Bu maçı izleyebileceğim büyük plasma, led yada lcd'ye sahip en iyi mekan neresi arkadaşlar?..
beşiktaşta sağlam geçiriyorlar, ben 4 sene önce 15 tl verdiğimi hatırlıyorum o da en ucuz yerde , bu senede 50 olur heralde
valla ayıptır soylemesi ehçti (hd ) kalitesinde evde izleyecegim
artık kafelerde izlemek sıkıyor her pozisyona yorum yapan adamlar . küfür edenler .teknik direktörlüge soyunanlar.. gına geldi...(tabii hepsi öyle degildir)
evde arkadaşlarla beraber izlemek güzel oluyor ben özellikle fb'li olan arkdaslarımı çagırdım.. çakagızya dalga geçecek biri olsun
Galatasaraylıysan nevizadeyi öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: carisma2050
beşiktaşta sağlam geçiriyorlar, ben 4 sene önce 15 tl verdiğimi hatırlıyorum o da en ucuz yerde , bu senede 50 olur heralde
Polat Renaissance'da izlerim 45 lira verip 50 lira yerine:D Şaka bi yana adam gibi maç izlemek için bir mekan yok buralarda galiba. Belki alakasız bir örnek ama Osmaniye'de Şato diye bir bilardo salonu vardır ortaokul yıllarından liseye kadar takıldığımız ve halada çalışan; adamlar maç için 4-5 tane dev ekran almışlar üzerinede 2 tane iyi kalitede projeksiyon almışlardı kısacası özellikle derbi günleri orada yaklaşık 1000 kişi oluyordu dev bir mekan, İstanbul'a da lazım:)