Şimdi Ara

GS DERGİSİ YILLIK ABONELİK BİLGİLENDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galatasaray Dergisi yıllık abonelik çalışmalarını sürdürüyor bugün beni de aradılar 444 1 905 numaralı hattan. Yıllık 99 TL İşbankası ve Garanti hesabı ,kredi kartı olanlara 3 taksit yapıyorlar. ben üye oldum zaten daha öncede vardı üyeliğim ama 1-2 yıldır almıyordum durumlarımdan dolayı artık geçerli olmadığı için o durumlarım tekrardan destek vermeye karar verdim . sizde düşünebilirsiniz hem destek vermiş olacaksınız hem de en doğru haberleri takip etmiş olacaksınız. Mng kargo ile kapıdan direk kişiye teslim yapılıyormuş . posta kutusuna bırak git yokmuş( çok önemli burası önceden posta kutusuna bırakıyorlardı burda bazen elime ulaşmıyordu). Düşünürseniz sizde 444 1 905 den bilgi alabilirsiniz..

Aboneliklerim : GS Net, GS Dergi , GS mobile ,GS bilyoner , Digitürk ( Malesef, ama yinede katkısı var ) , GS store düzenli alış veriş.

Not: hava atmak için değil gerçekten değer veren taraftar takımına her şekilde destek olur diye belirtmek için yazdım.

• Beni de aradılar , Çarşamba ekstreyi ödiyeceğim o zaman arayın dedim de , almayacağım sanırım dergi . Zaten Forma & T-Shirt & Sweatshirt ve maçlar olsun destek oluyorum
  • 100 liraya uygun bence posterler geliyo sneijder drogba vs kaçırmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

100 liraya uygun bence posterler geliyo sneijder drogba vs kaçırmamak gerek

kesinlikle .. süpriz hediyelerimiz de olacak dediler. acaba poster t shirt falan mı yoksa forma falan mı.. yıllık 100 lira birşey değil bence. feda olsun drogba sneijder'le bitmesin transferler para lazım para :D
  • Bende hem kendime aldım, hem 2 arkadaşıma direkt önerdim. Daha ilk fırsatta aldıracağım çok kişi olacak. Bunu bir görev olarak görmeliyiz bence.

Burada 4-4-2, 4-5-1 tartışmak yerine, takıma destek olmak için sizde alın, aldırın lütfen arkadaşlar. Konuyu up'layalım ve isterseniz katkıyı artırmak için "kim ve kaç tane aldı/aldırdı" diye bir üye listesi yapalım konuda. Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil bende bayilerden alıyorum diye yalan atarken karşıdaki adam bayilerde satışı durdurduk demesiyle dumur kaldım sabah sabah
  • Hort olmuyordur umarim ama bu numaradan daha demin arandim. 444 lu numarayi gorur gormez mesgul e attim. Su lanet bankalarin hatirlatma aramasini 3 tl keserek yapmasindan cekindigimden artik 444lu hic bir numarayi acmayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

O değil bende bayilerden alıyorum diye yalan atarken karşıdaki adam bayilerde satışı durdurduk demesiyle dumur kaldım sabah sabah

d&r veriyor ya o da bayi sayılır deseydin ağustos ayınkini oradan aldım
  • Tüm aile fertlerine ilk çıktığında almıştım gs mobile'ları, gs bonus çıktığında garanti bonusumu kapatıp gsbonusa geçmiştim. Deniz ile anlaşıldıktan sonra bir tanede denizbank gs bonus aldım. Yıllardır düzenli kullanıyorum hatları da kredi kartlarını da. Her yıl en az 1 forma, 3-4 t-shirt genellikle de bir adet yağmurluk ya da polar alırım store'dan. 2 Sezondur gs sigorta da yaptırıyorum. Dergiye de bu sene 3. abonelik yılıma başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Hort olmuyordur umarim ama bu numaradan daha demin arandim. 444 lu numarayi gorur gormez mesgul e attim. Su lanet bankalarin hatirlatma aramasini 3 tl keserek yapmasindan cekindigimden artik 444lu hic bir numarayi acmayacagim.

hocam benide ordan aradılar sorun olmuyor
  • adamlar öyle bir yapışmıştı ki kabul etmiştim kurtulmak için.
    seneye almam kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

adamlar öyle bir yapışmıştı ki kabul etmiştim kurtulmak için.
    seneye almam kesinlikle.

benm ağustos sayısı hala gelmedi mng atmş gitmiş kapıya bide teslim aldınız diyolar şikayet ettim hem şubeyi hem mng yi kulübe. tekrar istedim sayıyı. şu geç yollama işi olmasa ya da en azından ups ile gönderseler çok iyi olur maksat destek olsun yoksa haberinde değilim :D
  • Bilgilendirme icin tesekkurler. Ailemden de az para alayim kayit yaptirayim hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.