Şimdi Ara

Grundig hakkında düşünceleriniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi malum herkesin mali durumu bir değil kimisi 1000tl ye monitör alırken kimine 300 Tl fazla geliyor :D
    Bende bir Beko bayisinde monitör sordum.Elden taksit seçeneği ile alacağım için sadece Grundig monitör vardı.Eğer varsa kullananlardan yardım ve bilgi almak yada bilen duyandan yardım almak istedim.
    Bu monitörün alınabilitesi nedir acaba?
    Şu anda kullandığım monitör 19inch LG flatron
    Bu da düşündüğüm monitörhttp://www.beko.com.tr/grundig-monitor-GR-215”-LED-MONITOR--ME1215A-Monitor.html

• evet arkadaşlar.Aynı monitör den bende almak istiyorum. Kullananlar veya marka hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen fikirlerini paylaşsın. Bu monitör alınır mı?
  • Grundig bir Alman markası ve TV'yi dünyaya satan markaydı.sonra samsung LG gibi kore markaları çıktı fiyat ve teknoloji olarak Grundig fazla dayanamadı ve uzun bir süre piyasada gözükmedi.Ama şimdi yavaş yavaş ürünlerini görüyorum.
    Grundig kalitedir ama hala kalitelimidir bunu kullanmadan bilemeyiz.
  • Grundig=arçelik=beko . Kendisi artık bir koç grubu markasıdır ve muhtemelen alacağınızı ürün Çinde üretilmiştir. Servisinin yaygınlığından dolayı , İnca'ya göre tercih edilebilir.
  • grundig'i koç aldı. beko adıyla monitör, bilgisayar falan yapmak yerine böyle bir yolu seçti. monitörünü bilmiyorum ama netbook'unu bi arkadaşım kullandı. aletin soğutma tasarımı o kadar berbattı ki iki ayda anakartı falan yandı. bir kere daha düşünmenizi öneriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.