Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
54.322
Cevap
258
Favori
1.646.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

beyler bu cs keylerini steam üzerinden nasl alıcaz link varmı 16 adet kaç tlye patlar?

4 - 4,5'a satanlar var.

70 TL steam bakiyeli hesabım var malesef paypal yok ondan direk steam üzerinden almam gerekcek

hesabı 60 tlye bırakıyorum alan yok içinde cs:go needforspeed felan var böyle giderse Cities xxl alıcam :(
  • şimdi steamde çine region lock gelirse biz çindenalıp oyunu kütüphaneye ekleyenlere bir şey olurmu ?

şu sondaki (Tier 1 ) ne acaba fikri olan varmı

Orijinalden alıntı: furkovic

şimdi steamde çine region lock gelirse biz çindenalıp oyunu kütüphaneye ekleyenlere bir şey olurmu ?

Olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

quote:

ben ilk defa bugün şu çinliden aldım 2-3 dk sonra attı oyunuhttp://www.steamtrades.com/user/id/76561198062748440

Profilinden steamtradeste açtığı konuyu nasıl bulabiliriz.Daha doğrusu kaç key istiyor.Yani ödeme yöntemi ne.Profilden açtığı konuları göremiyoruz galiba..

Ben de bulamadım onu hocam, adamı ekleyebilirsin ama istersen ordan konuşabilirsin

Paypal ile ödeme kabul ediyormuş.Ben keyle alacağım.

Cs go keyle steamtrades den alan varsa aldığı satıcının konu linkini atabilir mi..Onun dışında başka ülkeden ROW olan oyunu takas yoluyla aldığımızda neden marketten ban yeme olasılığımız var.Onu anlamadım.Bir çok kişi yazmış hesabınız ban yiyebilir diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balian De Ibelin -- 17 Ocak 2015; 20:07:06 >

• Ben steamden değil retail ön sipariş ettim şimdi benim kaybım nedir? GMG $38.5 a aldım. Alırken düşündüm, steam zaten işlevsiz kalıyor social clubtan dolayı.

Orijinalden alıntı: GlueN

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Arkadaşlar en uygun ve güvenilir nereden temin edebiliriz neresini tavsiye edersiniz ?

steam olmamasi onemli degolse suan en mantiklisi gmg den almak. kod ile beraber 38 dolara geliyor.

Steam olması önemli hocam o zaman tavsiyeniz nedir ? Direk TR den almak pahalı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

quote:

Arkadaşlar en uygun ve güvenilir nereden temin edebiliriz neresini tavsiye edersiniz ?

steam olmamasi onemli degolse suan en mantiklisi gmg den almak. kod ile beraber 38 dolara geliyor.

Steam olması önemli hocam o zaman tavsiyeniz nedir ? Direk TR den almak pahalı olacak.

traderlardan alacaksın o zaman

http://forum.donanimhaber.com/m_101662097/tm.htm

Orijinalden alıntı: IG

Beyler, bu Steam'deki GTA V'nin rezil fiyatlandırması hakkında Rockstar'a şikayet email atmanızı tavsiye ederim.
    Atmak istiyorsanız lütfen benim açtığım bir konuyu takip edin.

http://forum.donanimhaber.com/m_101662097/tm.htm

hocam ondan önce şuraya destek verelim hep birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: Progress*

Ben steamden değil retail ön sipariş ettim şimdi benim kaybım nedir? GMG $38.5 a aldım. Alırken düşündüm, steam zaten işlevsiz kalıyor social clubtan dolayı.

Steam senin için önemli değilse hiç bir kaybın yok.

Orijinalden alıntı: LawMYLife

quote:

Orijinalden alıntı: Shelobb

Arkadaşlar ben aldığım çinli arkadaş ile adım adım neler yaptığımızı anlatıyorum;

1.http://www.steamtrades.com/forum/5LzT3/h-grand-theft-auto-v-row-w-34usd-paypalinclude-fees-or-17-tf2-keys
    Girip Steamtrades'e Steam hesabınız ile giriş yapıyorsunuz.
    2. Çinli arkadaşın nicki başlığın alıtında yazıyor. "Created by luckymaccoy".
    3. Çinliyi ekleyip Steamtrades'de konusunun altına "Added" yazıp comment atıyoruz.
    4. Çinli isteğinizi kabul ediyor. (Benimkini hemen kabul etti. Siz de gecikme olabilir listesi dolu biraz beklersiniz.)
    5. Size "Hello" şeklinde mesaj atıyor sonra siz Key ile mi yoksa Paypal ile mi ödeyeceğinizi belirtiyorsunuz.
    6. Ben Paypal ile ödedim. Paypal adresini verdi bana. Oraya 32$+1.5$ şeklinde ödeme yaptım. 32$ Çinliye 1.5$ masraflar.
    7. Size maile key mi atıyım yoksa Steam'den gift şeklinde mi yollayım diye soruyor.(Steam'den gift istedim ben.)
    8. Yaklaşık 10dk sonra oyunu yolluyor.

Edit: Gta SA otomatik ekleniyor kütüphanenize.
    Edit 2: Key ile ödeme yapmayı düşünüyorsanız Steam'in trade engeli var. 1 hafta sonra ancak kullanabilirsiniz.

Hocam 100 dolar sınırına takıldım adamın steam profili nedir?

Banada çinli arkadaşın profili lazım varmı bilen ?

• bizim cdci 1 haftaya çıkarır

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

quote:

ben ilk defa bugün şu çinliden aldım 2-3 dk sonra attı oyunuhttp://www.steamtrades.com/user/id/76561198062748440

bende aldım sonunda hayırlı olsun ikimize de

Amin bir şey olmaz ya inşallah millet binlerce oyun alıyor steamtradesten bir kereden bir şey olmaz heralde

benimde ilk oldu trade falan, açıp sürekli bakıp tekrar tekrar mutlu oluyorum umarım olmaz bir şey!!

• ResVR R kullanıcısına yanıt
    steamin ne gibi bir artısı var acaba?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.