Arkadaşlar Grup Vitaminden bu şarkıyı arıyorum adını ve albüm adını söylerseniz çok iyi olur.
Elmalı Turta ye Çikolatlı Pasta ye Valla hi valla dayanamadım valla
Grup Vitamin değil bu galiba. Eskiden birisi söylüyodu TV de de çıkıyodu.
Grup Vitamin - Gökhan'ın anısına - Fil Diyeti
Fil Diyeti
artık karar verdim şişmanlıktan kurtulacağım diyet yapıp zayıflayacağım bak rezil olum aleme herkeş tığ gibi şahane bizde göbek bahane güneş deniz hava sıcak ruhum bedenime sığmayacak bu mayo bana nasıl olacak denedim denedim sığmadım boğazımı tutamadım dayanamadım mualla valla valla valllaaa herkeş bana hava atıyor sülün gibi dolanıyor aslında ben daha güzelim abo bak kaz gibi yiyorlar ama hiç şişmanlamıyorlar bak ben de diyet yapıyorum çok az yemek yiyorum acılı adana söylüyorum yanında çoban salata işkembe çorba zeytinyağsız dolma bir de diyet kola bana künefe yolla valla valla valla dayanamadım valla ye... çukulatalı pasta... ye...elmalı turta... ye...koca göbeği salla... ye...dayanamadım mualla cimnastiğe gidiyorum step fitnes yapıyorum çin çayı içiyorum tazı gibi koşuyorum bazan da ip atlıyorum e ben de spor yapıyorum bana cumbo diyorlar benle dalga geçiyorlar ben bunlara alışıgım kendimle barışıgım yine midem kazındı geldi ızgara karışıgım fil diyetine alışıgım valla valla valla dayanamadım valla ye...diyeti bozdum valla ye...niyeti bozdum valla ye...koca göbeği salla ye...dayanamadım mualla benim bedenim iks larç şimdi oldum iks iks larç yok mu buna bir çare oklava çeviriyorum kalçamı duvarlara vuruyorum şınav mekik çekiyorum olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor buçile ne zaman biter yeter Allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nası gider bu diyet burda biter valla valla valla dayanamadım valla.. elmalı turta...ye fıstıklı baklava...ye çukulatalı pasta...ye tavuk ızgara...ye sütlaç fırında...ye tatlı künefe...ye hünkar beğendi...ye imam bayıldi...ye vezir parmaği...ye şöbiyet baklava...ye izmir lokma...ye taze tulumba...ye kazanın dibi...aman Allah tavuğun göğsi...aman Allah genç kız rüyası... eee dayanamadım valla....