Şimdi Ara

GS Bonus ek kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GS Bonus hakkında birşey soracağım. Malum artık kombineler çok fazla ve bilet almak zor, GS Bonuslu arkadaşlarda kısıtlı malesef. Ben öğrenciyim hatta şuanda öğrenci bile değilim. 18'im dolduğunda hem Garanti'den hem de Denizbank'tan başvurmuştum fakat ikisi de red etmişti. Şimdi GS Bonus almak için şu şekil olur mu acaba. Babamda normal Garanti Bankası'nın Bonus kartı var, bankaya gidip bana GS Bonus çıkartabiliyor muyuz. Yani kendi normal Bonus kartına ek kart olarak GS Bonus?

• O arkadaşının eniştesinin normal Bonus mu GSBonus mu onu anlamadım?
  • Sorun olmak diye düşünüyorum.
  • @Radamel Falcao sorarsan ve cevaplarsan çok sevinirim. :)
  • Babanın bonus kartına ek kart çıkarabilirsin.Telefonla bile başvurunu yapabilirsin şubeye gitmeden.Tabi asıl kart kimin adınaysa o arasın.Kesinlikle oluyor.Limiti de ne kadar istersen o kadar oluyor son olarak harcadığın zaman diğer kartlarında limitini düşürüyor.
  • tabi ki cikarirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlar GS Bonus hakkında birşey soracağım. Malum artık kombineler çok fazla ve bilet almak zor, GS Bonuslu arkadaşlarda kısıtlı malesef. Ben öğrenciyim hatta şuanda öğrenci bile değilim. 18'im dolduğunda hem Garanti'den hem de Denizbank'tan başvurmuştum fakat ikisi de red etmişti. Şimdi GS Bonus almak için şu şekil olur mu acaba. Babamda normal Garanti Bankası'nın Bonus kartı var, bankaya gidip bana GS Bonus çıkartabiliyor muyuz. Yani kendi normal Bonus kartına ek kart olarak GS Bonus?

Emin olmamakla birlikte benim bildiğim ek kart ana kartla aynı oluyor diye düşünüyorum.Yani normal bonussa normal bonus verirler.Bunu bi bankaya sorun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bonus Platinum kart
    12 yıl önce açıldı
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart kullanım ücreti 40 tl istemişlerdi ben başvuruyu iptal etmiştim bak yine aklıma geldi
  • 2 senedir babamın Garanti Bonus kartına çıkarttığım GS Bonus kartı kullanıyorum. İnternet bankacılığından başvurdum 9. gün gelmişti.
  • Çok teşekkürler bugün bir arkadaştan da teyit ettim, normal bonusa çıkarabiliyormuşuz. Yıllık ücretleri de Classic 27, Gold 30, Platinium 35miş. Bu hafta babamı götüreyim de başvuralım.
  • quote:

Çok teşekkürler bugün bir arkadaştan da teyit ettim, normal bonusa çıkarabiliyormuşuz. Yıllık ücretleri de Classic 27, Gold 30, Platinium 35miş. Bu hafta babamı götüreyim de başvuralım.

İnternet bankacılığı kullanıyorsanız başvuru 5 dk. sürmüyor. Hatta taraftar numarasını bile anında veriyor.
  • Liselilere ek kart mı veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Çok teşekkürler bugün bir arkadaştan da teyit ettim, normal bonusa çıkarabiliyormuşuz. Yıllık ücretleri de Classic 27, Gold 30, Platinium 35miş. Bu hafta babamı götüreyim de başvuralım.

İnternet bankacılığı kullanıyorsanız başvuru 5 dk. sürmüyor. Hatta taraftar numarasını bile anında veriyor.

Babamdan ayrı yaşıyorum o yüzden görüştüğümde bankadan halletmek daha kolay gibi. Hem çok uzun da sürmez.

@Püsko lise bitti oğlum açıktayım şuanda. Haftaya dershane başlıyor yine

• GS bonus Kart ile derbi maçına bilet alırken 2adet limit veriyor.Ek kart çıkartsak ayrıyetten 2 bilet daha alabiliyor muyuz. Yoksa asıl ve ek kart için bilet limiti 2 mi oluyor? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kaplan

GS bonus Kart ile derbi maçına bilet alırken 2adet limit veriyor.Ek kart çıkartsak ayrıyetten 2 bilet daha alabiliyor muyuz. Yoksa asıl ve ek kart için bilet limiti 2 mi oluyor? Bilen var mı?

Tabiki alabiliyorsun ayrıyetten. ek kartta yeni bir taraftar numarası veriyorlar.
  • quote:

quote:

tabi canım. hatta imleci ''başvur''a götürürken otomatik algılıyor ve yeni taraftar numarasını veriyor

ne diye yalandan yere bilgi veriyon?

öyle birşeey yok arkadaşlar. yeni kartta belli bir süre sonra çıkıyor. Başvuru tamamlandığı an kart basım aşamasına giriyor. Yani öyle ''anında la anında'' diye bir durum yok.

bu arada Mert işin zor kardeşim.babanın kartını vermezler sana. keşke babanın nüfus cüzdanı filan olsaydı yanında da 'babam hastanede filan yatıyor ben oğluyum, bu da nüfus cüzdanı filan deyip alabilirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

quote:

quote:

tabi canım. hatta imleci ''başvur''a götürürken otomatik algılıyor ve yeni taraftar numarasını veriyor

öyle birşeey yok arkadaşlar. yeni kartta belli bir süre sonra çıkıyor. Başvuru tamamlandığı an kart basım aşamasına giriyor. Yani öyle ''anında la anında'' diye bir durum yok.

bu arada Mert işin zor kardeşim.babanın kartını vermezler sana. keşke babanın nüfus cüzdanı filan olsaydı yanında da 'babam hastanede filan yatıyor ben oğluyum, bu da nüfus cüzdanı filan deyip alabilirdin.

Eren valla bilmiyorum bugün gittim bankaya kadın baktı sistemden, kart dağıtım bölgesine sevk edilmiş. Takip no ve telefon numarası verdi, yarın kovalıcam bakalım. Gerekirse karşıya depoya gidicem babamın ben de Garanti Paracard'ı var, başka bir bankadan kredi kartının ekstresi var. Babam yurtdışında şimdi isterlerse veririm numarasını yurtdışını arayıp teyit ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

quote:

quote:

Asıl bonus kredi kartı ile internet şubesi üzerinden ek kart için başvurduğumda 1905 ile başlayan taraftar numarasını anında verdi. Hariçten gazel okumuyorum.

• quote:

Arkadaşlar GS Bonus hakkında birşey soracağım. Malum artık kombineler çok fazla ve bilet almak zor, GS Bonuslu arkadaşlarda kısıtlı malesef. Ben öğrenciyim hatta şuanda öğrenci bile değilim. 18'im dolduğunda hem Garanti'den hem de Denizbank'tan başvurmuştum fakat ikisi de red etmişti. Şimdi GS Bonus almak için şu şekil olur mu acaba. Babamda normal Garanti Bankası'nın Bonus kartı var, bankaya gidip bana GS Bonus çıkartabiliyor muyuz. Yani kendi normal Bonus kartına ek kart olarak GS Bonus?

benim öyle bir sıkıntı yok
  • Şimdi aradılar tekrar, twitterda şikâyetimi görüp. Kesinlikle vermiyorlar kartı, artık 2 ay babam gelene kadar bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.