Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
113
Favori
100.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evde olsa özelliklerine bakardım. Benzer özelliklerde Volt * amper lityum pil şarj eden bir adaptör olsa işinizi görür. Çok komplike bir ürün değil zaten.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

süpürgenin adaptör değerleri 35vx1.amper =35watt değer,nde

Ayarlanabilir step up boost voltaj regülatör devresi var piyasada bundan alınıp {XL6009} laptop adaptörün çıkışına yada şerit led trafoları oluyor,yada eski bir psu güç kaynağına leğimlenip ölçü aletiyle de çıkış voltu 35v ayarlandımı işlem tamam süpürgenin şarj girişine modem adağtörlerin uç soketi de uyuyor onda da sıkıntı olmaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 23 Ağustos 2025; 16:2:16 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi geceler, 4 hafta önce gsc60 modeli için adaptör kaybı nedeni ile arayış içine girmiştim üstte mesajlarım mevcut. orjinale yakın ürün almak üzere debelenirken, tesadüfen internet taramasında resmiler içinde gümrük malları satışı olan" gümrük fırsatı " isimli perpa orjinli bir yerde aradığım adaptörün bire bir uyumlu benzerlerinin satıldıgını gördüm. 350 tl adaptör ve 140 tl kargo sonrası halime şükredip bu faslı kapatmış oldum. ürün cihaza giriş adaptör ucu birebir uyumlu. Muhtemelen yurda girerken gümrükte el konulan ürünlerin toptan satışa çıkmış hali ürünler bunlar. ihtiyacı olanlar için aklınızda bulunsun.

eknot: sistem özel mesaj yazmama izin vermiyor sahibinden sitesinde " gümrük fırsatı " diye aratırsanız satıcı detayı orada mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaşam bilgesi yamağı -- 28 Ağustos 2025; 13:18:43 >

ent servise gelmiş toz haznesi 1085 tl dediler, pahalı dedim. yok mu alternatif buna toz haznesi alabileceğimiz, aliexpress falan var ama türkiyeye gönderim yok. hepisburadadan buldum bi ürün açıklamalar toz haznesi ama fotoğraflar başka https://www.hepsiburada.com/sedipiitous-greenote-gsc50-kablosuz-icin-kablosuz-elektrikli-supurge-toz-haznesi-yurt-disindan-p-HBCV00009J5H7Y?magaza=Sedipiitous 465tl fiyatı

Bu attığınız için de soru cevaptan sormak lazım açıklama ve resim uyumsuz dediğiniz gibi.

Ayrıca önceki mesajlarda Arzum süpürgenin bir modelinin bu ürünle uyumlu olduğu söylendi o da araştırılabilir. (Arzum Ar4200)

Fırça kısmının içindeki hortum yırtıldığı için garantiden yeni başlık istedim gönderdiler.

Ama yeni türkiye gümrüğü hemen el koydu ürüne. 30 euro değer biçip 930 lira ödemek zorunda kaldım.

Bu konuda size bir tavsiye vermek için yazıyorum yada konuyu okuyacaklara. Gümrük herzaman yaptıkları gibi direk kafasına göre 30 euro diye vergi çıkarıp ürünü kapıma getirmedi.

Fiş/Fatura silsilesi gibi gibi belgelerle Ankara APİM e çağırdılar. Ürün değerini de bilmediğim için gümrük müşavirliğine düşmeyecek şekilde olan 30 euro tavan sınırına göre çakıp geçiyorlar.

Gümrüğü düşüğe halletmek istiyorsanız,

Greennote a mail atıp düşük meblağdan 5 euro-10 euro gibi üründe belirtmelerini ve size buna göre bir proforma vermelerini talep etmelisiniz. Bu sayede çok daha ucuza gümrükten çıkarabilirsiniz yoksa 930 lira alıyorlar direk. Hediye- Garanti gibi şeyleri gümrük kabul etmiyor hiçbir şekilde zaten boşa dil dökmeye bile gerek yok kapıya kocaman yazmışlar hediye olarak gelenlerde gümrüğe tabidir diye zaten.

• maniac_team M kullanıcısına yanıt

45 dk dir çalışıyor hala şarjı var. Bayağı iyi şuanlık hocam.

Valla böyle şeyleri yapabiliyor olmanız ne güzel hocam. Bununla ilgili bir video olsa, bizim süpürge özelinde birçok kişinin ileride ihtiyacı olacak gibi görünüyor, biz de denerdik.

Aynı işe girecek bir arkadaşımız daha olursa, resim veya video hepimiz için çok faydalı olur. Mesajımızı da konuya iliştireyim. :)

Aynı şekilde hortum yırtılması içinde hortum değişiminin resim ve videoları yine bir çok isnana fayda sağlar. Malum yedek parça fiyatları süpürgeyi aldığımız fiyata geldi neredeyse.

Cihaz gerçekten çok kaliteli, tamir edilip uzun süre kullanılabiliyor. Bu arada bizim cihaz için HEPA filtre bulabilen var mı?

Fiyat yazıyorsa tamamdır o iş. Benimki il içine kadar girdi fiyat gözükmedi sonrada pttden gümrük kağıdı geldi zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. GSC50 modeli için adaptör bakıyorum. Benim cihazın ki çalışmıyor. Amazonda stok görünmüyor. Başına gelip muadil alan varsa nereden aldığını yazabilir mi. Malum bizim adaptör 26.5v piyasada hep 27v adaptörler var.

Hocam merhaba, benim de kalado marka şarjlı süpürgemin toz haznesi kırıldı. Hali hazırda Türkiyeye satışları yok ancak mail attığımda ücretsiz bir şekilde yollayacaklarını ancak yükümlülüklerin bana ait olduğunu söylediler. Ayrıca toz haznesini ayrı satmadıklarını söylediler yani fatura istesem neye göre çıkaracaklar bilmiyorum.

Cevap olarak ne yazayım, proforma isteyin demişsiniz ama bunu ben mi ibraz edeceğim daha sonra? Kendilerine 10 euroluk fatura kesin desem uygun olur mu?

Son olarak gümrük tepeden fiyatlasa üzerinde bir de kargo ücreti binse kargı ne kadar olur acaba?

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce bana teslim edildi. Aynı sorundan müzdariptim, toz haznem kırıldı. Mail attım durumu anlattım. Mail ekine Amazon sipariş ekran görüntüsü ve problemi fotoğrafladım. 2 hafta gibi sürdü gelmesi Singapur'dan>Antalya'ya. 430 TL gümrük vergisi verdim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecral -- 23 Eylül 2025; 21:4:38 >
  • fecral F kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi linkten satın aldınız? Ne yapmalıyım.

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Amazon yurtdışı Greenote'dan almıştım. 1.5 sene önce. "vc.support@greenotehome.com" adresine mail atmıştım. Mail detaylarını özelden paylaşıyorum.

Özel mesaj atamadım. Kontrol edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fecral -- 24 Eylül 2025; 6:35:21 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.