Şimdi Ara

grundig notebook windows8 lisansı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce almış olduğum grundig 1567 b1 i3 notebookuma dün linux kurmak isterken windows tan oldum.Diski bicimlendirmis.
    Şimdi uefi kurulum yapcam fakat kutunun içinde gelen dvd de windows 8 kurulumu yok.
    Ayriyettende cihazın altinda windows8 bandrolu var ama lisans ı yazmıyor. Ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows tan oldum.Diski bicimlendirmis. demişsin ama buna sen izin vermeseydin olmazdı? hyerneyse belki başka yöntemler vardır ama ben en basitinden müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim. seri no vb. bilgileri verdiğiniz taktirde lisansınız size geri verilecektir.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Windows 8 single language olduğu için aklıma biosa gömülü lisans gibi geliyo netten bi windows8 sl 64 bit indirip kurcam olmazsa servise goturcem.Bi anlık dalginliga geldi :)

• denmekte fayda var diyecektim ama şöyle bir bilgiye ulaştım - Windows 8 Core Country Specific olarak üretilen cihazların lisans anahtarları bios içerisine entegre edilmiş durumdadır.hangi windows sürümüne sahip iseniz onu herhangi bir usb,cd v.s yöntemi ile kurmanız yeterli olacaktır.Sizden har hangi bir lisans girmenizi istemeyecektir.sistem,bios içerisinde entegre olan lisansı görüp kendisi otomatik olarak lisansı aktif duruma getirecektir. - be soruyu soran arkadaş sistemi kurmuş otomatik lisans aktif olmuş. hadi kolay gelsin sayenhde bende birşey daha öğrenmiş oldum. eywallah
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Su an indiriyorum ama keşke lisans altında olsaydı orjinal iso dosyasını indirirdim.2. Şahıs sitelere pek guvenilmiyo .

• el değmemiş msdn orjinal windows çıkışlı iso dosyası indirmende fayda var.
  • orjinal yu yine indirebilirsin çalışması lazım ama o bilgisayar üzerinden indirme yapman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Freedos laptop kurulumu
    geçen yıl açıldı
    Toshiba Ofis Laptop 2550TL
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.