Şimdi Ara

Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
14.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Theft Auto V Yeni Nesil Konsollar için 2021'in İkinci Yarısında Çıkacak

    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)

    Rockstar Games, Grand Theft Auto V PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarının 2021'in ikinci yarısında çıkış yapacağını doğruladı.

    Oyun yeni nesil konsollarda çeşitli teknik, görsel ve performans iyileştirmeleri içerecek.

    Grand Theft Auto Online için güncellemeler yeni nesilde devam edecek ve yeni nesil konsollar ile PC'ye ek özel içerikler de gelecek.

    Grand Theft Auto Online'ın bağımsız versiyonu da mevcut olacak ve PlayStation 5 kullanıcılarına ilk üç ay ücretsiz sunulacak. İlk üç ay içinde alanlar daha sonra da oynamaya devam edebilecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Grand_Theft_Auto_V_Yeni_Nesil_Konsollar_icin_2021in_ikinci_Yarisinda_Cikacak-103530.htm




  • GTA V ve GTA Online'nın Xbox Series ve PS5 Sürümleri Mart 2022'ye Ertelendi


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Rockstar Games, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini daha önce duyurulan 11 Kasım çıkış tarihinden Mart 2022'ye erteledi.

     

    Daha önce duyurulduğu gibi, Grand Theft Auto Online'ın yeni bağımsız sürümü, çıkışından sonraki ilk üç ay boyunca yalnızca PlayStation 5'ten ücretsiz olarak indirilebilecek.

     

    Duyuru fragmanı


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStationyoutube
    Experience the world of Grand Theft Auto V in brand new ways when GTAV and GTA Online come to PlayStation 5 in March 2022 - with additional bonuses now available for PlayStation Plus members. Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Mature Humor, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Drugs and Alcohol
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxQT-O1nMSBU&q=EgQuLZpEGLqp7okGIhDm6tMm5WP0T_LbHg0Vy811MgFy

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_ve_GTA_Onlinenin_Xbox_Series_ve_PS5_Surumleri_Mart_2022ye_Ertelendi-111334.htm





  • GTA V ve GTA Online, 15 Mart'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Rockstar Games, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın 15 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu. 

     

    PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri, 4K çözünürlüğe kadar yeni grafik modlarını, 60 FPS'i, doku ve çizim mesafesi yükseltmelerini, HDR seçeneklerini, ışın izleme ve daha hızlı yükleme sürelerini ve daha fazlasına sahip olacak. Konsol kontrol cihazlarında, dokunsal geri bildirim gibi ses ve platforma özgü özellikler olacak.

     

    PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında Grand Theft Auto V'e sahip olan kullanıcılar, Hikaye Modu ilerlemesini, Grand Theft Auto Online'da yer alan özel karakterlerini ve ilerlemesini tek seferlik aktarabilecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_ve_GTA_Online_15_Martta_Yeni_Nesil_Konsollara_Geliyor-112752.htm





  • Gta Online 15 martta ayrı paket olarak çıkış yapacak


    PlayStation 5 için 3 ay ücretsiz olacak


    Xbox Series x|s için ücretli olarak satılacak


    Gta 5 Premium edition iki konsolda da ücretli satılacak

  • Ps4 de gta 5 sahipleri ps5 sürümüne yükseltebilecek mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    PS5 sahibi değilseniz bu mümkün değil maalesef hocam.

  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

    Ps5 im var ps4 sürümü gta almıştım uygun fiyat derlerse yükseltiriz. Adamlar 3 nesildir oynatıyorlar :)

  • Grand Theft Auto V 160 Milyon Satış Rakamına Ulaştı


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Take-Two Interactive Software, üç aylık finansal konferans görüşmesi sırasında Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2 için yeni satış rakamlarını açıkladı. Red Dead Redemption 2 dünya çapında 43 milyon adeti, Grand Theft Auto V ise 160 milyon satışı rakamını aştı.

     

    Diğer rakamlara bakacak olursak Grand Theft Auto serisi 370 milyon satış rakamını aştı. Red Dead Redemption franchise'ı ise toplamda 65 milyonun üzerine çıktı.

     

    Öte yandan yakın zamanda Rockstar Games, GTA V ve GTA Online'nın 15 Mart'ta yeni nesil konsollara geleceğini duyurdu. Ayrıca GTA VI'nın geliştirilme sürecinde olduğunu ve bu sürecin iyi şekilde ilerlediğini bildirdi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Grand_Theft_Auto_V_160_Milyon_Satis_Rakamina_Ulasti-112773.htm





  • Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)
    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 GTA V PS5 🟨 Fidelity Mode : 30 FPS , native 4K resolution , ray tracing ⬜ Performance Mode : 60 FPS , upscaled 4K resolution 🟪 Performance RT : 60 FPS , ray tracing , upscaled 4K resolution 🟥 Pre-Order / Pre-Load : March 8 🟫 #GTAV #PS5”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1499763766526984192?s=20&t=dT6bztTpAtFJYqQ-YsHCPg
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    yüksetlme bilgisi verilmedi olsaydı çoktan açıklama yapılırdı premium edition isteyenler yeniden satın alacak sadece online isteyenler 3 ay ücretsiz yararlanacak

  • Grand Theft Auto V Yeni Nesil Konsol Detayları


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Rockstar Games, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri için yeni özellikleri ve iyileştirmeleri detaylandırdı. Ek olarak Rockstar Games, dijital sürümün 15 Mart'ta çıkacağını, fiziksel sürümün ise Nisan ayında yayınlanmasının planlandığını doğruladı.

     

    Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, 15 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. Aksiyon dolu, satış rekorları kıran GTA V'in macerasını ve Grand Theft Auto Online'ın dinamik, sürekli gelişen dünyası en yeni nesle geliyor.

     

    Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın bu yeni sürümleri, 4K çözünürlüğe kadar yeni grafik modlarını, 60 FPS'i, iyileştirilmiş doku kalitesini, HDR seçeneklerini destekliyor. Üst düzey PC görselleri kısacası konsollara geliyor. Bunun yanı sıra konsol sürümleri Ray Tracing teknolojisine, hızlı yükleme sürelerine, 3D sese, platforma özgü özelliklere ve daha fazla teknik geliştirmeye sahip olacak.

     

    Oyun deneyiminizi şekillendirmek için üç farklı grafik modundan birini seçebilirsiniz. Fidelity Mod, en yüksek görsel kaliteyi oyunculara sunar ve 30 FPS'te çalışır. Tüm özellikler açıktır. Performans Modu, oyunu akıcı hale getirerek en iyi tepki süresini oyunculara sunar. 60 FPS'te çalışır. Bu mod, PlayStation 5 ve Xbox Series X'de 4K çözünürlüğü destekler. Xbox Series S'te ise 1080p çözünürlüğü destekler. 

     

    Ek olarak, PlayStation 5 ve Xbox Series X'te, Ray Tracing açık ve saniyede 60 FPS'te çalışan, 4K çözünürlüğü destekleyen, Performans modlarının bir karışımı olan Performance RT modu da bulunur.

     

    Grand Theft Auto Online ise 40'tan fazla benzersiz güncellemeyi bünyesinde barındırıyor. Sekiz yılı aşkın oyun içeriklerini oyunculara sunuyor. Bununla beraber yeni yükseltilmiş araçlar ve modlar ile PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e geliyor. 

     

    Daha fazla detay için buraya tıklayın.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Grand_Theft_Auto_V_Yeni_Nesil_Konsol_Detaylari-113001.htm





  • Ön sipariş geçeceğiz ama hala fiyatı belli olmadı. Sanırım 8 inde herşey belli olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.rockstargames.com/newswire/article/172872k8a375k8/gtav-and-gta-online-coming-march-15-for-playstation-5-and-xbox-series


    -----


    Çeviridir:


    GTAV ve GTA Online PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için 15 Mart'ta Geliyor


    Hikaye Modu İlerleme Durumunu Şimdi Aktarın, Artı GTA Çevrimiçi Profil Geçişiyle İlgili İlk Ayrıntılar


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    4 Mart 2022


    Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, 15 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için geliyor - aksiyon dolu, gişe rekorları kıran Hikaye Modu macerasını ve dinamik, sürekli gelişen GTA Online dünyasını en yeni nesil konsollara sunuyor. yeni ve geri dönen oyuncular için bir dizi iyileştirme.


    GTAV ve GTA Online'ın bu yeni sürümleri, 4K'ya kadar çözünürlük, saniyede 60 kareye kadar kare hızı, iyileştirilmiş doku kalitesi, HDR seçenekleri ve ışın izleme özelliklerine sahip yeni grafik modları ile konsol deneyimine üst düzey PC görselleri sunuyor. daha hızlı yükleme süreleri, sürükleyici 3D ses, platforma özel özellikler için destek ve daha fazlası için en son konsol donanımının teknik gelişmelerinden yararlanmanın yanı sıra.


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Grand Theft Auto V


    Franklin, Michael ve Trevor'un güneşle ıslanmış metropolü Los Santos'ta ve Blaine County'nin ıssız kırsalında her zamankinden daha ayrıntılı ve yepyeni görsel ayrıntı seviyeleriyle iç içe geçmiş hikayelerini deneyimleyin.


    Oyun deneyiminizi sizin için en önemli olan şeye uyarlamak için üç ayrıntılı yeni grafik ayarından birini seçin. Fidelity Modu, en yüksek görsel kalite için ayarlanmıştır ve 30 FPS'yi hedefler. Bu modda PlayStation 5 ve Xbox Series X, ışın izleme etkinken yerel 4K çözünürlüğü desteklerken Xbox Series S, yükseltilmiş 4K çözünürlüğü destekler. Performans Modu, en duyarlı oyun deneyimi için ayarlanmıştır ve 60 FPS'yi hedefler. Bu modda PlayStation 5 ve Xbox Series X, yükseltilmiş 4K çözünürlüğü desteklerken Xbox Series S, 1080p çözünürlüğü destekler. Ek olarak, PlayStation 5 ve Xbox Series X'te, ışın izleme etkin ve 60 FPS'yi hedefleyen yükseltilmiş 4K çözünürlüğü destekleyen Aslına Uygunluk ve Performans modlarının bir karışımı olan Performance RT modu bulunur.


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Bu yeni sürümler ayrıca daha hızlı yükleme süreleri, artan nüfus ve trafik çeşitliliği, artan bitki örtüsü yoğunluğu, gölgeler boyunca iyileştirilmiş aydınlatma kalitesi, su yansımaları ve diğer unsurlar dahil olmak üzere kapsamlı iyileştirmeler sunar. Ayrıca geliştirilmiş kenar yumuşatma, hareket bulanıklığı, son derece ayrıntılı yeni patlamalar, yangın ve çok daha fazlası.


    Ayrıca, PlayStation 5'in DualSense kablosuz denetleyicisindeki Uyarlamalı Tetikleyiciler aracılığıyla Dokunsal Geri Bildirim ve dinamik direnç ile yeni tepki seviyeleri vardır ve hava etkilerine, yönsel hasara, engebeli yol yüzeylerine, patlamalara ve çok daha fazlasına yeni duyumlar ekler. Platforma özgü özellikler ayrıca PlayStation 5'te Tempest 3D konumsal ses ve Xbox Series X|S'de Spatial Sound kullanan etkileyici ses içerir.


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Grand Theft Auto Online


    GTA Online'ın devasa ve rakipsiz deneyimi - 40'tan fazla benzersiz güncellemede sunulan 8 yılı aşkın süredir benzeri görülmemiş oyun eklemeleriyle - PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'nin gücüyle gelişmeye devam edecek. Bu yeni nesil GTA Online, bir dizi yeni araç ve Los Santos Car Meet: Hao's Special Works'e yeni bir ekleme içeriyor.


    Hao'nun Özel Çalışmaları, sınıfının en iyisi araç yükseltmelerini, özel olarak değiştirilmiş araçlar kullanan yeni bir Yarış sınıfını ve Hao'nun Özel Çalışmalar Zaman Denemelerinin haftalık rotasyonunu ve bunların direksiyonuna geçebileceğiniz bir Premium Test Sürüşünü kapsar. modifiyeli araçlar ücretsiz.


    Erişimin GTAV'ın bir parçası olarak dahil edilmesine ek olarak, GTA Online artık ilk kez PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için bağımsız bir oyun olarak da sunulacak. Ayrıca, piyasaya sürüldükten sonraki ilk üç ay boyunca GTA Online, PlayStation 5 oyuncuları için ücretsiz olarak indirilip saklanabilecek ve yeni oyuncuların GTA Online'ın sunduğu her şeyi deneyimlemelerini her zamankinden daha kolay hale getirecek.


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Ve yeni oyuncuların Los Santos'ta hayatta kalabilmek için kemerlerinde bir tabancadan daha fazlasına ihtiyacı olabilir, bu nedenle özellikle yeni oyuncular veya karakterlerini sıfırlayıp yeni bir başlangıç yapmak isteyen herkes için tasarlanmış yeni bir Kariyer Oluşturucu özelliği sunuyoruz. Güney San Andreas'ın suç dünyasına bir giriş yapın. Bu sistemle, Ticari Mülkler, Araçlar ve Silahlar dahil olmak üzere temel öğeleri seçmek için 4.000.000 GTA$'lık bir beklenmedik kazanç elde edersiniz.


    Ayrıca, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için GTA Online, yeni oyuncular için yeni tasarlanmış bir giriş ve öğretici, doğrudan Freemode'a geçmenizi sağlayan yeni bir ön uç Ana Menü de dahil olmak üzere bir dizi yeni yaşam kalitesi iyileştirmesine sahiptir. Soygunlar, Yarışlar, Düşman Modları, öne çıkan en son haftalık etkinlik içeriği ve daha fazlası.


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Hikaye Modu ve GTA Çevrimiçi Karakter Transferleri


    PS4 ve Xbox One oyuncuları, hem GTAV Story Mode ilerlemelerini hem de mevcut GTA Online karakterlerini ve ilerlemelerini PS5 ve Xbox Series X|S'ye veya her biri için bir kerelik geçişle konsol platformlarına aktarabilecekler.


    Bugünden itibaren oyuncular, Rockstar Games Social Club'a bir kayıt yükleyerek Hikaye Modu ilerlemelerini aktarmaya başlayabilirler. Bu işleme başlamak için mevcut konsol hesabınıza GTAV girin ve Duraklat Menüsünün Oyun sekmesine gidin. Oradan, Oyunu Kaydet seçeneğini Yükle seçeneğini seçin. Lütfen, bir seferde platform başına yalnızca bir oyun kaydı depolayabileceğinizi ve kayıtların 90 gün boyunca indirilmeye açık kalacağını unutmayın.


    Rockstar Games Social Club hesabı olan oyuncular, oyunu bu yeni konsollardan birine yükledikten sonra 15 Mart'ta GTA Online karakter ilerlemelerini PS5 veya Xbox Series X|S'e geçirebilecekler. Bu geçişe tüm Karakterler, GTA$, İlerleme, İstatistikler, Araçlar, Mülkler, Silahlar, Giysiler ve Oyuncu Tarafından Oluşturulan İşler dahildir.*


    Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, 15 Mart'ta PlayStation 5 konsol mağazası ve Microsoft Store aracılığıyla dijital olarak satışa sunulacak - ön satın alma ve ön yükleme 8 Mart'ta başlayacak - ve fiziksel sürümler Nisan'da gelecek. Daha fazla ayrıntı için bizi izlemeye devam edin.


    *GTA Online platform geçişleri için satın alınan GTA$, yalnızca aynı aileye ait platformlar arasında aktarılabilir (PS4 -> PS5, Xbox One -> Xbox Series). Kazanılan tüm GTA$, platformdan bağımsız olarak aktarılacaktır.





  • Arkadaşlar gtaV hiç oynamadım. Ps5 de oynayacağım, bu çıkacak sürümünü almak istiyorum. Kaç saat sürüyor oyun? Bir de fiyatı ne kadar olur önceden çıkan oyun olduğundan ona göre indirimli olur mu?
    rdr2 oynuyorum çok beğendim, aynı firmanın açık dünya oyunu olduğundan seveceğimi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16Kırmızı kullanıcısına yanıt
    Premium edition 300 500 bekleniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar paragözdür. Keşke mevcut premium edition sahipleri yükseltebilse direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA V, PC ve Yeni Nesil Konsol Karşılaştırmalı Ekran Görüntüleri


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, PS5 ve Xbox Series X|S'e gelecek olan Grand Theft Auto V'in Gelişmiş Sürümü hakkında bazı teknik detayları açıkladı. Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın bu yeni sürümleri, 4K çözünürlüğe kadar yeni grafik modlarını, 60 FPS'i, iyileştirilmiş doku kalitesini, HDR seçeneklerini destekliyor. Üst düzey PC görselleri kısacası konsollara geliyor. Bunun yanı sıra konsol sürümleri Ray Tracing teknolojisine, hızlı yükleme sürelerine, 3D sese, platforma özgü özelliklere ve daha fazla teknik geliştirmeye sahip olacak.

     

    Bu teknik detaylara ek olarak Twitter'da GTA Series Videos adlı kullanıcı karşılaştırmalı ekran görüntülerini yayınladı. Bu ekran görüntüleri PC ile yeni nesil konsol sürümlerinin farklarını ortaya çıkarıyor. PC görüntüleri maksimum ayarlardadır.

     

    İşte ekran görüntüleri


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_PC_ve_Yeni_Nesil_Konsol_Karsilastirmali_Ekran_Goruntuleri-113013.htm


    -----


    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)
    Grand Theft Auto V Remastered (PS5 ANA KONU)GTA Series Videostwitter
    “#GTA5 PC (4K and ultra graphics settings) vs. #GTA5 for PS5 and Xbox Series X|S”
    https://twitter.com/GTASeries/status/1499874976312221696?s=20&t=033CSztsSsIMto-iV2xlug




  • R* utanmadan $40 istiyor. Sadece online istersen $20. Bu gece tr store da guncellenir bakalim kuru kactan alacaklar

    Edit: ps5 - ps plus sahipleri online a ucretsiz erisecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 7 Mart 2022; 17:17:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.