Şimdi Ara

Grup Kuracağız [ELEMAN ARANIYOR]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba İstanbul-Sakarya-İzmit arası bir grup kurma niyetindeyiz. Bize duruma göre (Gitarist veya Baterist) , bir bass gitarcı, bir tanede vocal lazım. 2 kişiyiz ben elektro gitar çalıyorum. Arkadaşta hem elektro hemde bateri çalıyor o yüzden duruma göre dedim.
    Öyle profesyonel çalan insanlar değiliz. O yüzden fazla ağıra kaçmadan basit şarkıları çalalım diye düşünüyoruz. Linkin Park, Muse, Duman falan...
    Amaç birlikte çalarak zamanla profesyonelleşmek.

Not : Yaşlar 20 - 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeaTone -- 10 Mayıs 2013; 14:29:47 >

• up
  • hocam selamlar istanbulda üniversiye okuyorum 6 aydır elektro gitar çalıyorum. baya ilerlettim fakat eksiklerim var. Fakat yinede takılalım dersen katılmak isterim. İstanbul avrupa yakasındayım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 11 Mayıs 2013; 3:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

hocam selamlar istanbulda üniversiye okuyorum 6 aydır elektro gitar çalıyorum. baya ilerlettim fakat eksiklerim var. Fakat yinede takılalım dersen katılmak isterim. İstanbul avrupa yakasındayım

pm kapalıydı mail attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

quote:

hocam selamlar istanbulda üniversiye okuyorum 6 aydır elektro gitar çalıyorum. baya ilerlettim fakat eksiklerim var. Fakat yinede takılalım dersen katılmak isterim. İstanbul avrupa yakasındayım

pm kapalıydı mail attım

türkçe teoman duman falan çalıyorum . Yabancı olarak şuan iron man black sabbath çalmaktayım. Guns and roses.. ıron maıden metallıca . Rock metal tarz. Fakat dediğim gibi eksiklerim var sıanvlar falan araya girdi. Eger tamam dersen taksimde falan studyo kıralayabılırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

pm kapalıydı mail attım

türkçe teoman duman falan çalıyorum . Yabancı olarak şuan iron man black sabbath çalmaktayım. Guns and roses.. ıron maıden metallıca . Rock metal tarz. Fakat dediğim gibi eksiklerim var sıanvlar falan araya girdi. Eger tamam dersen taksimde falan studyo kıralayabılırız

Tamam hocam istanbula geldiğimizde haberleşiriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konservatuarda okuyorum 3 yıldır calıyorum da 17 yasındayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pm kapalıydı mail attım

Tamam hocam istanbula geldiğimizde haberleşiriz.

tamam bekliyorum yaş 19

• dostum ne calıyorsun elektro veya bas ise görüşmek isterim , her hafta prova yaptıgımız bir grup var eleman eksik ama
  • Dostum sen bizi aşarsın galiba. Biz o kadar iyi çalmıyoruz. yanmısbozuka zaten teklifini yapmış sana.

@burakko9
  • quote:

Merhaba İstanbul-Sakarya-İzmit arası bir grup kurma niyetindeyiz.

Hocam bu üçlünün sebebini anlayamadım, nası bi grup olacak o? Arada küçük kaçamaklar yapıp doğuya felan da gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

quote:

Merhaba İstanbul-Sakarya-İzmit arası bir grup kurma niyetindeyiz.

Hocam bu üçlünün sebebini anlayamadım, nası bi grup olacak o? Arada küçük kaçamaklar yapıp doğuya felan da gidin.

2 3 haftada bir istanbuldayız. geri kalan zamanda üniversite eğitimimize devam ediyoruz

• Hocam ben de 7-8 aydır elektro gitar çalıyorum. İst'de üni okuyorum yaş 19. İlgilenirsen görüşebiliriz. Pm atacaktım hata verdi burdan yazmış olalım artık.
  • @teknowiki
    ne tarz çalıyorsun
  • Duman, Nirvana grunge tarzını severek çalarım. Muse demişsin konu başında, dinlediğim bir gruptur, efektleri ayarlarsak onu da çalmak isterim. Green Day, Sum 41, Three Days Grace, Rise Against gibi punk rock da uygundur bunları da severim. Guns'n Roses, Iron Maiden vb de dinlerim o tarzda da çalabiliriz. Grubun tarzını bilmiyorum ama bu dört tarz da bana uyar. Siz ne tarz çalıyorsunuz?
  • quote:

Duman, Nirvana grunge tarzını severek çalarım. Muse demişsin konu başında, dinlediğim bir gruptur, efektleri ayarlarsak onu da çalmak isterim. Green Day, Sum 41, Three Days Grace, Rise Against gibi punk rock da uygundur bunları da severim. Guns'n Roses, Iron Maiden vb de dinlerim o tarzda da çalabiliriz. Grubun tarzını bilmiyorum ama bu dört tarz da bana uyar. Siz ne tarz çalıyorsunuz?

Bir yerlerde sahne falan alacağımız zamanlara geldiğimizde insanların sık dinleyip bildiği şarkıları çalıcaz. Duman falan işte. Ancak aramızda stüdyoda çaldığımızda ne çaldığımızın önemi yok. Herkes istediği 2-3 şarkıyı söyler diğerlerine. Diğerlerimizde bunları öğrenir çalarız birlikte. Tarzın ne olduğunun pek önemi yok.

Biz aramızda çaldığımızda ağırlıklı olarak Metallica çalıyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 14 Mayıs 2013; 23:34:21 >

• Bateri ve bas gitarda seve seve yer alinir
    Yas 17 Istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Bir yerlerde sahne falan alacağımız zamanlara geldiğimizde insanların sık dinleyip bildiği şarkıları çalıcaz. Duman falan işte. Ancak aramızda stüdyoda çaldığımızda ne çaldığımızın önemi yok. Herkes istediği 2-3 şarkıyı söyler diğerlerine. Diğerlerimizde bunları öğrenir çalarız birlikte. Tarzın ne olduğunun pek önemi yok.

Hocam dediğiniz olay güzel bana da uygun olur ancak pratik yapmam gerekecek. Uygun derseniz İstanbul'dayım istediğiniz zaman görüşelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Hocam dediğiniz olay güzel bana da uygun olur ancak pratik yapmam gerekecek. Uygun derseniz İstanbul'dayım istediğiniz zaman görüşelim.

aynı şekilde şahin abi ile de konuştuk istanbula hele bi gelelim. o zaman bakacaz duruma göre. haber veririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.