Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - Benchmark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2500K 'nın değerlerine bakar mısınız halen taş gibiyim diyor

3570K ile 4770K arasında çok FPS farkı yok bu işlemcide de çok iş var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 14 Nisan 2015; 18:47:39 >
  • GTX 970 vs R9 290X, karşılaştırmalı işlemci testleri.

Grand Theft Auto V - Benchmark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 14 Nisan 2015; 19:31:42 >

• testlerde birin de 2k çözünürlükte gtx 970 21. fps diger 2k testde 50 fps burda tutarsızlık var
  • şefim bu testleri 15.4 surucusuyle mi yapmislar?kimisinde yazmis kimisinde yazmamis.surucu daha bugun cikti ne zaman yapmislar bu testleri bence bazilari eski surucu.surucu biraz etki etse bile yine de adam gibi oynamak icin kartlar belli olmus.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    işlemciye yapılan o.c, bu oyunda R9 290X e fazla birşey katamıyorken, 970 baya ilerliyor.
    Başka konuda, daha oyun çıkmadan önce FX leri katledeceğini söylemiştim ve VGA tarafında da nvidia lehine fark olacağını tahmin ediyordum fakat bukadar olacağını düşünmemiştim
  • 4690k koçum benim tozunu attırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

GTX 970 vs R9 290X, karşılaştırmalı işlemci testleri.

%50ye yakın bir fark var. Driver ile düzelir umarım. Yoksa 3.5gb diye Gtx970 almayıp 290x alanlara yazık olmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

şefim bu testleri 15.4 surucusuyle mi yapmislar?kimisinde yazmis kimisinde yazmamis.surucu daha bugun cikti ne zaman yapmislar bu testleri bence bazilari eski surucu.surucu biraz etki etse bile yine de adam gibi oynamak icin kartlar belli olmus.

Hepsi yeni sürücüyle yapılmış. Zaten bu tip sürücüler editörlere birkaç gün önce verilir.
  • Bellek kullanımı da ilginç olmuş. 4k'da bile 4 gb'a yaklaşmamış. Sanırım eski nesil grafik motoru kullanılması buna sebep oldu.

• En kötüsüde, AMD işlemci üzerinde AMD e.kartı kullananları, güncel birçok oyundan daha fazla taklaya getirdi bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

şefim bu testleri 15.4 surucusuyle mi yapmislar?kimisinde yazmis kimisinde yazmamis.surucu daha bugun cikti ne zaman yapmislar bu testleri bence bazilari eski surucu.surucu biraz etki etse bile yine de adam gibi oynamak icin kartlar belli olmus.

Hepsi yeni sürücüyle yapılmış. Zaten bu tip sürücüler editörlere birkaç gün önce verilir.

o zaman bu oyun amd kartlari sevmiyor.bir de mantle destekli olacak dediler.gerci hicbir oyun sifirdan destekli olmadi hep patch ile geldi destek ama benim pek umidim kalmadi oyle bir sey olsa amd bas bas bagirirdi bugun.
  • GTX 650 ti boostta olsaydı keşke testlerde. gtx 660 var ama benim kart yok. gtx 660 almış olsam gtx 660 olmazdı test listesinde öylede bi şanssızım
  • Bu konu açılmadan önce o ss leri görmüştüm (ilk iki ss) ben mi yanlış anlafim yoksa o ss ler 2013 yayını mi

Edit: evet ben yanlış anlamışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engova -- 14 Nisan 2015; 21:36:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alalhım Ne kadar sevindim, 660 aldım 2 gün önce daha oyun oynamadım sayılır bencmarklarla kafayı bozmaktan, 1080p High yürüyecek kart

• Anlaşılan artık Amd 8350 ile yolları ayırma zamanı geldiğinin gösteriyor amd artık istenildiği kadar performans sunamadığın göstergesidir
  • GTA V'in optimizasyonu başlangıç için gerçekten çok iyi geldi. Akabinde bu durumun güncellemeler ile dahada iyi olacağını bilmek işin başka güzel bir tarafı olsa gerek.
  • Amd acilen yeni , adamakıllı işlemciler üretmeli.Yani amd nin en iyisiyle nerdeyse intelin en düşük modeli kafa kafaya gidiyor böyle rekabet olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd 3xx serisi kartlari beklemeden, gidip 980 almayi dusunuyorum.Nvidia toz attirmis resmen.

• guru3d'de sevmiş gibi görünüyor hocam. Sitelerin test sahnelerinden dolayı mı bir farklılık olmuş anlamış değilim. Guru3d ilk mesaja
    eklenenlerden farklı sonuçlar almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Nisan 2015; 22:50:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.