Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.452
Cevap
62
Favori
65.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rockstar'ın Ekipleri Hala GTA 6 2025 Çıkış Penceresini Tanıtıyor

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!
    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!ınsider gaming
    Rockstar's Teams Are Still Promoting GTA 6 2025 Release Window
    https://insider-gaming.com/gta-6-2025-release-promoted-rockstar-games/
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Net tarih verin o zaman. Tüm bu süreç sıkmaya başladı. Erteleyecekseniz de erteleyin de firmalar oyunlarının çıkış tarihini duyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 8 Ocak 2025; 16:16:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Firma çok ketum. Aslında oyuncular baskılarında haklılar ama diğer Firmalarında "Ekim-Kasım" öncesi için duyurularını yapabilirler diye düşünüyorum. Sonrası için Sahneyi alabilir Rockstar. Erteleme olayı olacaksa bu yılın ilk çeyreğinde söylenebileceğini düşünüyorum. Diğer Türlü Mayıs-Haziran gibi PR çalışmalarına başlarlar 3-4 aylık reklam bile Rockstar için yeterli görüyorum. Kısacası arap saçına dönecek bir şey yok. Farz edelim aynı ay içerisinde çıkış yapacak oyunları ise 1 Ay geri bir tarihte çıkarmaları. Yada 2026'ya ertelemeleri olacaktır oyunları. :)

Hocam insanlarda dehşet katı bir görüş var erteleneceğine dair. Yani ertelenmek zorunda mümkünatı yok 2025 te çıkamaz kafasında birçok kişi. Halbuki arka planda gta 6 zaten bir-iki kez ertelendi sızıntıları hatırlarsanız. 2024 te çıkacaktı 2025 ilk yarısına ertelendiği sızıntıları çıktı en son da fall 2025 dediler. Şahsi fikrim erteleneceğini düşünmüyorum. Elbette belli olmaz kesin ertelenmez demiyorum ama takıldığım konu insanların önceki sızıntılara göre zaten ertelendiğini gözden kaçırmaları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bu yıl çıkmaması için herhangi bir sıkıntı görmüyorum kendimce. Pandemi durumunda olsak derdim ki 2026'ya sarkar hatta 2027'ye. Ama bu kadar geliştirme süreci. 1 Yılı aşkın bir Trailer'dan sonra gerekli yerlerde çoğu kez 2025'i hedefledik, Planlarımız hala aynı herhangi bir erteleme durumumuz yok deseler de. Bir algı oluşturulmuş erteleneceğini düşündüren şeyin ne olduğunu merak ediyorum şahsen. :)

Birde Reklam için de Rockstar'ın kendini yoracağını düşünmüyorum. O kadar güzel PR süreci var ki adamlar Küçük resimlerden, Trailer'da gizli olan numaralardan, vs. Gündemi bir hayli heyecanda tutuyorlar. Yani bir şey yapmasına gerek bile yok sadece Bir Tarih salsa zaten gerekli Reklamı oyuncular, kullanıcılar, diğer Firmalar da yapacaklardır. :)

Katılıyorum hocam Rockstar gibi bir firma hiç trailer yayınlanmasın direk ön sipariş geçer alırım o kadar kendilerini kanıtlamış adamlar. Ve eminim benim gibi düşünen milyonlarcası var 🙂

Gündemi R* değil, saçma sapan oyuncu grubu heyecanda tutuyor. Adamlar trailer videosu içindeki kamera saat rakamlarını toplayıp 2. trailer tarihi diyor. R*’ın instagram gönderisini toplama çıkarma çarpma yaparak 2. Fragman tarihi diyorlar. R* hiçbir şey yapmıyor rutin işlerine devam ediyor. Onları gündemde tutan bomboş bir oyuncı kitlesi. Reddit ve X kullanıcıları.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Aynen hocam yukarıda ki mesajımda da söylemiştim oyuncuların küçük şeylerden büyük şeyler çıkarması, tahmin etmesi, ortamda hiç bir şey yokken var gibi beyanatlar sunması oyuncunun kendi beklentisi ile alakalı sanırım.

Neden diğer Firmalar için böyle şeyler söz konusu olmuyor ona da şaşıyorum. :)

Vakti zamanı geldiğinde zaten iyisiyle kötüsüyle ortaya sunacaklar. Bu yıl fazlası ile bilgiler oynanış ve ekran görüntüleri ortalarda olacaktır.

• Bu kez kaçarı yok. Ya ertelendiği duyurulacak 6 Şubatta. Ya kesin çıkış tarihi. Önceki oyunlarda da öyle oldu çünkü 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ertelenecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA VI ile ilgili çılgın bir iddia.🔹Reddit’te Pebblestar_ isimli kullanıcı GTA VI’nın test sürecine katıldığını iddia etti. Doğru mu değil mi bilmiyorum. Kendisi madde madde test sürecini anlatmış:

🔹Araç fizikleri çok gerçekçi. Arabaların ağırlığına, modeline, yapılan yükseltmelere göre kullanma deneyimi komple değişebiliyor. Kazanın büyüklüğüne göre farlar, lambalar düşebiliyor. Çok şiddetli bir kazaysa araç ikiye bölünebiliyor.

🔹Red Dead Redemption II’deki silah taşıma mantığı korunmuş. Atamızın envanteri gibi, aracımızın da envanteri olacakmış. Yine bir silah tekerleği ile silah değiştirebileceğiz.

🔹Binaların %40’ı girebilir. Oteller, gökdelenler, bankalar, alışveriş merkezleri... Girebilir binalar haritanın farklı noktalarına dağıtılmış. Bu yapıları komple yıkamıyoruz, her türlü belli bölümleri ayakta kalıyor.

🔹İki karakterimizin de (Jason & Lucia) kendine has bir oynanışı olacak. Hareketleri, ağırlıkları iki karakter arasında geçişlerde farklı hissettirecek.

🔹Üzerimizde giysilerin fizikleri olacak. Silahımızı kıyafetimizle saklayabileceğiz (tshirt altına saklamak gibi). Kıyafetler kirlenebiliyor, yırtılabiliyor, ıslanıyor, kan lekesi kalıyor.

🔹Ateş ettiğimiz NPC’lerin vurulma tepkileri çok gerçekçi olmuş. Vuruldukları yere göre tepki veriyorlar ve vurduğunuz yerdeki yarayı görebiliyorsunuz. Örneğin; test sırasında bir NPC’yi vurduk. NPC, hafifçe geriye çekildi, öne eğildi, elini karnına koydu, kanlı eline baktı ve ‘’Beni neden vurdun?’’ diye sordu. Bağırma efektleri vs. çok gerçekçiydi. Oyunda NPC’leri vurmanın zor olacağını düşünüyorum çünkü çok gerçekçi.

🔹Etraftaki eşyaların fizikleri çok gerçekçi.

🔹Cesetleri omuzda taşıyabiliyoruz ve saklayabiliyoruz.

🔹Şehre vereceğimiz hasarın ardından o bölgeye geri dönersek ekipleri çalışmalarını görebileceğiz. İtfaiye, çekiciler gibi gibi. Şehri eski haline getirmek için çalışacaklar.

• Su araclari bir lisansli yapsa rockstar, bu konuda cok pintiler

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.