Şimdi Ara

Gravity Box ile ilgili birkaç sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Discovery 4gb cihazım var kitkata yükseltmedim. Geçen gün root ladım ve gravity box kurdum. Yapabildiğim kadarını yaptım fakat kafama takılan birkaç soru var. mesela tek parmakla indirilen bildirim ekranını indirdiğim zaman yukarıdaki kutucukların yerlerini değiştirebiliyor muyum?
    Ayrıca başka bir uygulamaya girdiğimde durum çubuğu o uygulamanın renginde kullanabiliyor muyum?
    Bir de cihazı yeniden başlattığımda gravity box otomatik çalışmıyor illa xposed installer a girip tekrar yeniden başlatmam gerekiyor cihazı bu normal mi?
    Vaktini ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler şimdiden.

• cihaz rootlu varsayarak sorularını sırasıyla cevaplayım.

1) Evet kutuların yerlerini değiştirip istemediklerini kaldırabilirsin.
    2) Bunu yapabilmek için tinted status bar kurman lazım xposed için, miui'de çalışıyordu 4.2'de, ama stok romda çalışırmı bilmem.
    3) xposed framework yükledikten sonra telefonu yeniden başlatıp, ardından gravity box aktifleştirip xposedden sonrasında tekrar yeniden başlatınca gravity box sorunsuz çalışır.Sizin dediğiniz gibi çalışması normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

cihaz rootlu varsayarak sorularını sırasıyla cevaplayım.

2) Bunu yapabilmek için tinted status bar kurman lazım xposed için, miui'de çalışıyordu 4.2'de, ama stok romda çalışırmı bilmem.
    3) xposed framework yükledikten sonra telefonu yeniden başlatıp, ardından gravity box aktifleştirip xposedden sonrasında tekrar yeniden başlatınca gravity box sorunsuz çalışır.Sizin dediğiniz gibi çalışması normal değil.

Senin cevaplarin icin
    1) tek parmaklacekilen bildirim cubugunu yerlerini nasil degistirebiliyoruz.
    Iki parmakla olani degitirebiliyomda
    2)stock romdada caliayor ben denemistim ama her uygulamaya ayri ayri soruyor bunun rengini yapiyimmi diye
    3)herhalde arkadas gravity boxu sd karta kurmus oyuzden herzaman soruyor telefonun hafizasina kurarsa sorun olmaz

Aslinda birinci soru icin yazacaktim ama digerlerinide soyleyeyim dedim
    Tek parmakla cekilen bildirim.cubugunun yerlerini nasil degiatiroyruz detaylica anlatirmisin valla cok aristimda bulamamaisim mademse gravityboxla yapiliyormus ama bulamadim baktim daha yeni baya ama
    Not: kitkat kullaniyom fark edermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 7 Ekim 2014; 22:33:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

cihaz rootlu varsayarak sorularını sırasıyla cevaplayım.

evet cihaz rootlu. bir de telefon hafızasına alıp deneyeyim bari her açıp kapattığımda bunu yapıyor. xposedden tekrar seçip hızlı yeniden başlat deyince yeniden aktif oluyor.
    Bir de aklıma bişey daha takıldı ben klavye olarak swiftkey kullanıyorum bunu her telefonu açıp kapattığımda tekrar seçmem mi gerekiyor? yani otomatik olarak onu seçemiyor muyum varsayılan klavye olarak?

• 1) Vallahi ben bile nereden buldum hatırlamıyorum.Nerede bulduğumu?
    2) Ben de kitkatta kullanmıştım, instagramda mavi, google play store'da yeşil falan yapıyordu.Ben ayar falan değiştirmeden.
    3) o da olabilir.

Kitkatla falan sorunu yok programın da benim ihtiyacım olmadığı için kaldırdım gravity boxu.

--------------

Ayarlarda dil ve girişte varsayılan klavyeyi seçmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 8 Ekim 2014; 7:36:20 >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Dun senin cevabi okuyunca gravityboxla baya ugrastim bulamadim. Oncedende cok arastirmistima tek parmakla cekilen yerin kisa yollarinin yerlerini degistirmeyi. Iki parmak olani kolayca degistiriliyor yerleride.

• mcht38 kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bilgisi olan biri çıkar belki.Ayarlar bulamadıysanız aslında öyle bir seçenek olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Daha iyi bilgisi olan biri çıkar belki.Ayarlar bulamadıysanız aslında öyle bir seçenek olmayabilir.

olmayabilir cunku ben baya arastirdiydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 8 Ekim 2014; 12:33:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.