Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.470
Cevap
63
Favori
67.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 Şubat'a doğru ilerliyoruz adım adım.. 🙂

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTA 6 Hayranları Sosyal Medya Kampanyasıyla Rockstar Games'in Dikkatini Çekmeyi Hedefliyor

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!rockstarıntel
    GTA 6 Fans Aim To Get Rockstar Games' Attention With Social Media Campaign - RockstarINTEL
    https://rockstarintel.com/gta-6-fans-rockstar-games-campaign-turkish/
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Bu sefer Türkçe dil desteği gelecek ümitliyimGRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Önce Mafia gelir bu gidişle, satış rakamları vs ile doğru orantılı bu sefer ilk kez bir GTA oyunu da Türkçe gelir gibi duruyor :) (inşallah)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer çok ümitlendim inşaAllah rockstar games bizi hayal kırıklığına uğrtmaz GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Mustafa adlı arkadaş Mafia için her türlü platform üzerinde çok uğraşıyor, Mafia da hem GTA hem de piyasa için belirleyici olacak gibi duruyor, umarım TR’de güzel satış rakamları yakalanır türkçe dil ile geldiği senaryoda :)

• Ümitlenen arkadaşlar ümidinizi ne artırdı? Sayfalarda haberden ve twitten başka bişey görmedim de ben…

• x (formerly twitter)
    Rockstar Türkiye (@rockstarturk) on X
    https://x.com/rockstarturk/status/1885348803932217722

Yazmayan var ise We Want Turkish yazıp gönderebilir ise süper olur. Mafia 4 de sonuca ulaşmaya az kaldı zaten. Bide yanında GTA 6 da Türkçe olursa mükemmel olur...

• GTA 6'nın bu sene çıkıp çıkmayacağı yarın belli olacak.

Yarın gece TSİ 23:00'de yapılacak olan Take 2 hissedarlar toplantısında GTA 6 dahil birçok Take 2 çatısı altındaki oyunun çıkış dönemini öğreneceğiz.

Bu bilgiler PDF şeklinde toplantı esnasında yayınlanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Take Two, çeyreklik kazançlarında GRAND THEFT AUTO VI'nın 2025 Sonbaharında piyasaya sürülmesinin planlandığını bir kez daha duyurdu.

“2025 Mali Yılı için 5,55 ila 5,65 milyar dolarlık Net Rezervasyon tahmin aralığımızı ve işletme performansı görünümümüzü yineliyoruz. Dördüncü çeyrek için öngörülerimiz, NBA 2K'daki güç ile mevcut mobil trendlerin devamı ve bazı işletme giderlerinin döneme kaydırılması arasında bir denge kuruyor.”

“İleriye baktığımızda, 11 Şubat'ta Sid Meier's Civilization VII, Yaz aylarında Mafia: The Old Country, Sonbaharda Grand Theft Auto VI ve Borderlands 4'ü piyasaya sürmeyi planladığımız bu takvim yılı Take-Two için şimdiye kadarki en güçlü yıllardan biri olacak gibi görünüyor."

https://www.businesswire.com/news/home/20250206999431/en/Take-Two-Interactive-Software-Inc.-Reports-Results-for-Fiscal-Third-Quarter-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Şubat 2025; 0:25:55 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.