Şimdi Ara

Grid 2 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klavye ile oynamak Grid gibi imkansıza yakın zor muydu, yoksa underground/eski most wanted gibi kolay mıydı?
  • montoajda hata var. aslında hata değil de özensizlik var diyebilirim.
  • aracı kaydırarak drift yapmak aşırı kolay, yani bu oyunu oynayıp ta kendini başarılı bir yarış oyuncusu sananlara acıyorum. ilk oyun en azından ayarlamalarla daha simule edilebiliyordu. bu oyunda öyle bir seçenek sunulmamış. oynanış eğlenceli geliyor ama 1-2 saat sonra sıkılıyorsunuz. ve -1 kokpit :(
  • Levent Polater incelemeniz oldukça başarılı.çok iyi sesiniz var izlettiriyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • sürüş dinamiği aşırı arcade grid 1 ile alakası yok resmen nfs olmuş virajlara frene basmadan yanlıyarak girince çok rahat dönebiliyosun araba ister supersport olsun ister hemi cuda olsun virajları alırken hiçbir fark gömedim. Almayı düşünüyodum ama sürüş dinamikleri tamamen arcade olmuş...

• çok uyduruk bi oyun oyunu oynamış biri olarak gerek kamera açıları olsun gerekse oynanış olarak pek sevemedim paranızı boşa harcamayın derim ben
  • Fazlasıyla arcade'ye kayması gıcık etti. İnceleme için teşekkürler.
  • Oyunu kurmamla silmem bir oldu.Bir viraja giriyorsun kenara sürtünce arabanın kıçıyla başı yer değiştiriyor böyle saçma oyunmu olur ya.

• Grafik daha yüksek puan almalıydı bence
  • grid 1 deki gibi bmc f1000 var mı?
  • OYNANABİLİRLİK 9.1 Mİ ?
    grid 1 nerde , grd2 nerede, viraj alışlar iğrenç olmuş .oynanabilirlik çok kötü :(
    Harcadığım kotaya üzüldüm :(

• Yakalayamayabilirsen üzülme sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu tür yarış oyunlarının yüzüne NFS seriside onlara ayak uydurmaya başladı.Artık yarış oyunlarında single-player senaryo diye bişey kalmadı.Most Wanted ve Carbon oysaki ne güzeldi.Aynı Fast and Furius izler gibi ara sahneleri seyrederdik.Hikaye bizi gaza getirir kara listeleri tek tek geçip üst sıralara tırmanırdık.Absürt Modifiyelerimizi yapardık.Bu türde yarış oyunu isteyen dinazor bi ben mi kaldım yok mu senaryolu yarış oyunları geri dönsün diyen!!!Nerdesiniz millet.O cutseenleri görünce ağzının suyu akan gençler nerde.:((((

Aynen kardeş Bizden fazla kalmadi.. Eski Most wanted gibi bi oyun Gelmedi hala..
  • peki bu oyun ps3 kontrolleriyle nasıl oynanır?
  • kopit kamerası olmadığı için oynamıyacam grid 1 le aynı tadı vermez kopit kamerayla oynamasın hastasıyım o yoksa oynamam

• Kokpit görüşü yapsalar benim gözümde çok daha büyük bir yere sahip olacaktı

• orjinal almak konusunda kararsızım.grafikler hasar mükemmel yalnız.oynanış kolay.böyle kaliteli yapımlar her zaman gelmez.bence genel 9 olmalıydı.f1 2012 de iyi.codemastarsın.dirt 3 te iyiydi.

• oyunda tek rakibimiz sanki BRUNO SİLVA. hep o önde hep o birinci!! tek amaç onu geçmek uğruna!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

pist oyunlarından sıkılan sadece benmiyim ? ne var şehirde yasa dışı yarışlar olsa yada HP gibi doğal mekanlarda geçse.

Aynen bende senin gibiyim.Pist Yarışları'nı sevmiyorum.Benim yarışım doğayla olmalı.Bu yüzden dirt serisini cok seviyorum.Bunuda aldım ama oyunsuzluktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech driving for gt direksiyonum var. dönüşler ve spin bana çok abartılı gelmiş. kontrolü sağlayamıyorum. araba kayması gereken yerde kaymıyor, öbür türlü çok kayıyor. buz pateni yapar gibisiniz. üstelik ayriyeten drift yarışları için oyuna ekstradan bi hassasiyet koymuşlar bu sefer hiç duramıyorsunuz dirift yarışlarında. dönüşler çok kötü. bazenleri fren pedalına abandığım halde 900 derece çeviriyorum direksiyonu araba hala dosdoğru gidiyor. kontrolleri kötüleştirmişler. öbür türlü grafik ve ses olarak diyeceğim bişey yok. önemli 2 eksisi var. kokpit kamerası ve kötü kontroller. alıp almamak arasında kaldım ama almayacağım sanırım. bu olmamalıydı.. çünkü daha iyisini hak eden bir isim ''grid''..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.