|
Süpürge çalışmıyordu. Elektronik aletleri tamir eden bir yere götürdüm. Ana kart yanmış dedi. Alalı 3 yıl olmadı. Garantisi devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor? |
|

1 Mobil
|
Süpürge çalışmıyordu. Elektronik aletleri tamir eden bir yere götürdüm. Ana kart yanmış dedi. Alalı 3 yıl olmadı. Garantisi devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor? |
|
|
Başka öngeremediğim sorunlar oluşmazsa Filtre sorunu benim için bitmiş görünüyor.Fonksiyon kaybı olmadan kendi filtremi yeniledim.Aşağıdaki filtreden deneme amaçlı almıştım Universal Hepa Filtre Kağıdı Yıkana Bilir - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/universal/hepa-filtre-kagidi-yikana-bilir-p-73591825?boutiqueId=61&merchantId=420864yıkanabilir olması beni cezbetti ,yapım aşaması eski filtreyi kestim kestiğim filtre uzunluğunda yeni filtreden kestim 60mm genişliğinde kestim biraz geniş kestim [finalde 5mm kadar uzun olmuş önemli değil fitre yuvasında uzunluk olarak daha payvar,] kestiğim yeni filtrenin kat kalınlığı 1.5cm bu kat kalınlığı buyuk geldiği için filtrenin plastik yuvasına oturmadı bende düşük sıcaklıkta ütüleyip kat izlerini yok ettim tekrar 1cm kalınlığında katladım bu süreç zor geçti ,ama montaj kolaydı yeni yaptığım filtre kağıdını eski filtrenin taban ve tavan plastik aparatlarının yuvalarına yapıştırdım ,yapıştırırmak için kalıp dökümü için kullandığım sir ağda boncuklarını eritip filtre kağıdının oturduğu yuvalara döküp kağıdıda içine oturttum , sonuç fitrenin içine su doldurdum suyu sızdırmadı farkları , yeni filtre suyla yıkana biliyor, temizliği daha kolay , süpürgenin emişinde bir fark göremedim,kağıt filtre kullanırken kadın ince çorabı kullanmıştım ama düşük modda emiş gücü azalttığı için çıkartmıştım, yeni filtrenin katlarını kendim oluşturduğum için estetik olarak orjinal gibi görünmedi kat izleri onun dışında şeklen 5mm uzun oldu dengeli ve sağlam oldu bakalım ne kadar dayanacak bu filtre tam uyar diye düşünüyorum kat yüksekliği 1cm ve bizdeki kağıt filtrenin taban ve tavan plastiklerindeki kağıt fitre yuvaları 1cm genişliğinde ve tam uyar eski filtre kat yüksekliği 0.75 cm ve 50 sarım bu filreden 50 sarımlık kesip beyaz çekomastik silikonla yapıştırılırsa tekrar filtre değişiminde sökmesi kolay olur yapım aşamasıda daha az zahmetli, makinenin ömrü yeterse 8 tane çıkıyor hatta boydan arta kalanlarıda uc uca eklenirse bu rakam dahada artar SÜPYE Üniversal Hepa Içi Yıkanabilir Filtre Kağıdı Dikkat! 1 Cm Kalınlıkta Olan Versiyonudur - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/supye/universal-hepa-ici-yikanabilir-filtre-kagidi-dikkat-1-cm-kalinlikta-olan-versiyonudur-p-874180810?boutiqueId=61&merchantId=424611buda yaptığım filtre ve yapım aşamasından birkaç foto < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 21 Aralık 2025; 19:45:16 > |
|
|
elinizle fırçayı çevirmeye çaşılışın saç falan takılmıştır belki motor sıkışmışta olabilir |
|
Hocam fırçayı komple çıkarıp sildim , yıkadım gene de aynı hatayı veriyor.2024 Mart ayında almışım ürünü , Amazon ile konuştum iade oluşturduk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim gc50 de de aynısı oldu Açtım fırçayı İçine saç birikmiş Zamanla orayı tıkamış Mecbur yenisini akacaksınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sorun bataryadaki bağlantı noktasıysa bataryayı açıp belki kırılan göçen bir yer varsa yatak gibi onu yapıştırıp sağlamlaya bilirsiniz eğer toz haznesindeki bağlantı noktasıysa o zaman daha zor sanki ben açılacak bir yer görmedim tırnakla geçmiş yerler olabilir orayı açıp toplamak zor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 6 Ocak 2026; 1:53:31 > |
|
Ne kadar süre kullanımdan sonra bu oldu acaba ? bende süpürgeyim yeni aldım indirimden. henüz tam kullanmadım. 7999 a aldım. bu fiyata daha iyi süpürge bulamadım sanki. bulsam iade edersim aslında. ama parçalar çok mu kolay bozuluyor acaba ? birde bir soru bu süpürge toz torbalı kablolu süpürgelerin yerine geçmez deniyor. neden böyle yorum yapılıyor? torbalı süpürgelerin çekiş gücü bunlarda yok diyemi? yoksa başka bir handikapı mı var? |
| _____________________________ |
|
Merhabalar, Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Gsc60 model süpürgemde e7 arızası almaya başladım. Daha önce aranızda bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu arada geçen sene bende Gsc60 da kronik olan hortum yırtılmasını yaşadım ve servisin mail adresine yazdığımda Almanya dan buraya parçayı ücretsiz bir şekilde gönderdiler. Sadece gümrükten ülkeye girişte evime gelen PTT çalışanına bir ücret ödemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() Motorun merkezinde civata var sivri bir cisimle o civatayı döndürmeye çalışın ben vida ile dokununca dönüyor, belki bir sıkışma falan yapmıştır hata veriyordur, not motoru çalıştırmadan deneyin hatta pilide çıkartıp deneyin ne olur neolmaz |
|
Cevabınız için teşekkürler. Süpürgeyi söküp motoru saç kurutma makinesi ile temizledim ama aynı sorun devam ediyor. Tamirciye götürmekten başka çarem kalmadı. Bu arada greennote un Web sitesine attığım maillerede artık geri dönüş yapmıyorlar. Geçen yıl çok iyi bir şekilde türkçe olarak mailime dönüş yapıp arızalı parçanın yenisi ile değişimini sağlamışlardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maşallahı var ben sorunsuz kullanıyorum aldığımdan beri. Haftada bir olmadı en geç 2 haftada bir mutlaka bakımını yapıyorum yani ayrıntılı temizlik yapıyorum her yerini. Düşürme etme olmadığı sürece çalışır herhalde. Başına arıza gelen arkadaşlara geçmiş olsun umarım kısa sürede çözerler sorunlarını, üzüldüm gerçekten. Teee yurt dışından 4500'e almıştık be vergisi algısı içinde. Ne günlermiş. |
GSC60 modeli tam 2 sene oldu alalı. Yüksek seviyede çalışmaya başlayınca hemen kapanıyor. Düşük seviyede kapanmıyor ama iyi çalışmıyor. Nedir sorun acaba? Ne yapmam lazım. Türkiye servisinin iletişim numarası falan var mı acaba? |
|
|
|