Şimdi Ara

gs avrupa kupalarina katilamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun aksam Telegol de Serhat Ulueren soyle konustu.

2015 ve 2016 sezonlarinda Gs %90 ihtimalle avrupa kupalarina finansal fairplay den dolayi katilamayacak. Tabi eger evrakta sahtecilik yapmazlarsa ya da galatasaray adasinda define altin felan bulmazlarsa.

Cogu zaman kolpa yapiyor derim ama bu kez buna bende inaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende inanıyorum tüm inanlar birgün metris öünde toplanıp totemlere başlayalım

• duyanda şike yaptık diye gidemiyoruz sanacak
  • yahu bu adamalrın programını seyredenlerin aklina şaşarım.

mali yapi bozuksa satarsın 2 oyun cu neyine katılamıyorsun. muslera sneijder bruma en az 10 dan satarsın mecbur kalırsan.

ki albayrak ali dürsütün ilk hedefi hep avrupadır.ali dürüst daha geçende dedi tabi ligde şampiyonluk önemli ama asıl olmamız gereken yer şampiyonlar ligi diye.
  • Bu futbolcularla gitmeyelim de zaten

• Kimsede dememiş.Yav he he.
    Geçen martta batiyorduk.Kesin diyordu bide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum üç vakte kadar gs batacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadroyla gitmesek daha hayırlı zaten. Averaj takımı olduk.

• Galatasaray bu sefer kesin batacak vol 1213213.
  • Biz zaten batmamış mıydık

• vahiy gelmiş heralde serhata
  • Onlara kalsaydı şuan fenerbahçe diye bir klüp yoktu
  • 2-3 yıldır batıyoruz zaten sayın Ulueren'e göre. Geçiniz.
  • Kendi çiçeği burnunda başkanınız söyledi?
    GS nin bilinenden fazla borcu var diye?
    yani bu hava niye onu anlamadım, tamam adam çok boş yapıyor haklısınız ama olursa kimse şaşırmaz bu duruma
    -ki bence olma ihtimali fazla.
  • Yav he he he he he he
  • Yanılmıyorsam başkan adayınız helvacıoğluda aynısını söylemişti. Zaten sonra adaylıktan vazgeçti. Bence bütün takımlarımız için bu tehlike var.

• Bu adama kalsa 1 yıldır batıyoruz Ocak tan beri battığımızı söylüyor...
  • Tutarsa ilk önce biz söyledik büyük habercilik diyecekler, tutmazsa her zamanki gibi kimse gündeme getirmeyip başka mevzuların haberlerini yapacaklar. Ne güzel meslek vallahi. Ahmet Çakar'da bunu çok yapıyor. Bir şey iddia ediyor veya maç sonucu söylüyor, tutunca vay be adam biliyor bu işi diyorlar, tutmayınca kimse üzerine gitmiyor hemen unutuluyor. Sonra bildiklerini üst üste koyunca bu adam bu işi gercekten biliyor diyorlar. Yersen tabi
  • Beyler özür ama Finansal Fair play nedir ? GS ne yaptı o şey hakkında bilmiyorum alıntılarmısınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Beyler özür ama Finansal Fair play nedir ? GS ne yaptı o şey hakkında bilmiyorum alıntılarmısınız .

Kısa şekilde söylemek gerekirse gelirlerin giderlerinden düşük olmayacak. Gider gelir dengesi arasında ucurum bulunmayacak ayrıca futbolculara borcun bulunmayacak. Gelirinden fazla harcamada yapmayacaksın. Atıyorum 50 Milyon TL gelirin varsa 60 Milyon TL lik transfer harcaması yapmayacaksın. Bir de futbol dışı gelirlerin varsa futbol için harcamayacaksın. Son olarak da başkan veya bir yöneticin cebinden para verip oyuncu almayacak. Bunun tespiti halinde ceza alırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.