Şimdi Ara

gri koç izleyip gaza gelen var mı ciddi soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar küçümsemek için ya da başka bir anlamda sormuyorum cidden merak ettiğim için soruyorum bu adamı izleyipte gaza gelip çok çalışan var mı? ben maximum 30 saniye dayanabiliyorum yav he he diyerek kapatıyorum sorun bende mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 16 Nisan 2017; 23:51:11 >

• grikoç - referandum senden ne ister?
  • Gri çomara laf yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç videosunu izledim bana çok itici geldi, tam aksine çalışma motivasyonumu bozdu. bugün de gerçek yüzünü görmüş olduk
  • 11.sınıfın sonlarında henüz toy bir bebe iken ben
  • gri koç izleyip gaza gelen var mı ciddi soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 16 Nisan 2017; 23:52:22 >
  • Videoları değil de uygulamadaki sohbet ortamı iyiydi orda 5 dk takılınca fena gaza geliyodum. Orayı da kapatmış zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş işler beyler çalışan adam böyle abidik gubidik videolar izlemez alır kitaplarını çat çat bitirir

• Hedefi büyük olan adamın motivasyonla falan işi yoktur zaten. Bizim sınıftada var öyleleri bir açıyorsun motivasyon videosunu alıyor Türk gazını sonra bitince 'öff yapamıyom :( '. Asıl olunması gereken bence Alman gibi çalışmak. Heriflerin belli bir hedefleri var. O doğrultuda ilerleyip işi bitiriyorlar.
  • Gri koç değil çomar deseniz daha makul olur şayet bugün gerçek yüzünü belli etti. Anlamıyorum sen koçsun ne işin var siyasetle

• gaza gelmek istiyorsanız açın komando marşını gri çomarı değil
  • 10. Yıl marşı ya da mehter marşı dinleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.