< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() BattleNet: Chibs#2887 #BarışKazanacak "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() BattleNet: Chibs#2887 #BarışKazanacak "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
cok sert hortum kullanmislar belki ustten yirtilmis bile olabilir , ayrica bisey olsada cozumu var ya internetten kendi sitesinden isyeyeceksiniz ki bence mantikli gumruk parasi istiyorlar sadece , yada basligi acacaksinis ve hortumu supirgenin aksesuarlarindan esnek hortumdan bir parca kesip eskisinin yerine tqkacaksiniz ki bu hortum daha uzun sure dayanir yumusak hortum oldugu icin yada lavabo gider hortumuda zorda olsa oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 25 Eylül 2025; 11:50:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selamlar benim gsc50 de bir sorun var çalıştırınca çok sesli çalşıyor sanki içinde korna var gibi başlığı çıkarınca sadece borusuyla normal çalışıyor başlığı takınca o rahatsız edici korna sesi çıkıyor içine baktım ettim bişey mi akçtı acaba diye ama göremedim başlığı da açamadım çok ince tornavida lazım sanırım karşılaşan oldu mu böyle bir sorunla? |
|
Ben de aynı sorunun yanıtını merak ediyorum. 2 yıl garanti kapsamı içindeyim ama başlıktaki hortum yırtıldı bizde de. Acayip soğudum zaten makinadan, ithalat dahil 6210 lira para ödemişim. İade edip parasını almanın yolu varsa kurtulacağım bu cihazdan inş. |
|
Arkadaşlar elimde GSC50 model cihaz anakart arızası var çalışıp duruyor piller ve cihaz 1 senelik kullanmadığım elimde atıl duruyor. Ayrıca 2 âdet sıfır hepa filitre var. Parça veya komple almak isteyen olursa Ankara içinde elden verebilirim. Filtre takım 800 lira Parça olarak fiyat sorabilirsiniz. Garantiden büyük olasılıkla parça değişimi çıkar yazdım ama gümrük masrafı ne kadar tutar bilmiyorum son düzenleme ile sıkıntı o yüzden parça ihtiyacı olan kaçırmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 21 Ekim 2025; 2:42:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Laumexs&amp;amp;amp;amp;Brownie Ltd. Integrated by BBrownie Team 1998 :: jvbPlugin R1012.366.1 &amp;amp;#39;e Aittir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
selamlar bana yurtdışından greenote firması gsc50 için batarya gönderdi bugun pttden mesaj geldi 30 avronun üzerinde beyanname vermeniz gerekmektedir diye.Ayrıca tercihen gungodgu gumruke müracat edebilirsiniz diyor.Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 15 Ekim 2025; 2:52:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
gümrük müşavirliğiyle görüştüm bana faturalı satın alınmış ürünlerle ilgili işlem yapıyoruz ptt yurtdışı ile görüşün dedi.orayı aradım beni bilmem ne gümrüğüne gidip ücretsiz aldığıma dair ispatta bulunmam söylendi bende kızdım lanet olsun diyip kapattım telefonu geri gidecek ürün. |
|
|