veriyorum cevap vermiycem. yukardaki mesajlarımı okursan ben bile sevindim bu transfere. kötü anlamda demedim yani. gerçi cevap vermiş olduk şimdi neyse

sen niye alındın ki

• quote:

Frank Rijkaard: "Küçüklüğümden beri Galatasaraylıydım. Yakın çevreme sorabilirsiniz."

Böyle bir açıklama yapar mı acaba?

Şaka bir yana tebrikler yönetimimize...
  • arkadaşımla şu enteresan diyalogu yaşamama yol açmış kişi...

- reykartı almış oglim gassaray...

- kaç yaşına geldi oğlum o, napcak cincon onu...

şu yorumu okudum gözümden yaş geldi aboooww hala gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

barcelona ile şampiyon olduğu yıllarda real madrid'in kadrosunda zidane, figo, makelele, beckham, raul, guti gibi adamlar olduğunu unutmamak gerekir. şampiyonlar ligi'ni kazandığında alex ferguson'un manchester'ın başında 16. yılını doldurduğunu, mourinho'nun chelsea ile çıldırdığını da eklemek gerek tabii. milan'ı filan saymıyorum daha bak. ama yok. neydi? barça'da eto, ronaldinho vardı di mi, onlarla babam bile şampiyon olurdu? hala kendini kanıtlayamadı bu adam. hemen gönderilmeli.
    artık anlayın ***** koyyim, futbol dediğin şey pes'deki gibi değil, teknik direktörlük de cm'deki gibi. save edemiyosun olm burda. ettirmiyor adamlar.

(rahmetli baskan kennedy, 05.06.2009 12:30 ~ 12:33)

batuhan arkadaş tekrar okusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

üzülüyorum adına cidden.
    Avrupada kupanız yok halen daha GSden iyiyiz diyoruz.
    bi haddinizi bilseniz camia olarak.
    Lütfen
    cidden lütfen.
    bi bilin artık.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Çamur at izi kalsın hep aynısınız.

10 sene önce aldığınız kupa hala dayanağınız. Yazık. Ne ş.ligi şampiyonları var kendi liglerinde küme düşen.

Ayrıca, hadi bildirin haddimizi yapabilecekseniz. Çocuk başına büyük laflar etme, üzülürsün.

yok dostum
    yaşım çocuk yaşı değil üzülmem merak etme
    biz 10 sene önce aldıkta
    siz ne zaman aldınız?
    hahaha

Günün Sorusu:
    Gri
    Büyük Sayılır
    ve 26 yıldır alınamadı.
    acaba bu nedir?

Ya dediğimi anlamak istemiyorsun, ya da ciddi problemler var ortada. Hala şu kupayı aldınız bunu aldınız derdindesin.

Tamam, eğlen hadi en büyük sizsiniz bütün kupalar sizin olsun

sağol kanka :)

• quote:

sen niye alındın ki

benim mesaja alıntı yaptın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.