Hayırlı olsun hocam. Bedava ürünleri severiz :) keyifli maç izlemeler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GS, FB ve BJK’nin Avrupa Maçları Exxen’den Bedava Yayınlanacak (3. sayfa)

-
-
Acun günahını vermez sazan.avi yapmış resmen. Yeni bir kerizleme diyebiliriz.
Maçlar için alanlara ne olacağı söyleyeyim. Bu kadar kişi ücretsiz abone oldu, mevcut aboneleri de üstüne koy Salı günü Galatasaray-Bayern Münih maçı saatinde alt yapı kaldırmayacak ve sistem çökecek(Bu daha önceki maçlarda da oldu) Hopp sonrasında free olarak TV 8,5 dan verecek maçı. Buradan oltaya taktıkları yanına kar kalacak. Abone sayısı kasacak müşteriden aldıkları özel bilgileri(Mail kart vs) de dataya kaydedecek.
-
Vay be :) gerçekten çok açıklayacı olmuş.
Tüm bilgilerim gitti desene tüh. FBI falan eve gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana ya da konuna bir şey demedim hocam. Eline sağlık fırsat paylaşmışsın. İnternette zaten sanal karttan başka bir şey kullanmam. Ana kartlarım mail order, internet alışverişi hepsine kapalıdır. Yani veri sızıntısı, big data, sazan avı, hacklendik, şu oldu bu oldu. İşin içine bir de Acun girince 2 hafta maç izlemek için bir yere üye olmaya falan değmiyor. Kendi adıma onu söyledim.
-
Teşekkürler. Telefon girmeden üye olunuyor imiş. Spam gelme ihtimali yok en azından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim olmadi bana 1tlye 1haftalik uyelik verd
1 TL limitli 7 günlük kart bilgim gitti Tüh
-
Bugün son gündü. Sanırım bugün üye olanlara 7 gün veriyorlar.
Arkadaslae 1 tlye 1 hafta verdi ama exxenspor nasıl üye olcaz anlamadım?
https://www.donanimhaber.com/exxen-de-galatasaray-bayern-munih-maci-ucretsiz-nasil-izlenir--170069
DH haber gündemi çok geç takip ediyor.
-
Üye olurken paket seçeneklerinde "reklamsız exxenspor" paketini seçtiniz mi?
-
Sen şimdi buraya yazdınya tüm sırrı bozdun senide bulurlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki 10 gün dolmadan iptal etmeye kalksak bir ücret alırlarmı. İnstagramda felan öyle yazmışlarda. Normal paket ücretini alıyolarmış.
hocam sanal karttan yapsana.nasıl çekecek para ?
az önce yaptım
-
1 haftalık bahse konu deneme uyelıgınde spor paketı bulunmuyor. Bugun uyelık acanlar muhtemelen aksam macı ızleyemeyecek . Ben yanlıs mı yorumluyorum yoksa belırttıgım gıbı mı olacak ? Şifresiz izleme olanagı dün kapanan 14 gun uyelık uzerınden mevcutmuş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 24 Ekim 2023; 14:10:46 >
-
Üyelik Bilgilerim/ kısmına bakmaları gerekiyor.
Exxenspor varsa izlerler. Yoksa dediğiniz gibi olabilir.
-
Bugun ıcın acacak olanlar boşa acmayın paket içeriğinde exxen spor yoktur.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X