Şimdi Ara

Gs'ın sarı kırmızıdan önce sarı lacivert forma giydiğini biliyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Ben de ilk okuduğumda çok şaşırmıştım. Bizim kurulduğumuzda ilk renklerimiz kırmızı ve beyazmış. Sonra 1906 senesinde, bizim klasik parçalımız ilk olarak sarı lacivert olarak ortaya çıkmış ve uğursuz gelince 2 sene sonra değiştirilmiş.

İşte o forma:

Gs'ın sarı kırmızıdan önce sarı lacivert forma giydiğini biliyor musunuz?

Olayı daha detaylı okumak isteyenlere :http://galatasarayformalari.blogspot.com/2010/02/1908den-once-ilk-fotograf-ve-fenerbahce.html

Bizim yeni sezon formalarımızdan daha güzelmiş :)))

• ,Formada kemer mi var benim gözler mi bozuldu
  • sarı-lacivert forma olayını bilmiyorum, ama siyah forma giyildiğini bunun uğursuz gelince sarı-kırmızı seçildiğini duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

bir gün herkes

bu durumda renkleri bizden görmüşsünüz, forma sezonu 1906 daha FB diye bir takım yok

jesus

christ

• Evet
  • biliyoduk nolmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan 1825482 kişi oldunuz sanırım
  • Sarı Lacivertten önce de 'kırmızı beyaz' forma giydiğimizi, sarı lacivert formanın da 'uğursuz' olduğu düşüncesiyle değiştirildiğini biliyor muydun?
  • Gsnin formasi sari lacivert olduguna gore ve fenerbahce 1907 yilinda kurulduguna gore fb çin işi yapmiş

• kırmızı beyaz takımın sarı lacivert forma giymesi çok garip ayrıca 1906 da bu olay oluyorsa 1907 de kurulan fener formayı bizden çalmıştır ugursuz ayağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Gsnin formasi sari lacivert olduguna gore ve fenerbahce 1907 yilinda kurulduguna gore fb çin işi yapmiş

Zaten G.Saray'dan bir yönetici/futbolcu/taraftar artık herneyse o kurmuş bizim kulübü (diye biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Gsnin formasi sari lacivert olduguna gore ve fenerbahce 1907 yilinda kurulduguna gore fb çin işi yapmiş

Zaten G.Saray'dan bir yönetici/futbolcu/taraftar artık herneyse o kurmuş bizim kulübü (diye biliyorum)

Allah için biliyormuşsun hocam

• 1907'de maalesef bizim eski formaları Fener'e vermişler. Bu nedenle takımlarının renkleri solmuş sarı çiçeğin sarısı ile kararmakta olan kapalı hava mavisine çalan laciverttir.
  • Fenerbahçeyi bize rakip olsun diye bizimkiler kurmuş onu biliyomusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Fenerbahçeyi bize rakip olsun diye bizimkiler kurmuş onu biliyomusunuz

hatta takımımızdaki oyuncuların yarısı fenere geçmiştir
  • quote:

quote:

Galatasaraya rakip olmak icin gorus ayriliklarina dusen gs yonetiminden kisiler kurmustur fenerbahceyi

• 1. Sarı lacivertin uğursuzluğu taa eskidenmiş.
    2. Formalar boşta kalmasın diye FENERBAHÇE kurulmuş.

Provokasyon güzelmiş. Kapışın.

• Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

bir gün herkes

dediğin gibi yanlızca bir gün

ama diğer günler
  • quote:

quote:

http://imageupload.org/getfile.php?id=239794&a=302b569e3ba6980fb409da6de9820e4c&t=504b3553&o=7115B9F807A5636C8E87EBB3040EB3927708EAFC05BE6070918684F54445AFEA1215B8E407A5&n=15d7oy.jpg&i=1

• herkez sonradan doğru yolu buluyor demek

sarı-kırmızı aşktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.