Şimdi Ara

Grundig GDH 92 2538 TL Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grundig GDH 92 düşünenler için güzel bir kampanya var 27.07.2020 gece 12ye kadar süresi var. Hepsiburadada 3000lira üzeri grundig ürünlere 500tl sepette indirim var ancak uygulamasından almanız lazım. Gdh92 2999 tl 3000 tl üstüne çıkmak için grundig fırsat indirim ürünlerinde grundig e ait ruhum doysun adlı bir kitap var. Onu eklediğimizde 500 tl düşüyor ve kitap ile beraber 2538 tlye geliyor. Kitabı eklemessek 3000 tl altına 200 tl düşüyor. Almak isteyenler değerlendirebilir. Son 1 gün var.

Linkler:

www.hepsiburada.com
    GRUNDIG Ruhun Doysun: Gıdaya Saygı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/grundig-ruhun-doysun-gidaya-saygi-p-HBV00000KFG07?magaza=Grundig+T%c3%bcrkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sepete eklemiyor suan

• bu tvlerin hepsini aynı firma mı üretiyor nedir anlamadım gitti. aynı tip, aynı çerçeve, aynı ayak hepsinde...
  • Ben de alamadım.

• Ürün hakkında olumsuz yorum da bir hayli fazla. Çamaşırları çekme yapmasından korkuyorum

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Ürün kurutma makinesi ama?
  • Hocam 2 aydır kullanıyoruz memnunuz gdh80 e göre tambur hacmi 118 lt ve 9 kg, şimdiye kadar öyle bir çekmeye rastlamadım. Akıllı sensörü var 3 saat 15 dk gözüken program sensör sayesinde daha erken bitiyor. Elektrik faturasıda çok oynamadı. Ama biraz gürültülü çalışıyor diyebilirim birde iç kısım galvaniz kaplama bu yüzden mi bilmiyorum ama düğmeler bile dönerken rahatsız ediyor, havalandırma penceresi varsa kapıyı kapatabilirsinizz alttaki kondanser önü filtre olduğu için tercih sebebim oldu bu ürün, bütçe 4.5 5 civarına çıkmıyorsa tercih edilebilir

NOT: servis artık Arçelik çamaşır mak. harici üzerine kurulum yapmıyor bilginize..( Ben araya raf yaptırmak zorunda kaldım.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 26" 26855 LCD 449 TL CARREFOUR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sepette 500 indirim çok iyi olmuş...

• Sepette 500tl indirim olayı hala devam ediyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.