Çekilişi kazandığımızda hesabımızda 15k dolar olması gerektiği doğru mu çünkü başvururken maddiyat aranmıyor diye görmüştüm. Daha önce sorulduysa kusura bakmayın |
İnsanları yanlış yönlendirmemek için mesajımı editledim. Alıntı yapan arkadaşın söyledikleri doğru olabilir. Herkese bol şans. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buİnsansa -- 6 Kasım 2020; 13:40:58 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Eskiden çokta önem vermiyorlardı hesabın'da çok az parası olan kişiler bile görüşmeden onay alıyordu Donald Trump yeni yönerge ile ABD yardımlarına bağımlı olacağına kanaat getirilen kişilerin Green Card başvurusunun reddedilmesini oayladıktan sonra artık hesabınız'da iyi bir para göstermek zorundasınız konu ile ilgili linki ekliyorum haberi okuya bilirsiniz https://www.cnnturk.com/dunya/green-card-alimini-zorlastiran-karar-onaylandi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Kasım 2020; 14:51:58 > |
Ryzen 7 1800X | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 16GB (2x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | |
Teşekkür ederim. Hocam sadece Green Card için de pasaportun yenilemeyen. Sekreterli seçeneği seçip yolladım hayirlisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2-3 bin dolarla hadi gitti diyelim hani mülakatı geçti (???) Nerede yattı? İş bulana kadar sokakta mı yattı? Tanıdık, akraba varsa, sponsor bulduysa 0 dolarla da gider o tamamen ayrı konu. Yoksa gerçekten çok ilginç mülakatı geçtim arkadaş sokakta yatmış o zaman oralarda. Kesinkes 15 bin dolar lazım demedim zaten dedigim gibi 7-8 bin dolarla da kabul alma şansı yüksek. Ama gittiginde ne yapacak? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Kasım 2020; 15:10:18 > |
Intel i7 10700k@ 5.0 GHz Allcore - Gigabyte Windforce OC RTX 2080 Super - Kingston HyperX Fury 2X8 16 GB 3200 MHz CL16 - MSI Z490 Tomahawk - Samsung 850 EVO 500 GB SSD - Samsung 1 TB 970 Evo Plus SSD - Samsung C27HG70 27" 2K HDR QLED 144Hz 1ms - SteelSeries Rival 600 Mouse - Corsair K70 Mk.2 Mekanik Klavye - Steam Controller - FSP Aurum PT 1200 W 80+ Platinum PSU - Kingston Hyperx Cloud Revolver Headphone Shure Aonic50 Premium Wireless Headphone - Coolermaster TD500 Mesh White - Noctua NH-D15 Chromax "Black" - iPhone 11 Pro Max 256 GB Space Gray - PS4 500 GB - LG OLED C8 55'
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |