Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI | 19 Kasım 2026 | PS5 ANA KONU (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.134
Cevap
235
Favori
370.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: önceki 1...228...454455456457
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onların önce oynaması bile bize keyif verir, o ara takibi bırakıp film falan izleriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar ayrıca dikkat çekici bir durum var. RockStar resmi X hesabı 10 Eylül'de hiç yapmadığı şekilde gün içinde peşpeşe 3 gönderi yayınladı. Normalde bu işi akşam üzeri 17:00 gibi yapıyor ve hep 1 tane paylaşıyordu. İkincisi haftasonu hep boş geçerdi dün 12 sinde yine ilginç bir şekilde gönderi yayınladı.

Şu bizim Netflix yayını için CEO demişti ya bu sadece aperatif daha ana yemek ve tatlı gelecek diye. Bu önümüzdeki hafta içi duyuru gelebilir 3 bölüm olacaksa eğer ikincisi bu ay sonu gelebilir. 🥳

Aynen hocam bende TR saati ile oyun ilk kaçta açılıyorsa konuyu bırakıcam ama gece 00'da geri gelicem. TR PSN'den alanlar daha fazladır diye düşünüyorum, çoğunluk aynı anda gireceğiz hep beraber o coşkuyu tadarız  

Hocam 7 ay önce PS5 Pro aldım, açar açmaz ilk oynadığım oyun Uncharted oldu ve tüm oyunlarını oynadım. Gayet güzel kontrolleri. Bence hiç de kötü yaşlanmamış, taş gibi oyunlar hepsi. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ben PS Portal'dan oynadım ilk üç oyunu, güzel bir deneyimdi.

Edit: GTA konusunda olduğumuzu fark etmemişim, fazla sapmayalım konudan yine. :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Başka yerde yok zaten.

mzankurowyoutube
    ロックスターエディターで作成した動画を Davinci Resolve 17 で編集しました。
    https://www.youtube.com/watch?v=elvnRpAxDoE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Eylül 2026; 23:13:26 >

@TheFrost haklısınız hocam dağıldı biraz :D GTA'nın tadını bir alalım yine döneriz eski oyunlara diyelim o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 13 Eylül 2026; 23:23:44 >
  • 23 bin beğeni gelmiş IGN haberine vay be.

x (formerly twitter)
    IGN (@IGN) on X
    https://x.com/IGN/status/2095697378455998744

x (formerly twitter)
    iGrandTheftAuto.com (@iGrandTheftAuto) on X
    https://x.com/iGrandTheftAuto/status/2099353493232665046

İyidir hoştur umarım güzel oynamıştır.

Benim hala minikte olsa Tommy Vercetti hayalim var. Hikayenin bir yerinde ortaya çıkıp bütün olayların ardında onun parmağı olduğu felan filan

Tommy i yeniden görmek veya dolaylı yoldan hikayeye bir şekilde ismiyle dahi katılsa rockstar büyük süpriz yapardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Geçen gün Famitsu nun röportajını paylaşmıştım. Orada Rob un açıklaması vardı. İkisi aynı evren değil filan demişti Rob. Elbette eski oyunlara gönderme var easter egg ler olacak ama fazla da beklemeyin filan diyordu.

Ben sadece isim olarak filan geçeceğini düşünüyorum. Ya da zaten pre-order bonusu olan Vercetti pack ve oyundaki malikaneden ibaret olur. 😅

• Serinin evreni 3'e ayrılıyor, 2D - 3D - HD olarak. Ve bilmediğim bir durum yoksa genel olarak şöyle işliyor : Bir evrendeki oyun, başka bir evrendeki (eski oyundaki) bölgeye/konuma değinebiliyor ama önemli Ana karakterler (CJ, Tommy vb) fiziksel olarak görünmüyor.

Örneğin GTA 5'te Grove Street Families olarak konuşma geçiyor Franklin'de, ama kalkıp herhangi bir CJ, Big Smoke, Ryder falan demiyor çünkü o karakterler GTA 5 evreninde hiç var olmadı.

Mesela GTA 3'te ki Claude, San Andreas'ta Katalina'nın sevgilisi olarak çıkıyor ama evrenleri aynı olduğundan sorun yok.

Heralde Raksıtar evrenler arası karakterleri yaşamamış sayıyor ama markaları (Ammu Nation gibi) evren fark etmeksizin devam ettiriyorlar. Bu sebeple belki Vercetti Malikanesi bölge olarak değinilir, illa bi gönderme yapılır ama karakterin kendisi yüksek ihtimalle görünmeyecektir

Böyle bir şey olsa GTA 5'te CJ'o kadar seviliyorken onu da bir şekilde gösterirlerdi muhtemelen   

• TommyVercetti06 kullanıcısına yanıt

aynı evren değil mi? saçmalamasın yahu marvel mi bu. en azından bi ismini cismini namını duymak hoş olur. easter egg ile geçiştirmek gta vice city gibi bir efsaneye haksızlık olur.

Merhaba hocam. Aynı evren derse galiba Malibu Club işte Mercedes vardı ne bileyim Albay Cortez ricardo diaz vs hepsinin gta 6da da olması gerekiyor. Yani hayatta olanların. Bence ondan sebep aynı evren değil deniyor hocam.

Easter egg olarak gönderme olabilir sadece. Yine de ilginç bir şekilde Vercetti malikanesi var. Madem aynı evren değil o neden var diye düşünüyor insan. Basit bir easter egg olmayabilir. O kısmı tekrar paylaşayım.

Famitsu: Merak ettiğim için sormak zorundayım.
    Önceki GTA oyunlarıyla, hatta GTA: Vice City ile bağlantılı Easter egg'ler veya bağlantılar var mı?

Rob: Olabilir. (gülüyor)

Famitsu: Ön sipariş bonusunda klasik “Vintage Vice City Pack” bulunuyor.
    Açıklamasında Tommy Vercetti'nin adını görmek beni mutlu etti.

Rob: Evrenler birbirinden ayrı.
    Ancak önceki oyunlara biraz zekice göndermeler yapmayı seviyoruz.
    Bu yüzden böyle şeylerin hiç ortaya çıkmaması aslında daha garip olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVercetti06 -- 14 Eylül 2026; 18:56:31 >

• TommyVercetti06 kullanıcısına yanıt

"Zekice göndermeler yapmayı seviyoruz" kısmında haklı, zekice veya eğlenceli ama illa ki oluyor   

Mesela GTA 5'te Hood Safari görevinde aslında CJ, Big Smoke ve Ryder görünüyor ama tabii ki gerçekten kendileri olarak değil, çünkü evrenler farklı. Ama çok güzel selam çakıyorlar 3-5 saniyelik ufacık bi sekans ile 

• 
Sayfa: önceki 1...228...454455456457
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.