Şimdi Ara

Gripten farkı yok diyenler okusun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Koyun can kasap et derdinde.

    Bu Corona yaygarasından com önce üye olduğum birkaç teknolojik yatırım sitesi vardı, düzenli e-mail geliyor. Bu covid yaygarası koptuktan sonra "AstraZeneca hisseleri tarihi rekor kırdı" "aşı üreticileri altından degerli" "Almanyada 15 milyon kişi daha aşılanırsa yeni rekor kurabilir" tarzı mail'ler geliyor (ScreenShot gönderebilirim) yani borsacı yatırımcı takımı bi anda insan sağlığı sevdalısı oldu :) Dijital aşı pasaportu olayını da ne sağlık bakanlıkları ne hastaneler değil, Oracle, IBM, Microsoft gibi küresel tech şirketleri istiyormuş. Başka yoruma gerek yok aslında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu Bill Gates'in söylediklerini dinledikten ve okuduktan sonra herşeye Komplo diyenleri anlamıyorum. O insanlarda herhalde çelişik bir durum var? Çelişki de mantığa dayali hastalıktır. Benim akrabamda da grip olan yok. Ortada inanılmaz derecede abartılan gereken bir takım söylenti dolaşıyor sadece.

  • Zaten belki yazmışım sizin de dedikleriniz varsayım, hatta burhan altıntoptan gelsin ben aslında yoğum.

    Neyse bilimden sasmayalim kuzuyu siz yiyin inşallah hastaneye yolunuz düşmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Dostum benim yolum hastaneye zaten hiç düşmedi ki :)

    Hastane sonuçta bi ticarethane. Bilançosu, muhasebesi, kâr/ geliri olan, bir işletme. Almayayım, kalsın :)

    Kuzu sadece bi örnekti. Kuzu olmaz, balık olur, balık olmaz manda sütü olur o olmasa denizden midye çıkarır yerim o da hiçbirşey olmasa da yine çakma gıda yemem. Aç kalmak da sağlıklı birşeydir. Çakma gıdalarla beslenmeye göre cok daha sağlıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklanan rakamların bir anlamı yok. Saat 19.00 da korona bahanesiyle eve tıkılan beyaz yakalı köleler yasaklardan memnun değil. Yasaklar az gelmiş ki korku yayma politikalarına gönüllü taşeronluk yapıyor. Daha ne istiyorsunuz? Ellerinizi ayaklarınızı eve mi zincirlesin iktidar? Para yok yahu, para bitti. Ben iktidarın yerinde olsam tamamen salarım ki toplum bağışıklığına geçilsin. En azından insanlar yokluktan ölmezler. Sizin gibi süper zekilerin baskıları yüzünden tedbir alıyormuş ayağına hayatımızı mahvediyorlar.

  • Rakanoth kullanıcısına yanıt

    Çok doğru konuştunuz hocam. Artık bu tipler para alıyor diye varsayıyorum propaganda için. Yarın 350-400 bin vaka var herkes kafaya huni taksın deseler takacaklar. Ama bunu dediğimizde "Yoğun bakıma düşünce görürüm" diye beddua ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.