Şimdi Ara

★ Grand Theft Auto V (PS4 ANA KONU) ★ (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.106
Cevap
170
Favori
513.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gta 5 en sevdiğim oyun

  • merhaba bu kısmı gecebıldınız mı bır turlu gecemedık takılı kaldım

  • Ps5 için remastered dedikodusu vardı ama gerçekliğini bilmiyorum.
  • beyler son bir kaç haftadır gta 5e her girdiğimde brightness calibration öıkıyor ayarlayıp girdikten sonra da bazı ayarlarımı sıfırlanmış görüyorum. ve her girdiğimde oluyor bu. her seferinde kendi ayarlarımı yapmak zorunda kalıyorum. bunaldım artık. bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?

  • Merhaba arkadaslar senelerdir story mod oynardim online a yeni girdim var mi klan tarzi bir durum ? heistleri falan tek başımıza yapamıyoruz malum. Turkce ingilizce öneriniz olursa katılabileceğim sevinirim


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • PS Plus üyelerine GTA Online'da 1 milyon dolar hediye veriliyor.


    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-GTAVPSPLSCASHAPR


    -


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    PS Plus üyelerine GTA Online'da 1 milyon dolar hediye veriliyor.


    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-GTAVPSPLSCASHAPR


    -


    Her ay otomatik olarak oynayanların profiline 1 milyon dolar otomatik olarak oyuna girince veriyordu. Bunu dün şans eseri gördüm ve oyuna girmeden store dan satın alınır gibi bedava görünüyordu. Aylık sistem mi değişti yoksa ekstra mı oldu çözemedim. Ayın 3-4 ü gibi anlarız.






  • satın alma esnasında bu buton aktif olmadığından alamadım.

  • chakal131 kullanıcısına yanıt

    O tiki işaretleyip biraz bekleyince satın alma kısmı aktif oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bir daha bedava dağıtılır mı yoksa kutulu 149tl fiyat iyi midir ?
  • c.guleken C kullanıcısına yanıt

    Burası konsol konusu. Oyun PSN'de 26 Mart'ta 87 TL'ye düşmüştü.

  • arkadaşlar klanına beni alacaksa varım 506 865 17 09 whutsub yaş 33 düzenli taktiğe odaklı yapım var bilginiz olsun

  • Rockstar Gamesyoutube
    On July 20, the automotive underground roars to life with GTA Online: Los Santos Tuners. Featuring the LS Car Meet, a gigantic, shared social space where you and your cherished personal vehicle can mingle freely with fellow car fans to race, show off your customized vehicles, and even link up with shady contacts looking for skilled drivers and a chance at easy money. For more details, visit the Rockstar Newswire: http://rsg.ms/106adf8 "Freaks" by Nez, Gangsta Boo, and Moodymann. Written by Kenneth D Dixon (ASCAP), Nesbitt Mayabi Wesonga (ASCAP), Lola Chantrelle Mitchell (ASCAP). Published by Conolia Publishing (ASCAP). Courtesy of Mahogani Music. Contains sample of "Got Dem Freaks Wit Me" by Moodymann. Written by Kenneth D Dixon (ASCAP). Published by Conolia Publishing (ASCAP). Courtesy of Mahogani Music. Nez: https://www.instagram.com/nezsoridiculous Gangsta Boo: https://www.instagram.com/missyeahoe Moodymann: https://www.instagram.com/moodymann313
    https://www.youtube.com/watch?v=sPLD6LS_TIk&feature=youtu.be
  • Auto Shop görevlerini yapmak isteyen varsa ekleyebilir. 3-4 kişi oynuyoruz şuan kalabalık olursa daha keyifli olur. yaşlar 20 civarı


    psn: bahadirbb1

  • Yeni gelen tuner güncellemesi fena değil ama optimizasyonu yapamamışlar. Çok fazla takılmalar donmalar oluyor, auto shoplara girmek ve çıkmak 1 dakika sürüyor, görevlerde takılmalar oluyor. Sağlam bir yama düzeltmesi gelirse, 10-15 araba 10-15 de yeni yarış gelirse daha güzel olur.


    Hızlı ve Öfkeli tokyo drift'teki otopark alanın benzerini yapmışlar ama daha fazla etkinlik olabilirdi. Ls car meet'Te Sadece dövmeci, kıyafet dükkanı, araç modifiye noktası, araç test noktası var. Koskocaman binanın sadece 1 katını kullanabiliyoruz, hadi 2 katı diyim 1 katında da araçlarınızı boş bir otopark katında test edebiliyorsunuz fakat çok küçük bir alan bir yerden sonra sıkıyor. Mesela bir katında gece kulübü dj ve dans pisti, bir katında restoran, bir katında birkaç mini oyun, bir katında tenis kortları, bir katında arcade ve birkaç slot makinaesi vs olabilirdi. Binanın terası da boş mesela orası da casino'daki gibi havuzlu seyir terası tarzı bir mekan olabilirdi. Aktiviteler/oyunlar konusunda hala gta 4'ten daha gerideler. Gta 4'teki bowling, bilardo, kafes dövüşü, air hockey/masa hokeyi, mini golf tarzı oyunlar gelmeli.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Burası konsol konusu. Oyun PSN'de 26 Mart'ta 87 TL'ye düşmüştü.

    Su an psn de ne kadar. Daha ps4 müz gelmedi.
    Ps4 haklarindan birini satmak isteyen varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rockstar Gamesyoutube
    In the years since he and his accomplices knocked over the Union Depository, renowned Los Santos hustler Franklin Clinton has been making moves of his own. Introducing The Contract, a new GTA Online story coming December 15 — featuring Dr. Dre, new music, and more: http://rsg.ms/2eae2c1 ETA (featuring Snoop Dogg, Busta Rhymes, and Anderson .Paak) Dr. Dre (A. Young, J. Pounds, C. Broadus, T. Smith Jr., B. Anderson, B. Sledge, M. Ambrosius, A. Joiner, M. Lee Edwins) WB Music Corp., Ain't Nuthin' Goin' On But F****n Music (ASCAP) Roc Nation Music/Cold Blooded Soul Music (ASCAP) My Own Chit Publishing / EMI Blackwood Music, Inc. (BMI) T'Ziah's Music (BMI) / Administered by Kobalt Publishing Worldwide Warner Geo Met Ric Music, Khlexs Dream and Hard Workin Black Folks Pub Designee (GMR) All rights administered by Warner Geo Met Ric Music. Songs of Peer, Ltd. Obo Uncle BJ’s Music (ASCAP) Nyla’s Mother’s Music / Kobalt Music / Skye High Publishing (BMI) XZIBIT INC (BMI) My Mom Started This Music, Ride On Music Co. (BMI) Contains a sample of “You’re the One for Me” performed by The Edwards Generation on Tight Records. Courtesy of the artist.
    https://www.youtube.com/watch?v=aLUGHQq2aek&feature=youtu.be
  • Konu güncel mi? Oynayanlar var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık hediye geldi...


    PS Plus: GTA Online için 1.000.000 GTA$


    TR PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-GTAVPSPLSCASHFEB


    -----


    PlayStationtwitter
    “PlayStation Plus members get GTA$1,000,000 for the PS4 version of GTA Online every month until GTAV launches on PS5 in March 2022. Visit the PS Store before the end of the month to claim your bonus directly: https://t.co/3EK3K6kF1h”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1488622182565433350?s=20&t=BPLDYh2X45jtMiilvPuYmw




  • 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.