Bildirim
Gratis ORIEN urban soul Formen Parfum100ml-16,25tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kırmızı olan en güzeli ama bu da baya iyi yarın 2 adet alayım haber içşn teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım güzeldir diyerek 3 kutu aldım. kolonya bile vermezler o paraya :) teşekkürler hocam.
-
Kırmızı olan mağazada var mı?
Sadece mağaza mı link var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.gratis.com
Orien Urban Soul EDP Erkek Parfüm 100 mlhttps://www.gratis.com/orien-urban-soul-edp-erkek-parfum-100-ml/urun/10644674 -
aldık bakalım deneyelim , 1 paket cigara parası , teşekkürler.
-
koku kalitesi nasıl
Hayatımda bu kadar saçma bir site görmedim her fırsatta beni deli ediyor ne giriş yapıyor ne üye oluyor
Teşekkürler
Kampanya bitiş tarihi ne Zaman acaba yarın şubeden alıyım olmadı
Ayrıca 150/30 var sabah 10.00 a kadar
-
Bu kampanyayı nasil kullanıyoruz
Mağaza teslim 2 tane aldım bakalım. Teşekkürler
Kokusu nasıl alanlar yorum yapabilir mi?
otomatik düşüyor
-
Ayni markanin diğer ürünlerinde indiri gözükmüyor mağazada varmiydi hocam acaba daha farkli ürünlerde de uygun fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, ikişer adet d vitamini, çinko, b12 ile alkolsüz roll-on ve parfümü 150/30 ile birleştirip ücretsiz kargo ile 129 liraya aldık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadasa tesekkurler.3 adet kaptik. 150TL ustune 30TL indirim yapiyor ve kargo ucreti almiyor!
hangi modelleri aldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
16 liraya kolonya yok adam skt sorup alt notalarını merak ediyor jsjsjskaksjs.
La sık geç ekmek 5 lira oldu .. Akşam akşam gittim alayim diye somürmüş millet 14 şubata kadar bu fiyattaymış bu arada |
hocam başta limon bergomat ön plandaydı zaman geçtikçe vanilya kokusuda eklendi ,alt nota oluyor heralde , güzel ama kalıcığı az gibi yada burun alıştıkça kokuyu çok hissetmemeye başladım , 16 tlye her türlü alınır. |
Hayatımda bu kadar saçma bir site görmedim her fırsatta beni deli ediyor ne giriş yapıyor ne üye oluyor
|
umarım güzeldir diyerek 3 kutu aldım. kolonya bile vermezler o paraya :) teşekkürler hocam. |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- bim kokoreç fiyat
- adam blue parfüm
- burger crush
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X