Şimdi Ara

Group B Ralli Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
15
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyifle okudum. Elinize sağlık devamını beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://turkiyef1.com/canli-yayin/
  • Ari Vatanen demişken, bu efsane adamın 1983 Manx rallisinde çekilmiş aşağıdaki araç içi videosu fenadır, şöyle ki ;

* 2:00'da soldaki taş duvara temas sonrasında o hızda dengesi dağılan arabayı o daracık çit kapısından deliksiz geçirmesi ve Co-Pilot'unu "oh dear god" (hey güzel Allah'ım ) şeklinde imana getirmesi
    * Ve bu darbe sonucu sol ön lastiği patlak şekilde 3 tekerle etabı bitirmesi

Baştan sona izleyin :

• Şurada da 205 T16 ile bazı görüntüler mevcut. Videonun sonlarına doğru 405 T16 ile meşhur Pikes Peak tırmanışı var :

• Hocam şu an iş yerindeyim, video açılmıyor, göremiyorum, fakat bahsettiğiniz video'yu o kadar iyi biliyorumki. Defalarca kez izledim o video'yu. Zaten o video'yu youtube ekleyenlerden biri "Ari Vatanen Oh dear God Reaction" diye eklemişti

Sıradan bir pilot olsa derimki şans eseri kurtarmış. Ama Ari Vatanen gerçekten efsanedir. Hillclimb yarışlarında da efsane 405 sürmüşlüğü vardır. 900 kg ortadan motorlu 600 beygir 0-200'e 10 saniyeden daha kısa sürede çıkıyor, ağlamak istiyorum şu an.

Group B Ralli Hakkında

Saygılar.

• rst78 kullanıcısına yanıt
    Oha hocam kafalar aynı çalışıyor ben bu mesajınızı görmeden bir önceki mesajımda zaten bundan bahsettim. Ari deyince ikimizinde aklına 405 geldi demekki
  • Konu cok ilgi cekici ve basarili tebrik ederim.Umarim benzer yazilarinizi tekrardan goruruz.

• Çok geçte olsa okudum elinize sağlık çok güzel olmuş.Keşke Group B yeniden başlasa.Elde güvenlik için ve pilotları test etmek için yeterli teknoloji var bence.Özellikle Loeb'i burada görmeyi isterim.

Motorsporlarına eskisi kadar ilgi hem yarışanlar hem de izleyiciler tarafında yok.Bence bir şeyler yapılması lazım.Ekonomik krizler bu durumu tetikledi sanırım.Bakarsanız markalar 80' ve 90' da ortalığı toza katarken 00' başlarında hiç sportif bir gam yoktu.Şimdi yeni yeni çıkarıyorlar.

Acilen bir şey gelip motorsporlarını ayağa kaldırmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 4 Haziran 2016; 22:16:53 >
    Hocam ilk sayfada da yazdım, top mesajlardan bakabilirsiniz: Sebastien Loeb gelmiş geçmiş en iyi sporcu bile olabilir. Onun kadar kendi bulunduğu alana domine eden başka biri bilmiyorum ben. Gerçi şu ara peugeot 208 wrx ile Rallycross'da pek varlık gösteremesede, ikinci sezon daha iyi işler yapacağını düşünüyorum.
  • Stumaster kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum motorsportları kısa vadede firmalara çok fazla kar getirmediği için, bir çoğu krizi bahane ederek çekilme yoluna gitti.

Bugün firmalarda 80 ve 90 larda olduğu gibi birbirini geçme gibi bir hırs ve tutku yok. Artıl satış rakamları daha fazla önemsenir oldu.

Fakat şunu da unutmamak gerek: Bugün Citroen C4, Ds3, Ds4 'ün tüm otomobil otoriteleri tarafında beğenilmesinin altında yatan sebep, Citroen'in yarış tecrübesidir. Bu araçları her süren farklı bir sürüş dinamiği ve yol tutuşu var diyor. Tesadüfi olduğunu zannetmiyorum. Loeb'ün katkılarını da unutmamak gerek.

Bu saatten sonra motorsporları ayağa kalkar mı bilmiyorum. Ancak şu an için en iyi durumda olanlar Rallycross ve Btcc. Bu ikisi gerçekten iyi çekişmelere sahne oluyor. Fakat ikisini de canlı olarak Tv'den izlemek çok mümkün değil.

Saygılar.
  • Audi Quattro, 205, Lancia delta bu araçlarla Colin mcrae rally 4'te ne oynardım yahu. Özellikle 205.
    3-4 kişi beraber oynadığında inanılmaz çekişmeli bir oyundu.
    Efsane oyun ve efsane araçlardı. WRC araçlarının yüzüne bakmazdık.
    Pistlerde efsaneydi, Ari Vatanen'in "oh dear god" diye geçtiği çit kapısından, oyunda spin atarak ters geçmişliğim var.

Kısaca Group B otomobilleri benim içinde efsanedir. Canlı izlemek nasip olmadı, ilerde belki olur kimbilir.
    Dirt Rally oynamaya devam edebilirsiniz, çok kaliteli oyundur. Yalnız Group B sürmek çok zor. Şu an kariyer modunda Audi Quattro'm var ve ağlama geliyor bazen. Setup üzerine setup denemekten yarışı bitiremiyorum. Zorlu araba yarışları seviyorsanız bir göz atın derim.
  • Eline sağlık hocam keyifle okudum.Bu konuyu nasıl görmemişim kendime hayret ettim
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.