Şimdi Ara

grid 2mi nfs mw mi? ya da başka yarış oyunu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• grid 2 yi bilmemde grid 1 çok güzeldi. Üstelik grafikleride çok iyi.gran trusmoya ne dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

grid 2 yi bilmemde grid 1 çok güzeldi. Üstelik grafikleride çok iyi.gran trusmoya ne dersin.

Hocam direksiyon yok.Peki NFS MW 60 tl verilmeyi hakediyor mu ?Ya da başka hangi yarış oyunlarını önerirsiniz?
  • Gerçekçi istiyorsan gt yok benimkinde nitro falan olsun dersen bence nfs

• quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

quote:

grid 2 yi bilmemde grid 1 çok güzeldi. Üstelik grafikleride çok iyi.gran trusmoya ne dersin.

Hocam direksiyon yok.Peki NFS MW 60 tl verilmeyi hakediyor mu ?Ya da başka hangi yarış oyunlarını önerirsiniz?

yeni yarış oyunlarını pek bilmiyorum doğrusu. Eski mw hala oynanır bana kalırsa tabi.

Aslına gt için illaki direksiyon lazım değil normal halide zevkli. Tabi hız rekabet filan o kadar üst seviiye olmuyor.Gridin çok geniş bir yarış yelpazesi vardı. Bence alacağın oyunu önce pcde dene sevdiğini alırsın. Ama pcde kontroller filan sıkıntı güzel yapamıyorlar ona göre karar ver.

• quote:

quote:

quote:

yeni yarış oyunlarını pek bilmiyorum doğrusu. Eski mw hala oynanır bana kalırsa tabi.

Aslına gt için illaki direksiyon lazım değil normal halide zevkli. Tabi hız rekabet filan o kadar üst seviiye olmuyor.Gridin çok geniş bir yarış yelpazesi vardı. Bence alacağın oyunu önce pcde dene sevdiğini alırsın. Ama pcde kontroller filan sıkıntı güzel yapamıyorlar ona göre karar ver.

Hocam şimdi dirt 3'ün videoları izledimde biraz oraya kaydım ya çok kararsız kaldım

• Grid 1 güzeldi,Grid 2'de NFS MW2'den güzel bunu söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi dirt 3'ün videoları izledimde biraz oraya kaydım ya çok kararsız kaldım

dirt güzeldir evet. 3 ünü oynamadım ama 2 si epey güzeldi. Ama videolara pek aldanma derim. Orjinal alacaksan pişman olabilirsin. Ama çeşitlilik açısından grid çok zengindir. Demoliton derbyden tut 24 saatlik le mans'a kadar pek çok seçenek var. Aslında dirt 2 ile grid biraz eski oyun. İkisini çokk uygun bir fiyata alabilirsin. Grafiklerde tatmin eder diye düşünüyorum. Uzun sürede oyalar seni. Hatırlıyorum dirt 2 de co pilot eşliğinde yarışmak çok zevkliydi.

• bende arada kaldim mostwanted 17tl ye dusmus ama plus var grid ikiyide bedavaya alabilirim hangisi dha iyi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.