Şimdi Ara

GS lıların fb-rize maçı yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tartışma ortamı oluşmasın fblilerin yazdığı topiğe değil buraya yazsın gsli dostlar.. gergin olabilirler biraz rizeye helal 10 kişi kaldılar ama direndiler..

• Rizeyi tebrik ediyorum gerçekten süper direndiler 10 kişi 5 dk uzatma dinlemediler aldılar puanı.
    Fener yine yan toptan bi gol attı bi kerede organize bi gol atsalar yaa

Malatyayı yenip farkı 2 ye indirip şampiyon olucaz
    Bu arada haftaya kimle oynuyo fener?
  • Fenerbahçe inanılmaz güzel oynadı. Nefis top yaptılar ama zaman zaman bazı engellere takıldılar. Yoksa bu maç 4-1, 5-1 biterdi. Olsun Fenerbahçe bu futbolunu devam ettirdiği zaman bence Samsunspor deplasmanından bol golle (0-3, 0-4) ve 3 puanla döner. Fenerbahçe'yi inanılmaz bir yükseliş bekliyor.

Rize maçını Fenerbahçe 5-0 alır demiştim yanıldım ama haftaya yanılmam zannetmiyorum. Samsunspor'u deplasmadan en az 0-3 yenerler. Fenerbahçe yükselişte.
  • Rizeye helal valla..Aslında 1-0 dan sonra çok yanlış bi şekilde avantajı dezavantaja çevirdiler..Çok geriye yaslanarak oynadılır ve bunu sonucunda boş yere 10 kişi kaldılar...Ki kırmızı kart haklıydı!!!

Onun dışında 90 dakika boyunca yine klasik bir Fb izledik.Yine duran toptan bir gol buldular.Ve maç böyle bitti..

Hakem hakkında bi yorum yapmak gerekirse çok adil bir maç yönetti diyebiliriz..Belki uzatmalarda biraz sapıttı ama yine de kararlarında çok tutarlıydı.Hakemin bu kadar iyi maç yönetmesi pohpohlanmaya alışkın Fb taraftarına çok dokundu ve maç bitiminde Ulusoy istifa diye bağırdılar...Kupa maçındaki ELLER mevzusunda Ulusoy istifa diye bağırmayan zihniyet beraberliği Ulusoya bağladı..Kendilerini bir kere daha tebrik ederiz..
  • bence 1-1 macın hakkıydı... macta iyi oynayan bir fenerli yoktu... yalnız taraftarımız cok yanlış yapıyor ü.özat ı oyundan düşürdüler bence
  • bence de beraberlik maçın hakkıydı..Zaten lig başladıgından beri top oıynamıyoruz bir şekilde kazaya ugrayacktık..Ama önemli değil telafisi var..

Ümit ÖZAT bence şapkasını önüne alıp düşünecek subsonic..Orta yapmayı mı öğreneyim yoksa başka bir takıma gideyim, diye
  •  GS lıların fb-rize maçı yorumları

arkadaşlar. Bu konu da yoldan çıkmasın olur mu? Şimdilik gayet güzel gidiyor.

Fenerbahçe'de taraftar biraz tepkili sanırım. Ancak Feneri büyük bir yükseliş bekliyor. Samsunspor'u bol golle yenersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ümit'den önce Deniz nasıl bu takımda top oynuyor anlamak mümkün değil..
    fenerli olsam çıldırırdım herhalde takımımda böyle bir oyuncu oynuyor diye..
  • haklısın pas hatası yapıoo ama ılk hatadan sora ugultuları görmedin mi? 3-4 ten sora yuhalıyolardı.. bu kadar olmaz ama adamın top ayagına dolaşmaya başladı... Orta yapamaması,hata yapması onun sucumu ?adamın sol ayagı yok elınden geleni yapıoo.. Yeterli diiise oynatmayacak DAUM efendi o zaman suclu özveriyle oynayan kaptan deil... benim görüşlerim.. Denize de aynısını yaptılar bu arada,haftaya alkışlayıp çiçek werirler... sinirleniyorum yaa bence taraftar deil yuhlayanlar
  • Fener haftaya samsun deplasmanı var sonra ankara deplasmanımı beyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

haklısın pas hatası yapıoo ama ılk hatadan sora ugultuları görmedin mi? 3-4 ten sora yuhalıyolardı.. bu kadar olmaz ama adamın top ayagına dolaşmaya başladı... Orta yapamaması,hata yapması onun sucumu ?adamın sol ayagı yok elınden geleni yapıoo.. Yeterli diiise oynatmayacak DAUM efendi o zaman suclu özveriyle oynayan kaptan deil... benim görüşlerim.. Denize de aynısını yaptılar bu arada,haftaya alkışlayıp çiçek werirler... sinirleniyorum yaa bence taraftar deil yuhlayanlar

Valla bi Gsli olarak yaptığım gözlem şu..Fb taraftarı kesinlikle çok sabırsız bi taraftar topluluğu.Futbolcularına hiç bir şekilde sabır göstermiyorlar..

Ya kardeşim Volkan sizde olsa nasıl kovalarsınız demek ki

• quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

GS lıların fb-rize maçı yorumları

arkadaşlar. Bu konu da yoldan çıkmasın olur mu? Şimdilik gayet güzel gidiyor.

Fenerbahçe'de taraftar biraz tepkili sanırım. Ancak Feneri büyük bir yükseliş bekliyor. Samsunspor'u bol golle yenersiniz.

Yalnız şaka bi yana Antunun bu yaptığı çok mantıklı gelmedi bana!! O ne öyle tehdit eder gibi Ciddi Olun demek!!

• GALATASARAY"IN BU SENE ŞAMPİYON OLDUĞU AN,FENERİN BİTTİĞİ ANDIR.

NE AZİZ KALIR NE DAUM !
  • GÜVENÇ KURTAR "FENERBAHÇEYİ ÇALIŞMADAN YENDİK"

Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, maç sonrası yaptığı açıklamada ilginç açıklamalarda bulundu. İŞTE KURTAR'IN AÇIKLAMALARI
    Karşılaşma ile ilgili yorum yapan Kurtar "Lige verilen ara çok uzun. Bu bir rehavet getiriyor. Ayrıca Rize'de kar yağışı ve hava şartları sebebiyle istediğimiz çalışmayı yapamadık. Ancak iyi bir skor elde ettik. 1-0 dan sonra futbolcularım psikolojik olarak geri çekildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

GALATASARAY"IN BU SENE ŞAMPİYON OLDUĞU AN,FENERİN BİTTİĞİ ANDIR.

NE AZİZ KALIR NE DAUM !

hayallere dewam
  • Fenerbahçeli taraftarlar, Çaykur Rizespor maçında bazı tribünleri boş bıraktı.
    Stadın özellikle Migros kale arkası tribününde büyük boşluk oluşurken, Telsim kale arkası tribününde de boşluklar göze çarptı.

turkspor
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

Fenerbahçeli taraftarlar, Çaykur Rizespor maçında bazı tribünleri boş bıraktı.
    Stadın özellikle Migros kale arkası tribününde büyük boşluk oluşurken, Telsim kale arkası tribününde de boşluklar göze çarptı.

turkspor

25000 kişi! Bu arada izin almadan girdim ama isterseniz çıkıyım?
  • maçta 25 bin kadar taraftar vardı bu halı samiyenden 10 bin kişi daha fazla demek 15000 oldunu düşünürsek ..maraton ve numaralı tamamen doluydu gfb de çok eksik var maçlara gelmiyo çoğu sorun en kısa zamanda çözülür umarım takıma yansıdığı apaçık ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alenka39 -- 3 Şubat 2006 23:47:46 >
  • beyler stadın kaç kişilik olduğunun önemi yok. yarısı boş ise taraftar edebiyatı yapmayacaksın. lidersiniz herşey süper (!) yıldızlar sahada ama stadın yarısı boş.. bu arada buraya yazabilirsiniz elbette tutamayız sonuçta ama yazdıklarımız gsliler için cvp vermeniz şart değil.
  • Serkan Özdemir'i tebrik etmek lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.