|
51 gun kaldi.. ekimde yeni icerikler gelse bari... |
|

|
51 gun kaldi.. ekimde yeni icerikler gelse bari... |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Yeni detaylar -GTA 6 haritası bataklıklar, plajlar, terk edilmiş yerler ve daha birçok farklı alan içerecek. -Yapılacak tüm seçimler hikâye gidişatına etki edecek. Böylelikle birden fazla kez oynanabilir bir senaryo düzeneği olacak. -NPC'ler çok çeşitli olacak. Farklı vücut tipleri, boy ve kilo farkı, saç yapısı, dövme çeşitleri ve bunun gibi belirleyici görünüş özelliklerine sahip olacaklar. - Hava durumu bölgesel olarak değişecek. Tropikal fırtınalar ve kasırgalar olabilecek. Güneşli bir ortamdayken birden sağanak yağışa tutulabileceğiz. -Red Dead Redemption 2'nin hayvan sistemine benzer bir sistem olacak. 170'ten fazla hayvan türü olacak ve bazılarının izini sürüp farklı türler keşfedebileceğiz. Game Informer < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 29 Eylül 2026; 20:22:24 > |
|
|
Npclerin çok farklı türde ve tarzda olması iyi güzel de bunu haritada ne kadar düzgün yoğunlukta kullanabilecekler. Mesela trainer ile Gta 4'te karakter seçme bölümünde 300den fazla npc vardı ama oyunda hiç de öyle 300 farklı npc tipi olduğunu görmedik. Hep birbirini tekrarlayan tipler vardı. Aynı şekilde trainerla Gta V'in de tüm karakterlerine bakmıştım.450-500 civarında npc karakter vardı. O kadar farklı tipler vardı ki yahu bunlar oyunda nerde diye kendi kendime delleniyordum. Plaja gidiyorsun 3-4 farklı kadın tipi. Caddeye gidiyorsun 5-6 farklı adam tipi, kırsala gidiyorsun orada da 5-6 farklı tip. Nerde kardeşim bu 400-500 farklı npc tipi? Muhtemelen konsol kısıtlmasından dolayı bunu oyun içinde sınırlı tuttular ve ps4 ve pc için de güncelleyip çeşitliliği yükseltmediler. PS5'in rami PS3'e göre kat be kat fazla. Umarım şehirde her yerde farklı tipler görürürz artık. |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 30 Eylül 2026; 1:24:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVercetti06 -- 1 Ekim 2026; 10:24:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
GTA IV'ten sonra GTA V fazla etkilememişti. GTA V çıkacağı dönemde yeni bir Vice City gelmesini bekliyordum, olmadı. Şimdi ise yeni bir San Andreas bekliyorum, galiba o da olmayacak. Bir de bu oyun beni bir türlü çekmiyor. GTA V zamanı baya bir heyecan duyuyorduk. Galiba bizden geçti, artık sarmıyor. Bir de genç çift hikayesi falan... Adam gibi bir başrol, alfa bir tip, çatır çatır ortamlara dalınan bir hikaye... Gelmeyecek galiba artık. Bir de cidden büyük bir harita olmalı artık. Onun da gelmeyeceği belli. GTA V'in çok da ötesinde olmayan bir harita ile sunulacak. 13 yıl sonra bu durum pek etkilemiyor açıkçası. |
|
|