Şimdi Ara

Grand Theft Auto V, PC, PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu! (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.972
Cevap
15
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sürekli elinde megafonla orijinal oyun orijinal oyun diye bağıranlara çok uyuz olduğum bi nokta var, ben de elimden geldiğince steamden orijinal alıyorum bu orijinal işi oyunla bitmiyor, kimse burada iki yüzlülük yapmasın, madem o kadar orijinalciyiz, izlediğimiz filmleri, yabancı dizileri, müzikleri ve kitapları da hepsini orijinal almalıyız. Kaçınız oyun haric bunları yapıyor acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 tlye 280xli sistem toplanır buda ultra açar
  • ya iyi de niye sonbahar hep böyle insanları bekletip beklentiyi yüksek tutuyorlar,bi de kötü çıkarsa görürüm ben onları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobits61

    Forumda 12-13 yaşında çocuklar annesine ve babasına yalvararak aldırdığı PC ile gösteriş yapıyorlar.Utanmadan bazıları konsol kullananlar korsan oyun oynuyor diyor.Lütfen bu kişileri ciddiye almıyalım.PC iyi bir platformdur her insan orjinal oyun aldığı sürece desteklerim fakat dediğim gibi daha bu forumda bile "Torrent akar" diyen varsa artık..

    İyide kardeşim zeten yarı aç yarı tok okuyorum. Bide her oyuna nasıl 150₺ verelim insaf.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir karşılaştırma videosu..PS3 beta gibi resmen :D

    ( youtube.com/watch?v=8cudWEjOH8o )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ŞIMŞEK kullanıcısına yanıt
    Durumun kötüyse alma kardeşim sana zorla bu oyunu oynayacaksın diyen mi var ?
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Elinde ki platformu kurtarmaya çalışıyorsun. Bende pc kullanıcısıyım bıktım bu oyunla uyumlu mu vs olayından.
    Son detay da çözünürlük 900 p olsun 60 yakın kare ile oynayayım yeter. Uzaktan bakıp göremediğimi pikselleri saymaya çalışmıyorum.
    Ha bu arada ben küçük hir şehirde kalırım burda gerçekten pc'si güçlü bir kafe var. Bayağı büyük bir yer. Sahibi Ahmet abi 24 saat ordadır nerdeyse adam uyumuyor mu derler. Bu yıl başında yanılmıyorsam 60 bin liraya 8 tane kasa dizdi sadece üst seviye vs tarzı oyunlar oynayanlara. Diğer pcleri 9800 gt vs orta-alt civari pcler. Lol tarzı oyunlar oynuyanlar genelde kullanıyor. O bile dedi bu kadar zahmete değmiyor. Ps4 al gitsin. Bir iki senedir çok ilgilenemedim oyunlarla sınav arefesi ve senesi yüzünden lysden sonra elimde 2000 lira üzeri para olacak ona danıştım direk ps'ye yönlendirdi yaşı da küçük değil 40'lar da. Elimde ortalama bir pc vardı 3 sene önce vs gerçi 8600 gt almıştım ama yok powersupp kısa devre yaptı yok anakart uyumsuz çıktı yok bios cart etti vs derken kaldırdım attım. Bir daha da o çileye katlanmam. Hele piksel kalitesi için hiç katlanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobits61

    Durumun kötüyse alma kardeşim sana zorla bu oyunu oynayacaksın diyen mi var ?

    Dc++ akar. İnadına indirecem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi sen 2007 de çıkan kartı 2011 de alırsan öyle olur


    Edit:
    he bi sen zekisin biz gerizekalıyız 3000 liraya sistem topluyoruz hiç bi oyunu açamiycaz açsak bile ultra low da 720p 30 fps oynicaz HE YAV YAV denir buna ancak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 12 Haziran 2014; 16:18:46 >
  • Çıkartacaları iyi olmuş Xbox360'da oynadım baya sevmiştim yeni nesillerde tadından yenmez artık :)
  • ŞIMŞEK kullanıcısına yanıt
    En fazla 11-12



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobits61 -- 12 Haziran 2014; 16:20:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Yahu sen bunu kullanacaksın başkası farklı sistemi hepsine tam uyumluluk gösterecek bırak oyunu uygulama yok. Uygulama bile çöküyor. 3000 tl verdiğin pc eğer ps parçalarını toplayarak oluşturduğun pc ile kapışırsa ezer ama ps kendi başına konsol ve sadece oyun için çoklu ortam oynatıcısı değil bu yüzden çıkan direk ps'nin sistemine yazılıyor. Ps'ye port ediliyor desek yine aynı cevap ps'de tek sistem daha iyi optimize olucak. Siz sadece kağıt üzerini tartışıyorsunuz. Dediğiniz gibi olsa ps ve xbox hiç satmaz herkeste pc toplardı.

    Tamam dediğiniz doğru çok farklı sistem kombinasyonları var ama DirectX gibi arayüzler bu yüzden var. Adamların optimize edeceği arayüzler belli. Ayrıca Konsollarda kullanılan işlemcilerde X86-64 tabanlı yani bilgisayara çok benzeyen tabanlar. Hem PS4 ve/veya Xbox One'a hemde bilgisayara çıkan (Bakın PS3 ve X360 hariç) bir oyun varmı kötü optimize olmuş? GTA V kötü optimize bir şekilde çıkarsa ben bu işte art niyet ararım şahsen donanım sattırmak için.




  • çekilir dert değil PC... adamı resmen kölesi yapıyor. sürekli Upgrade etmek nasıl bir mantık, hala çözemiyorum? paranla rezil oluyorsun.

    oyun için ekran kartı alıyorsun... iğrenç..

    bir de, bu kadar şeye rağmen masa başında, acayip acayip oyun oynuyorsun. bu ne yahu?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Haziran 2014; 16:21:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobits61

    En fazla 11-12

    Yaş 20. Dc++ nerede var bakta bilip bilmeden konuşma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lithium

    Üniversiteye gideceğimden dolayı notebook almak zorundayım. Msi ge70 apache pro düşünüyorum. İçinde gtx 860m i7 4710hq işlemci 16gb ram var. Medium-High arası oynatir diye düşünüyorum. 3750 tllik notebook emin olmak istiyorum.

    Yurtdışında fiyatı ne kadar bi bilgin var mı? Veya sonbaharda ne kadar olur fiyatı acaba.. Gayet saglam sistemleri var MSI gaming series'in fakat cidden cok pahalı. alternatif bi yol bulursam kesinlikle alacagım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    çekilir dert değil PC... adamı resmen kölesi yapıyor. sürekli Upgrade etmek nasıl bir mantık, hala çözemiyorum? paranla rezil oluyorsun.

    oyun için ekran kartı alıyorsun... iğrenç..

    bir de, bu kadar şeye rağmen masa başında, acayip acayip oyun oynuyorsun. bu ne yahu?...

    2 yıl önce aldığım PC üzerinde ufak bir ekran kartı değişikliği yaptım ve ultrada kasan oyun yok,sen daha nasıl çalışacağını,kaç FPS olacağını bile adam akıllı öğrenemediğin konsol oyunlarına PS4'te 240 TL verirsin,PS3 kullanıyorsan da 130 TL verirsin.Biz G2A,Steam indirimleri,tradingle 40 50 TL'ye alırız.Senin 1 yılda aldığın oyunla rahat PC toplanır.
  • bu şuna benziyo, arabayla ne uğraşacam yok vites değiştir, yok direksiyonu çevir, yoka gaza bas, yok benzin doldur... binerim taksiye giderim istediğim yere.

    oyüzden bu bir seçimdir ve kimseye şu daha mantıklı denemez. adam pc den anlıyodur, 2000 tl ye ps4 ten daha iyi bi pc toplar, uyumluluk vs. zaten adamın bildiği iş olduğundan dert etmez araştırır inceler alır, sonra eve gelir sistemi kurar, işletim sistemini yükler, driverları yükler vs. vs. uğraşır en sonunda oyunu yükler grafik ayarlarını yapar ultrada akar. ps4 tercih eden kişide ne uğraşacam bunlarla deyip 1500-1700tl falan neyse verir ps4 alır oyunu yükler medium-high ta akar. yani o mantıklı bu mantıksız diye bi olay yok. sizin kafeci her bilgisayarda tek tek uğraştığı için zor gelmesi normal ona. gitsin ps4 alsın dediği gibi. sizede ps4 tavsiye etmesi normal, diğer türlü oturup sistem tavsiye etmesi gerekir kim uğraşacak onunla.

    edit: örnekteki otobüsü taksi yaptım, şimdi daha mantıklı oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 12 Haziran 2014; 17:42:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Dolaşan dediğim dalaşan yani. 30 yaşında ki adam gelip burda buyum var şuyum var demez demek istedim.

    dalaşılacak bir mevzu yok yahu pcde de oynasan konsolda da oyun oyundur amaç zevk almak kafa dağıtmaktır. ben mesela yeni geçiş yaptım konsola xbox 360la.benim mantığım şu.oyunu korsan oynarım beğenirsem gider orjinalini alırım.bu pcde de böyle korsanda da böyle.imkan olmadığından değil her şeyin bir hakederi vardır.bazısı 200 lira verilip alınmayı hakeder bazısı direkt uninstall edilmeyi,kısaca buradakilerin tabiriyle çöp :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni seneryo ekleselerde bari oynadığımız oyunu bir daha oynamış olmasak
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda oyunlar birazdaha ucuz.. ama optimizasyonu bilerek özürlü yapıyorlar.. yeni sisteme geçilmesi için.. yeni parçalar alınsın vs.. bunlarda başluca üreticilere kazanç.. intel , nvidia ,amd, onlardan sonra ram gelir , anakart gelir.. playstationlarda donanım geliştirme derdi olmadığı için direk oyunlarda abartıyorlar fiyatı. bilgisayar işlerinde milletin iştahının nekadar kabardığı gayet açık. watch dogs bunu yeteri kadar açıkladı zaten. bile bile yapıyorlar. yoksa o oyunu adam alıp ps3 e görede optimize ediyor ayarını veriyor.. pc para işi diyor boyuna sistemin sınırlarını boşyere doldurtuyorlar..

    bu arada bir arkadaş 5000 tl lik bilgisayarı olanın burda işine gibi bir cümle kurmuş.. çok daha pahalı var bende ama bu olaylardan ötürü beni tatmin etmiyor. fanboy luk yapmasın su konuda kimse ama. gidişaata bakılırsa ben playsation u daha mantıklı buluyorum.

    Bu arada tüm sistemim satılıktır. Profilimde var. ekstra 3770k sistemi anakartı ram güç kaynağı vs.. mevcut ilgilenen çıkarsa öm atabilir..




  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.