Şimdi Ara

greenbox (yeşilperde) alternatifleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette greenbox fiyatlarına baktım gerçekten pahalı bana en fazla 1 metre boyunda bir greenbox lazım greenbox alternatiflerini söyleyebilirmisiniz bana. örnek yeşil fosforlu kağıtlar yeşil perde vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcengiz

arkadaşlar internette greenbox fiyatlarına baktım gerçekten pahalı bana en fazla 1 metre boyunda bir greenbox lazım greenbox alternatiflerini söyleyebilirmisiniz bana. örnek yeşil fosforlu kağıtlar yeşil perde vs vs

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-yesil-perde-greenbox-perdesi-metresi-20-tl-185485786/detay

bu linktekinin fiyatı uygun duruyor, sana 3-4 metrekarelik olan rahat yeter...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-yesil-fon-perdesi-1.6-x-3m-muslin-chromakey-181356580/detay

bu da izmirden...

• Normal yeşil karton yada yeşil kumaş kullanabilirsin. Sorun olmaz daha önce eve stüdyo kurmuştum hatta böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evinizde veya stüdyonuzda boş duvar varsa direk boyayın yeşile gitsin,fakat mat boya olmasına dikkat edin parlama yaparsa ışıktan dolayı sıkıntı çekersiniz.

Yok ben duvarı mahvetmek istemiyorum dersenizde yeşil karton işinizi görür,denendi onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iki sene önce izmir kemeraltında bi kumaşçıdan bulmuştum. bayağı kalın ve tüylü gibi bir kumaşın 4*5 metresini 40 liraya. denedim onayladım.
    sende istersen öyle yap bi kumaşçıda telefonunn el fenerini iyice yakından tut kumaşa, parlama yapmayıp ışığı soğuran ve arkasına ışığı geçirmeyen birşey seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.