Şimdi Ara

gs forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Renktaşlar merhaba. Yarın gidip parçalı formamızı almayı planlıyorum. Prensip olarak bugüne kadar aldığım hiç bir forma bir oyuncunun numarası ve ismi olmadı. Fakat drogba benim için hagi gibi ayrı bir yerdedir. Yıllardır ağzım açık izlediğim drogbanın gs de oynamasına hala inanamıyorum bu yüzden drogba forması almayı düşünüyorum. Diğer yandan 12 numara gerçekten hiç hoş gözükmüyor yani kararsız kaldım. Sizce numarasız isimsiz forma mı yoksa drogba forması mı

• Böyle adamlar 10 yılda bir geliyor hocam. Çek bi Drogba forması. 12 hoşuna gitmiyorsa 11 yazdır.
  • Bende sizin gibiydim isim numara yazdırmazdım. Ancak gittim kırmızı 12 numaralı drogba formamı satın aldım. Drogbanın yeri gerçekten başka sizde bence yazdırın.
  • Hocam sıkıntı yaratmayacaksa bu sezon Drogba' nın 12 numaralı formasını önümüzdeki sezon da -büyük ihtimal- 11 numaralı formasını almalısınız bence.
    12 numaranın bir hatırası var, Drogba' nın Galatasaray' a geldiği ilk sezon giydiği forma diye hatırlayacağız ileride. Kariyerinde ilk kez giydiği numara diyeceğiz.
    Hatta ilk kez transfer olduğu bir takımda ilk maçında gol atarken sırtında 12 numaralı, bu forma vardı diyeceğiz:
     gs forması
  • Arkadaşlar genel olarak aynı fikirlerdeyiz. Drogba çok çok başka bir isim. O yüzden onun formasını almak daha mantıklı. Numara konusunda bir arkadaşın dediği gibi 11 yazdırsam en mantıklısı olacak ama daha karar veremedim. Çok sağ olun renktaşlar. İyi akşamlar herkese.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.