Bildirim
GS-FB Maç organizasyonu.27/04/08 ASY (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
caner abi 2 bira çakarız gireriz maça
-
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
hayırlı olsun Alp
ne oldu otel işi?
dediğim yer zaten otel değil pansiyon gibi biyerdi abi..8 oda varmış onlarda doluymuş.._____________________________ -
-
birde $öyle pankart açsak nasil olur
tabi in$allah 8 nisan da hattrick yapar ASLAN DRGOBAAAA

-
eski açıkta olacağım beyler buluşma yeri vs ayarlanırsa gelirim _____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Büyük buluşma olacak,DH ASLANLARIN YUVASI toplanıyor
şimdiden heycanlandım
_____________________________ -
Vallahi benim için sorun yok istanbul kadiköy göztepe tarafıdayım.Bir otobüs mecidiyeköyde yim 129K
Büyük ihtimalde yeni açık üstte olurum eski açıkta çok izdiham yasanıyor
Eski açık Altta almayın beyler maçı izleyemezsiniz.be cool sen iyice ayarla ortamı olmazsa biletix bana yakın bazı arkadaslara ben alabılırım.
(maddi durum kötü olmadığı taktirde)
_____________________________ ORJİNAL Dünyaca Ünlü Markalar Uygun Fiyatta... TIKLAYINIZ... -
ah ulan ben böyle öğrenciliğin.
Taa izmir'den kalkıp da gelemem ki...
Size iyi eğlenceler arkadaşlar. 5 Tane atmadan gelmeyin
beyler izlemeye gitmiyoruz lütfen takıma destek olmaya gidiyoruz 

_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ -
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
Hocam o fotoda gördüğün hiç kimse İstanbul'dan değil... Ben de öğrenciyim ve Denizli'de okuyorum...O zamana kadar para biriktirilip gelinebilinir .Tekrardan da geri dönülebilinir . Biraz istek olmalı , gerisi kolay .
Biletleri hangi tribünden alıcaz abilerim.? _____________________________ Tuttosport= "Yine Cehenneme gidiyoruz"...La Gezetta= "Şeytanın Evi"
...Paulo Maldini= "Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
...P.Nouma= "Türkiye'ye gelmeden önce bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"
...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"... -
quote:
Orjinalden alıntı: _GökTürk_
birde $öyle pankart açsak nasil olur
tabi in$allah 8 nisan da hattrick yapar ASLAN DRGOBAAAA

Kursağında kalmasın sonra
Milletin şeyiyle eğleneceğine .Kendi takımına bak.Bak teknik direktörde gitmiş zaten.
Allahın izniyle avrupadaki ASY deki maçıda alacak güçteyiz.
quote:
Hocam o fotoda gördüğün hiç kimse İstanbul'dan değil... Ben de öğrenciyim ve Denizli'de okuyorum...O zamana kadar para biriktirilip gelinebilinir .Tekrardan da geri dönülebilinir . Biraz istek olmalı , gerisi kolay .
Lise Öğrencisiyim
quote:
kardeş bende ögrenciyim hatta izmirliyim gel beraber gidelim beraber kaybolalım.
izmirden kalkıp maça gelsem masraf ortalama ne kadar tutar ?_____________________________ 
TEK AŞK GÖZTEPE -
quote:
Orjinalden alıntı: jackosman
O fotoda Lise öğrencisi de var
ah ben de cok istiyorum gelmeyi ama össye giriyorum bu sene
Şimdi arkadaşlar herkesin maddi durumunu bilemem ama gelmek için uçuk rakamlara gerek yok
ben kıbrıstan kalkıp geldim,o resimde kimse istanbuldan değil ve sadece 2 kişinin eli ekmek tutuyor.
Bir otobüs parası ve bilet parası ayarlanabilir diye düşünmekteyim.
Arda ben kapalı üstte izleyecem,ama herkes özgürdür maksat maçtan önce buluşmak.100 ytlye maçı izleyip dönün derim ben
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki