Çekilişi kazandığımızda hesabımızda 15k dolar olması gerektiği doğru mu çünkü başvururken maddiyat aranmıyor diye görmüştüm. Daha önce sorulduysa kusura bakmayın |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam pasaportun tarihi gecmis bahane işaretlesek hiç mi şansımız yok? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam okuduk da orda bahaneler varya sekreter onayını seçsek nolur yani? Sonuçta oyle bir seçeneği hiç koymazlar değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanları yanlış yönlendirmemek için mesajımı editledim. Alıntı yapan arkadaşın söyledikleri doğru olabilir. Herkese bol şans. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 6 Kasım 2020; 13:40:58 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Eskiden çokta önem vermiyorlardı hesabın'da çok az parası olan kişiler bile görüşmeden onay alıyordu Donald Trump yeni yönerge ile ABD yardımlarına bağımlı olacağına kanaat getirilen kişilerin Green Card başvurusunun reddedilmesini oayladıktan sonra artık hesabınız'da iyi bir para göstermek zorundasınız konu ile ilgili linki ekliyorum haberi okuya bilirsiniz https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-alimini-zorlastiran-karar-onaylandi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Kasım 2020; 14:51:58 > |
Teşekkür ederim. Hocam sadece Green Card için de pasaportun yenilemeyen. Sekreterli seçeneği seçip yolladım hayirlisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah dediğiniz gibi olur. Green card olayını kolaylaştırsınlarda kim gelirse gelsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 bin dolarla hadi gitti diyelim hani mülakatı geçti (???) Nerede yattı? İş bulana kadar sokakta mı yattı? Tanıdık, akraba varsa, sponsor bulduysa 0 dolarla da gider o tamamen ayrı konu. Yoksa gerçekten çok ilginç mülakatı geçtim arkadaş sokakta yatmış o zaman oralarda. Kesinkes 15 bin dolar lazım demedim zaten dedigim gibi 7-8 bin dolarla da kabul alma şansı yüksek. Ama gittiginde ne yapacak? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Kasım 2020; 15:10:18 > |
|
Hocam, 2-3k dolarla orada kalmak imkansız diyorsun da, o kadar parayla giden adam aylık 300-400 dolarlık bir oda kiralasa ve 1 ay boyunca hergün iş arasa kötü de olsa bir iş bulamaz mı sanki ? Gıda alışverişide ucuz, aylık kendisini zorlasa gerekirse biraz aç kalsa 500-600 dolarla ayı çıkarabilir yani, 1 ay içinde de iş bulabileceğine inanıyorum ben, imkansız mı bu dediğimi yapmak cidden ? 2-3k dolarla giden adam tutupta direk kendi başına ev kiralamaya çalışmayacak ya ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Net bir miktar yok ama en azından 15.000 dolar olması gerekıyor dıyorlar. Bunu dıyenler green kart kazanıp mulakata gırenler. 10k olan gıdemeyecek dıye kesın bır şey yok ama 15k olması ıyıdır. Bu arada https://yesilkartforum.com/ diye bir site var oraya sor sorularını burada pek cevap bulamazsın. Ben kazandım, tum belgelerı fılan tek basıma hazırladım bu forum sayesınde kımseye para vermedım. Belgeler onaylandı, mulakat tarıhı beklıyorum dıger kazananlar gibi. (dv2021) Bu arada konsolosluklar kapalıydı 31 marta kadar, biden birkaç gün once bu yasağı kaldırdı. |