Şimdi Ara

Grundig Marka Laptop Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Başlıktada Söylenildiği Gibi Grundig Marka Laptop Açılmıyor.Laptopun Power Tuşuna Bastığım Zaman Işıklar Yanıyor Ancak ne Fan Sesi nede başka bir ses geliyor.Bilgisayar siz kapatmadığınız sürece şarjı bitene kadar öyle kalıyor.Hiçbir ses gelmiyor .hiçbir işlem yapmıyor.Bilgisayarı zamanım olmadığ için ben tamire götüremedim ama başka birisi tarafından gönderttim.Tamirci bir parçasının yandığını ve 150-200 Lira Masrafının olduğunu söylemiş.Sizce tamiremi götürmelimiyim yoksa kendim çözebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrakmn35 -- 9 Eylül 2013; 14:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: csleee

Evet Başlıktada Söylenildiği Gibi Grundig Marka Laptop Açılmıyor.Laptopun Power Tuşuna Bastığım Zaman Işıklar Yanıyor Ancak ne Fan Sesi nede başka bir ses geliyor.Bilgisayar siz kapatmadığınız sürece şarjı bitene kadar öyle kalıyor.Hiçbir ses gelmiyor .hiçbir işlem yapmıyor.Bilgisayarı zamanım olmadığ için ben tamire götüremedim ama başka birisi tarafından gönderttim.Tamirci bir parçasının yandığını ve 150-200 Lira Masrafının olduğunu söylemiş.Sizce tamiremi götürmelimiyim yoksa kendim çözebilirmiyim ?

donanımsal arıza var. anakart, ekrana giden kablolarda, ram, cpu, besleme katı yani herşey olabilir. bilgin varsa aç bilgsayarın içini parçaları kontrol et. rami çıkart değiştir vs. sökme takma işini bilmem dersen tamire göndereceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

quote:

Evet Başlıktada Söylenildiği Gibi Grundig Marka Laptop Açılmıyor.Laptopun Power Tuşuna Bastığım Zaman Işıklar Yanıyor Ancak ne Fan Sesi nede başka bir ses geliyor.Bilgisayar siz kapatmadığınız sürece şarjı bitene kadar öyle kalıyor.Hiçbir ses gelmiyor .hiçbir işlem yapmıyor.Bilgisayarı zamanım olmadığ için ben tamire götüremedim ama başka birisi tarafından gönderttim.Tamirci bir parçasının yandığını ve 150-200 Lira Masrafının olduğunu söylemiş.Sizce tamiremi götürmelimiyim yoksa kendim çözebilirmiyim ?

donanımsal arıza var. anakart, ekrana giden kablolarda, ram, cpu, besleme katı yani herşey olabilir. bilgin varsa aç bilgsayarın içini parçaları kontrol et. rami çıkart değiştir vs. sökme takma işini bilmem dersen tamire göndereceksin.

Fazla kurcalamak istemiyorum.En iyisi tamire göndermek.

• Ben bunu yaparım diyenlerin işidir genelde notebook onarımı. Açayım belki yaparım dersen arızaların artma ihtimali yüksek. tamire göndermek mantıklı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

Ben bunu yaparım diyenlerin işidir genelde notebook onarımı. Açayım belki yaparım dersen arızaların artma ihtimali yüksek. tamire göndermek mantıklı görünüyor.

Evet en iyisi tamire götürmek.Zaten bozulmuş daha fazla bozmuyalım :D
  • Donanımsal arıza mevcut.Sizin çözebileceğinizi sanmıyorum.Tamirciye vermek en mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurcalama varsa servise ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    LG vs grundig
    6 ay önce açıldı
    Samsung Laptopum açılmıyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Donanımsal arıza mevcut.Sizin çözebileceğinizi sanmıyorum.Tamirciye vermek en mantıklı

Evet öyle yapacağım.Laptoplardan Fazla Çakmıyorum.Kasalı Bilgisayar Neysede Laptopları nedense kavrayamadım Bu hafta içinde tamire vereceğim.Tamirci 150-200 TL İstiyormuş Sizce Bu Fiyat İdealmidir ?
  • Hocam o fiyatı söyleyen yetkili servis değilse arıza bir vidayı sıkmak kadar basitte olabilir.Arızanın ne olduğunu söyledi mi ? Ona göre çok yada az derdim.Genel konuşmak gerekirse az değil ama yaptırmaya değer.En azından bir laptop parası istememişler sizden :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi var mı ?
  • quote:

Hocam o fiyatı söyleyen yetkili servis değilse arıza bir vidayı sıkmak kadar basitte olabilir.Arızanın ne olduğunu söyledi mi ? Ona göre çok yada az derdim.Genel konuşmak gerekirse az değil ama yaptırmaya değer.En azından bir laptop parası istememişler sizden :D

Hayır Yetkili Servis Değil.Açıkçası Ben Gitmedim.Antremanlar Falan Bu 2-3 İçinde Çok Doluydum.Dedem 75 Yaşına Geldi ama hergün bizim ordaki çankaya caddesi vardır orada bol bilgisayar tamircileri vardır oraya gider.Adam dedeme Bir parçasının yandığını ve bunu tamir edeceğini söylemiş.150-200 TL Masrafı Var demiş.Bende Açıkçası Böyle Düşündüm.Bizim Burdaki Arçelik Servisine'mi Yollasammı Diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: magicroyal

garantisi var mı ?

Maalesef Bitti
  • quote:

quote:

Hocam o fiyatı söyleyen yetkili servis değilse arıza bir vidayı sıkmak kadar basitte olabilir.Arızanın ne olduğunu söyledi mi ? Ona göre çok yada az derdim.Genel konuşmak gerekirse az değil ama yaptırmaya değer.En azından bir laptop parası istememişler sizden :D

Hayır Yetkili Servis Değil.Açıkçası Ben Gitmedim.Antremanlar Falan Bu 2-3 İçinde Çok Doluydum.Dedem 75 Yaşına Geldi ama hergün bizim ordaki çankaya caddesi vardır orada bol bilgisayar tamircileri vardır oraya gider.Adam dedeme Bir parçasının yandığını ve bunu tamir edeceğini söylemiş.150-200 TL Masrafı Var demiş.Bende Açıkçası Böyle Düşündüm.Bizim Burdaki Arçelik Servisine'mi Yollasammı Diye düşünüyorum

Hocam dedenizi de hazır yaşlı görmüş ve nasılolsa anlamaz diye 200 tl demişlerdir.Dediğim gibi bu durumlarda kazıklanma ihtimaliniz çok yüksek.Nereye yaptırdınığınız fark etmez ama bir vida sıkmaya 200 tl verdiğinizi öğrenirseniz gerçekten kötü hissedersiniz.Size tavsiyem en azından güvenilir bir yerden arızayı ve tamir ücretini öğrenin.Yetkili servis te 200 tl diyebilir hatta 250 tl de diyebilir ama dediğim gibi kazıklanma ihtimaliniz olmaz en azından.Forumda bilgisayarcılardan çeken çok

• quote:

quote:

quote:

Hocam dedenizi de hazır yaşlı görmüş ve nasılolsa anlamaz diye 200 tl demişlerdir.Dediğim gibi bu durumlarda kazıklanma ihtimaliniz çok yüksek.Nereye yaptırdınığınız fark etmez ama bir vida sıkmaya 200 tl verdiğinizi öğrenirseniz gerçekten kötü hissedersiniz.Size tavsiyem en azından güvenilir bir yerden arızayı ve tamir ücretini öğrenin.Yetkili servis te 200 tl diyebilir hatta 250 tl de diyebilir ama dediğim gibi kazıklanma ihtimaliniz olmaz en azından.Forumda bilgisayarcılardan çeken çok

Haklısınız.Bu Hafta İçinde Servisine Vereceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.