< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aynen hocam bende TR saati ile oyun ilk kaçta açılıyorsa konuyu bırakıcam ama gece 00'da geri gelicem. TR PSN'den alanlar daha fazladır diye düşünüyorum, çoğunluk aynı anda gireceğiz hep beraber o coşkuyu tadarız |
|
Hocam 7 ay önce PS5 Pro aldım, açar açmaz ilk oynadığım oyun Uncharted oldu ve tüm oyunlarını oynadım. Gayet güzel kontrolleri. Bence hiç de kötü yaşlanmamış, taş gibi oyunlar hepsi. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ben PS Portal'dan oynadım ilk üç oyunu, güzel bir deneyimdi. Edit: GTA konusunda olduğumuzu fark etmemişim, fazla sapmayalım konudan yine. :) |
|
Başka yerde yok zaten. ロックスターエディターで作成した動画を Davinci Resolve 17 で編集しました。 https://www.youtube.com/watch?v=elvnRpAxDoE< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Eylül 2026; 23:13:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 13 Eylül 2026; 23:23:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
23 bin beğeni gelmiş IGN haberine vay be. |
|
|
İyidir hoştur umarım güzel oynamıştır. Benim hala minikte olsa Tommy Vercetti hayalim var. Hikayenin bir yerinde ortaya çıkıp bütün olayların ardında onun parmağı olduğu felan filan Tommy i yeniden görmek veya dolaylı yoldan hikayeye bir şekilde ismiyle dahi katılsa rockstar büyük süpriz yapardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Serinin evreni 3'e ayrılıyor, 2D - 3D - HD olarak. Ve bilmediğim bir durum yoksa genel olarak şöyle işliyor : Bir evrendeki oyun, başka bir evrendeki (eski oyundaki) bölgeye/konuma değinebiliyor ama önemli Ana karakterler (CJ, Tommy vb) fiziksel olarak görünmüyor. Örneğin GTA 5'te Grove Street Families olarak konuşma geçiyor Franklin'de, ama kalkıp herhangi bir CJ, Big Smoke, Ryder falan demiyor çünkü o karakterler GTA 5 evreninde hiç var olmadı. Mesela GTA 3'te ki Claude, San Andreas'ta Katalina'nın sevgilisi olarak çıkıyor ama evrenleri aynı olduğundan sorun yok. Heralde Raksıtar evrenler arası karakterleri yaşamamış sayıyor ama markaları (Ammu Nation gibi) evren fark etmeksizin devam ettiriyorlar. Bu sebeple belki Vercetti Malikanesi bölge olarak değinilir, illa bi gönderme yapılır ama karakterin kendisi yüksek ihtimalle görünmeyecektir Böyle bir şey olsa GTA 5'te CJ'o kadar seviliyorken onu da bir şekilde gösterirlerdi muhtemelen ![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVercetti06 -- 14 Eylül 2026; 18:56:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
"Zekice göndermeler yapmayı seviyoruz" kısmında haklı, zekice veya eğlenceli ama illa ki oluyor Mesela GTA 5'te Hood Safari görevinde aslında CJ, Big Smoke ve Ryder görünüyor ama tabii ki gerçekten kendileri olarak değil, çünkü evrenler farklı. Ama çok güzel selam çakıyorlar 3-5 saniyelik ufacık bi sekans ile ![]() ![]() |
|