Şimdi Ara

GRID aşırı zor olmamış mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GRID e bitürlü ısınamadım.virajlarda problemim var.kontrol etmek çok zor oyundan soğudum
    baya restart çektim ama aşırı zor

• Ben de aynı firmanın oyunu olan DIRT için aynı şeyi söylemek istiyorum.Aynı firmaydı değil mi?
  • Son çıkan yamasını kurun
  • +1
  • Galiba bu oyunun bir yarış simülasyonu olmasından kaynaklanıyor. Yani adamlar gerçekçi fizikler yapmışlar sanki gerçek bir araba kullanıyormuşuz gibi tepkiler veriyor oyun yani oyuncuları ekipmanla beraber direksiyon vs. oynamaya itmek için yapılmış sanırım. Bende çok zorlandım ve hatta silicem oyunu oynayamıyorum sağa sola çarmadan Need gor speed serisinden alışmışız biz bodoslama viraşa girmeye çünkü araba iyiyse 250 km hızla bile virajı alabiliyordu nfs de :)
  • oyun simulasyon-arcade arasında kalınca ilk zamanlarda alışma problemi oluyor.
  • Eeeee yıllarca Nfs oynarsanız olacağı budur. Nfs oynayanlara ehliyette vermemeleri lazım ya neyse!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben nfs ye alışığım bu oynadığım galiba ilk araba simülasyonu
    alışmaya çalışıyorum ama
    hele kuma girince iyice delirtiyo adamı patinaj çekiyo devamlı
  • katılıyorum ne biçim oyun lanett ettirdi oynamıyorum
  • alışınca o kadarda zor gelmiyor ama genel olarak normal zorlukda
  • Viraja Kaçla Giriyon 200lemi

Yavaşlamanız Lazım

Tabi Bizim Millette o Yoq :D Fll Hızla Viraja Girerlerse Öle Olur

Ben Çok Güzel Oynuyorum Virajlara Son Sürat Girmiyeceniz
  • yaw son sürat tabi ki girmiyorum
    fren ayarı yok
    virajlarda basıyorum firene araba spin atıyo
  • Oyun gerçekten zor ben son yarışta baya zorlanmıştım. Handbrake ile dönmeyi unutmayın.
  • multi şimdi yunanlılarla kavga ettik küfür ediyor türklere bende ona sövmeye başladım yarış zamanı geldiğinde bana yandan bir vurdu benim arabay bişey olmadı o takla attı elendi süper komikti
  • quote:

Orjinalden alıntı: oGz-44

katılıyorum ne biçim oyun lanett ettirdi oynamıyorum

+1 ya bu kadar delirtirmi bir oyun insani asiri zor

• alışmaya başladım da stres yaptı kapadım şimdilik
  • klavyeyle zorda direksionla kolay alıştıktan sonra bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampagee -- 26 Ağustos 2008; 0:35:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun gerçekten zor ben son yarışta baya zorlanmıştım. Handbrake ile dönmeyi unutmayın.

+1
    El frenini en çok kullandığım yarış oyunu bu oldu şu ana kadar. Bir de benim gibi bazı sürüş yardımcılarını kaparsanız işler acaip zorlaşıyor. El freni ise çok kullanılmamalı çünkü rakip anında ensenize yapışıp diğer virajda rahatlıkla geçebiliyor.
  • virajı dönerken gaza basmadan dönüyorum ve space+virajın yönüne basıyorum.space e hafifçe basınca gerçekten güzel drift atıyo ama çok geri kalıyorum hızı baya düşüyo.hızı kontrol etmek önemli
  • virajlarda space değil geri tuşunu kullanın ve viraja birkaç saniye kala hızı düşürün. Virajın keskinliğine göre hız düşüşünü ayarlamak gerekiyor. Gerisi kendiliğinden geliyor. Ama bazı araçları kullanmak gerçekten zor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.