Şimdi Ara

bonus kart aidatı 95 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 mayısta kesilmiş herkesden aynı dönem kesiliyosa bi kontrol edin.
    55 tl puan teklif ediyolar.

• bende de şubatta kesilmişti 95-TL benim ki Plus kart. 55-TL verdiler.
    her sene kavga ediyorum geçen sene kapama verdim ama bir kere bağlanmışız geri dönemiyoruz. yıl içinde kazandığım bonuslarla verdiğimi çıkartıyorum.
    kart aidatı almayan Albaraka World kartı kullanıyorum güncel tüm alışverişim onunla yapıyorum. sadece kampanyalı benzin filan gibi alışverişlerde bonus kullanıyorum.
  • mustrix M kullanıcısına yanıt
    benimde plus hocam plus olmasinin faydasi yok zarari var aidati fazla :)
    kampanyalari bende takip ediyorum da harcama yaptiriyo zaten bi yigin kartim oldu. Limitime kadar borcluyum ama kapaticam cepteteb bonustan devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da bu ayki ekstrede 82,50 yansıtmışlardı. aradım 25 lira bonus teklif ettiler kabul etmedim, kartımı kapatmak istiyorum dedim teklif hemen 55 liraya çıktı :) kabul ettim çok uğraşmadan. Zaten o farkı yıl içinde kat kat çıkarıyorum diye.
  • Ben kapattım ve kurtuldum
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    bana da 55 puan teklif ettiler. kabul etmedim kapatın dedim ama 1 yıl kapatmama sözü vermiştim o yüzden kapatamadım.

55 puanı verirken kapatmama sözü istediler mi hocam, hatırlıyo musunuz ?
  • nisanda 95 kestiler hepsini geri aldım. Ararken sabah 10 gibi arayın çıkan daha yetkili oluyor. akşam aradığımda banada 25 teklif etti. Sabah hiç kasmadan direk 1 sene kapatmama karşılığında hepsini iade etti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti 30 lira Bonus
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bonus flexiye cevirin karti. Aidatsiz

• benden de kesmişler, iade istiyorum dedim. olmaz dedi. kapatın dedim. tamam dedi, ama sistem uyarı vermiş 1 yıl kapatmama sözüne geri verdiler aidatı. geri verdikleri yere kadar, yoksa kapatıcam kartı.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    1 yil kapatmama sozu istiyolar. Siz zaten soz verdiyseniz surenin sonuna gelmissinizdir hocam. Bende oyle oldu 1 yil bitis 1805 miş 19unda arayip kapaticam tamamini vermezlerse geri.

• infest06 kullanıcısına yanıt
    benim de 20sinde doluyor. aidatın hepsini geri vermezlerse kapatıcam.

7 tane kartım var şimdiye kadar 1 kere bile kart aidatı vermedim.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız benimde var 6-7, ama parafly kesti bişey yapamadım.
  • 107 tl yazmışlar bana, iade etmezlerse kapatıcam.
  • darker kullanıcısına yanıt
    kapatin dedim iade o ettiler kabul ettim, ablaminkini kapatmislardi ben bonusa baglanmiyorum ozellikle rahat kapatabilir sekilde tutuyorum.

• banada world adiostan geçirmişler 110 asıl kart / 55 tl ek kart. Allah bilir 3 aylik nekadar harcama isteyeceklerdir. geçen sene 1500 liraydı.
  • Kart aidatı kaldı mı bu devirde. Kapattırın geçin sanki başka banka yok.
  • aidatsız kredi kart+ havale eft ödemeler ufak birikim içi enpara tarzı kart

bu şekilde kullanın parası yada iyi geliri olmayandan banka müşteri kaybetmemek için zaten kesinti yapmıyor
  • banada bu ayki ekstrede kart aidatı gelecek almanın yollarına bakacağım.
  • garanti bonus biliyor millet cayır cüyür puan kazanıyor adamlar aidat geri vermiyor. puanlarla indirim yapmış olalıma getiriyorlar. kart piyasasının lideri adamlar farkındalar. elinde çanta ile dolaşan adam da diyor ne yaparsan yap vermiyorlar diyollaa ama çok yüksek kullanım yapan ve süper düzenli ödeyen adama mümkünü yok ki geri vermesinler nasıl vermezler abi adam ayda 1500 harcıyor 1500 yatırıyor. hadi gel bu adama kapat de. sen kaybedersin ben kaybetmem. 3 kuruş puan kaybederim en fazla.
  • Bana da geldi 95. arayınca 55 teklif ettiler bir yıl taahhüte karşılık, hepsini iade etmezseniz kapatın dedim. bi kaç gün sonra baktım kapanmış.. . Tekrar aramazlar sanırım artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.