Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟 (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
139
Favori
182.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gta6 zaten vice city nin günümüzde geçen hali olacak.Birçok gönderme göreceğiz.

• Finnbhennach kullanıcısına yanıt

Aynen hiçbir zaman hikaye odaklı olmadı :DDDDDDD

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Hocam harita ne kadar büyük olacak acaba? Gta 5'in 3 katı olacak diyenler var. O kadar büyük olur mu acaba?

• Yapay zekaya yaptırdığım analizde bakın neyi farketmiş?

* 00:05 (Jason Duval): "I'm just fixing some leaks."
    * Sahne: Jason, Brian'a çatıda "sızıntıları tamir ettiğini" söyler. Bu replik, oyunun 2022 yılında yaşadığı büyük bilgi ve görüntü sızıntılarına bir gönderme olabileceği şeklinde yorumlanmıştır. Rockstar Games'in bu tür bir meta-mizahı kasıtlı olarak kullanmış olması, hem yaşanan talihsiz olaya bir nevi "selam çakması" hem de oyun dünyasının kendi içindeki bir durumu (çatıdaki gerçek sızıntılar) dış dünyadaki bir olayla (oyun sızıntıları) esprili bir dille birleştirmesi anlamına gelebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Bunu yapay zekaya sormaya gerek yoktu. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Ben bunu sormadım zaten. Analiz yaptırdım. Fark edemediğim neler çıkabilir diye. Analizden bir sahneden çıkanı yazdım. Ben fark etmemiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fragmanda ki şu sahne Ryan Gosling'in Drive filmine atıfta bulunmuş sanki.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Evet, hem Vice City hem de GTA 6, ikisi de Florida'da Miami ve çevresinde geçiyor. Tek fark Vice City seksenlerde geçerken Gta 6 günümüzde geçiyor. Pek çok gönderme olması kaçınılmaz. Benim tek üzüldüğüm bu devirde hala ve hala Rockstar'ın PC oyuncularına ikinci sınıf muamelesi çekmesi.

• Jason'u Artur'a benzeten çok olmuş da Lucia teyze de bildiğin Mary Linton'a benziyor.

• winepsycologist kullanıcısına yanıt

Öyle olması için gece olmalıydı.

• evet dev gibi olacak.Tahminim oyunu doyasıya her bölgeyi dolaşma yan görevler vb rahat 200-300 saati bulur.

@trident02

Ana platform olarak pc kullanıcı ayrıca ps5 kullanıcısı olarak evet üzücü bir durum ama adamların çıktığı gibi pc ye çıkarmamalarının birden fazla nedeni var.

1.Malum sony ve xbox ile özel ilk çıkış dönemi sadece konsollara çıkması (ciddi para alıyor bu firmalardan) time exc olarak 1 yıl sürecek anlaşma oluyor.

2.Oyunun optimizasyon vb olayları yüzünden aynı anda pc ile uğraşmak istememeleri.İlk 1 yıl içerisinde konsol sürümlerini tamamiyle düzeltip sonra pc sürümüne odaklanmak istiyorlar.Bu sürede zaten online kısmıda aradan çıkmış oluyor.

3.Konsolda oyun sattıkları kişilerin ciddi bir kesimine ayrıca pc içinde tekrar satmak istemeleri.gta5 i ps3-ps4-ps5-pc birçok platformda alan çok oyuncu var.

• trident02 kullanıcısına yanıt

Hocam bir yönden iyi aslında. Zaman yönden bekliyoruz. 1, 1.5 sene sonra filan PC'ye geliyor ama en iyi hali ile biz oynuyoruz. Grafik açısından, teknik detay açısından filan tüm yenilikler PC versiyonunda yer almış oluyor.

• RDR 2 gibi dolu dolu bir harita olursa birde online ne kadar çok sarar. Bu oyun bence PC'de oynanmalı. İmkanı olan PS5 alıp, 1 sene oynayıp daha sonra PC içinde alabilir ama sabredip PC'yi beklemek en mantıklısı. Adamlar en iyi performansı, grafiği PC'de sağlıyor. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Hocam bu Sony ile Microsoft'un konsol anlaşması neye göre oluyor ki acaba? Sony ve Microsoft'a kalsa oyunu hiç PC'ye çıkarmayın, konsola özel oyun olsun derler. Bu şekilde konsol satışları tavan yapar. Satış sirkülasyonu hiç bitmez.

• Sarohan kullanıcısına yanıt

lucia karakteri mary'nin etli butlu versiyonu gibi Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟 ama şaka maka aynı

• Eskiden konsol ve pc versiyonlarının mimarisi yüzünden geç geliyordu. Şuan ki konsollarin pc'ye benzer mimarisi kullanıyor. Burada Rockstar'ın insafına kalmış. Ama PC'ye 1 sene geç gelmesinin sebebi tamamen Microsoft ve Sony'nin büyük paralar ödemesi. Trailer 2 sonrası konsol satışları coşmuş durumda özellikle PS5 satışları. Bu adamlar hep konsol da büyük işler başarıp sonra PC'ye odaklanıyor. 12-18 ay içerisinde çıkacaktır. 24 ay yani 2 sene sürmez.

Mimarı değiştikçe, süreler kısalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 8 Mayıs 2025; 16:16:0 >

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Umarım cevap verdiğiniz arkadaşın yaptığı saçmasapan fiyatlarla dolu mesajı dikkate almamışsınızdır. Zira kendisi pcye çıkmayacağı için yanmakta her mesajlarında konsolları kötülemektedir. Yanık var arkadaşta

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | 𝑦𝑒𝑛𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑖𝑙𝑒𝑟

Nasıl baş edeceksin ki

• Zamanında biriyle böyle GTA5 için tartışmıştık.

GTA5'in PC'ye kesinlikle gelmeyeceğini söylemişti. PS tarafında oyunu oynayıp bitirdim, sonra FPS modu ile birlikte PC'de tekrar oynamıştım.

O tartışma aklıma geldi, güldüm...

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Bu lafı gta 6 içinde ilk fragman çıktığında emin çıtak söylemişti.Baya oyunlarla içli dışlı olan birinin bu şekilde körü körüne söylemesi çok şaşırtmıştı beni.İkinci fragman inceleme videosunda da pc ye gelecek dememiş yine.Gerçekten pc ye çıkmasını istemiyor.

Ciddi şekilde halen bazı konsol kullanıcıları pc ye gelmesinden gram haz etmiyor.Sebep nedir cidden anlamadım.Oyunun daha iyi halini tekrar almak istemiyorlar olabilir ama en az 1.5 sene oyunu sen daha erken oynuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 8 Mayıs 2025; 16:39:25 >
  • winepsycologist kullanıcısına yanıt

konsola çıktıktan sonra 1 yıl içinde gelir ben çok gecikeceğini düşünmüyorum bununda en temel sebebi yeni nesil konsollar pc ile aynı mimari'de

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.