Şimdi Ara

Gs düşmanı yorumcular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cecec

Ahmet Çakar mı? Sadece objektif.

/>
  • Ziya Şengül
    Ömer Çavuşoğlu
    Rıdvan
    Güntekin
    Mehmet Demirkol
    Gürcan Bilgiç

Bu liste uzar gider.

Türkiye'de samimi olarak düşündüklerini söyleyen onun bunun lafıyla haber yapmayan konuşmayan 2 adam var

Ali ECE ve Uğur MELEKE

Ali Ece arada fazla romantikleşip Nouma'yı falan savunurken Meleke aklı başında çok iyi analizler yapıyor.İkisi hariç ne dinlerim ne okurum.
  • kemal belgin diyorsun galiba.

Gs düşmanı yorumcular

-Ümit özat
    -ertem şener
    -ömer çavuşoğlu ve ercan saatçiyi zaten yorumcu yerine koymuyorum.
    -ziya şengül
  • Erhan Telli Ali Ece Kaya Çilingiroğlu ndan gerisi yalan. Özellikle objektif gibi görünen sinsi fitneci GS düşmanlarından nefret ediyorum. Adamın bir iki programını izleyen bak ne objektif ne güzel konuşuyor diyor ama alakası yok sinsice davranıyorlar hayatta en nefret ettiğim insan tipidir.

Bunların başında Rıdvan Dilmen Güntekin Mehmet Demirkol Ahmet Çakar geliyor.

Diğerleri ise en azından sinsice hareket etmiyor ne mal oldukları kimlerin adamı oldukları belli bunlar da gürcan bilgiç ömer çavuşoğlu ümit özat ziya şengül serhat ulueren ercan saatçi diye uzar gider. Kuş familyasının büyük bir bölümü girer bu listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecec

Ahmet Çakar mı? Sadece objektif.

Galatasaray a 100 milyar tazminat ödedi.
  • rıdvan dilmen
    ziya şengül
    ömer çavuşoğlu
    gürcan bilgiç
    güntekin onay
  • Ali Ece ve Mehmet Demirkol harici izlemeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

Rıdvan Dilmen

Gs kritik bir maç kazanınca onun suratını izlemek zaten ayrı bir keyif. Eline çayını al mısır patlat sesini kıs izle.

• Gs'liler en çok Rıdvan'dan şikayetçi ama tanıdığım ne kadar Gs'li varsa ilk önce Rıdvan'ın yorumlarını dinliyor.
  • Ahmet Çakar Galatasaray düşmanı değil futbol düşmanı bir heriftir. Bütün takımlara karşı zarar verici içi boş gereksiz karalamalarla gündeme gelmeyi kendisine amaç edinmiştir.

Eğer Galatasaray düşmanı bir yorumcu arıyorsanız, baş Galatasaray düşmanı Serhat Ulueren'den başkası değildir. Gördüğüm en büyük şer**sizdir kendisi. Suratsız gargamel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Gs'liler en çok Rıdvan'dan şikayetçi ama tanıdığım ne kadar Gs'li varsa ilk önce Rıdvan'ın yorumlarını dinliyor.

Züccaciyeci Hilmi Gslıyım der ama esasında Kasımpaşa'lıdır, bakkal Hasan zaten futboldan anlamaz muhabbet olsunda arada kaynayayımda dışlamasınlar diye maç izler ayağına yatar,kaportacı Rıfkı'nın saçları zaten Rıdvan gibi o dinlemeyecekte kim dinleyecek kafalar aynı bir kere...Emlakçı Hacı Nuri Ahmet emmiye glirsek o zaten Rıdvan'ın sakalına kanıpta izliyor Rıdvan'ı.Gözler gitmiş artık Ntvspor'u değil Samanyolu'nda ki nur sakallıyı izlediğini sanıyor.
  • e) Hepsi

En çok zarar verenlerde GS liyim diyenler. (Hıncal, Altaylı vs.)
  • Düşman yorumcuları yaz demişsin ama o kadar ilgilenmiyorum ki o adamlarla, isimlerini dahi doğru yazamayabilirim. Onun yerine seviyeli bulduklarımı yazayım. Bunların dışında spor programı seyretmem.

TRT - Tunç Elibol, Bünyamin Gezer, Arif Erdem, Erdoğan Arıkan, Ömer Üründül
    Ntvspor - Emek Ege, Özgür Buzbaş, Mehmet Demirkol, Metin Tekin, Güntekin Onay
  • rıdvan ve güntekin fb nin puan kaybettiği gs nin 3 puan aldığı haftalarda futbolu bırakıp hakemlerden dert yanıyorlar ya da anadolu kulüplerinin galatasarayı nasıl yenmeleri gerektiğini tartışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Düşman yorumcuları yaz demişsin ama o kadar ilgilenmiyorum ki o adamlarla, isimlerini dahi doğru yazamayabilirim. Onun yerine seviyeli bulduklarımı yazayım. Bunların dışında spor programı seyretmem.

TRT - Tunç Elibol, Bünyamin Gezer, Arif Erdem, Erdoğan Arıkan, Ömer Üründül
    Ntvspor - Emek Ege, Özgür Buzbaş, Mehmet Demirkol, Metin Tekin, Güntekin Onay

Ntvspor baştan aşağı Gs düşmanı.Ama bunu açıktan değil daha sinsi yollarla yapıyorlar.
  •  Gs düşmanı yorumcular

Kendisi Galatasaraylı Geçinir.

Gs düşmanı yorumcular

Ne olduğu belli değil. Gram sözünün eri olsa o bikiniyi giyerdi.

Gs düşmanı yorumcular

Kendisini yorumcu sanıyor. Bence insan sıfatı bile kendisine fazla.

En sevdiğime gelicek olursak ;
     Gs düşmanı yorumcular

Bazen aşırı fener taraftarlığı yapsada içlerinde futboldan en çok anlayan olduğu için ayrı seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

Bazen aşırı fener taraftarlığı yapsada içlerinde futboldan en çok anlayan olduğu için ayrı seviyorum.

aynı görüşleri paylaşıyoruz bir fenerbahçeli olarak o ümit özat a çok gıcığım zamanında o hayvanatı nasıl klube aldılar merak ediyorum.Tam keko.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

Gs düşmanı yorumcular

+

Gs düşmanı yorumcular

• mehmet demirkol . nezaman gs yi elestirse keyif alarak gülümseyerek konuşması beni deli ediyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Serhat Ulueren
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.