Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.315
Cevap
256
Favori
1.588.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 2 Ocak yani yarın ön siparişe açıcaklar, hem anasayfa da yer alır hem de indirimlerden sonra bi heyecan katmış olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

tekrar early 2015 olmus heyecanlanmasinlar diye

Logitéch kendini çizdirmiş senin sıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

steam forumlarında rockstarın önceki oyunlarınıda ön siparişle alan birinin mesajını gördüm.galiba 2 oyundada çıkışına 2 hafta kala ön sipariş açmışlar steamda

Doğrudur fakat Max Payne 3 örneğine bakacak olursak, sistem bilgileri, oyunun fotoğrafları vesaire (PC Versionu) oyun çıkmadan 1 ay 10 gün evvelden yayınlanmış..
  • arkadaşlar instant-gaming güvenilir ve taş gibi bir sitedir.. zaten siteye girince bunu anlamanız lazım. eğer size daha fazla cesaret gelecekse, alışveriş yapmışlığımda var oradan, söylemiş olayım.
    day one bonus demek pre order bonus demek. yani steam den official olarak pre order edince ne verilecekse buradan da pre order edince aynı şeyi alacaksınız.

kredi kartı ile tek çekim alın. başka yöntem kullanmayın. fiyat düşerse kartınıza veriliyor para.

edit: fazla yüklenmeyin banada kalsın steami bekliyorum şöyle 75 tl gibi çıkmazsa bende instant-gaming den alacağım.

edit2: zaten cd key price compare yapan bir site var oradan buldum bu instant-gaming gi ilk numaradaydı ve daha 10-15 site vardı, bu sitelerin hepside güvenilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Ocak 2015; 22:27:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

arkadaşlar instant-gaming güvenilir ve taş gibi bir sitedir.. zaten siteye girince bunu anlamanız lazım. eğer size daha fazla cesaret gelecekse, alışveriş yapmışlığımda var oradan, söylemiş olayım.
    day one bonus demek pre order bonus demek. yani steam den official olarak pre order edince ne verilecekse buradan da pre order edince aynı şeyi alacaksınız.

kredi kartı ile tek çekim alın. başka yöntem kullanmayın. fiyat düşerse kartınıza veriliyor para.

edit: fazla yüklenmeyin banada kalsın steami bekliyorum şöyle 75 tl gibi çıkmazsa bende instant-gaming den alacağım.

edit2: zaten cd key price compare yapan bir site var oradan buldum bu instant-gaming gi ilk numaradaydı ve daha 10-15 site vardı, bu sitelerin hepside güvenilirdi.

Hocam steam de 75 tl'ye çıkarsa fazla aldığını geri vermiyor mu instant?

• G2A'yı merak eden olursa da söyleyeyim, Steam dışında alışveriş yaptığım tek sitedir. 6-7 tane ürün satın aldım sorunsuz. Bir keresinde de pre-order yaptığım oyunu çıkışına yakın zaman kala iade ettirdim :)
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Keyi oyun çıkıncamı veriyor? Çıkmadan önce verirse iyi Pre-load olabilir çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 1 Ocak 2015; 23:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

quote:

arkadaşlar instant-gaming güvenilir ve taş gibi bir sitedir.. zaten siteye girince bunu anlamanız lazım. eğer size daha fazla cesaret gelecekse, alışveriş yapmışlığımda var oradan, söylemiş olayım.

İmkanı yok 75 tl olmıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

quote:

İmkanı yok 75 tl olmıcak.

Bende biliyorum 100 tl'den aşağı çıkmaz ama X-FI 75 örneğini vermiş bende öyle yazdım

• 75₺ olması için 50$'dan satılması lazım zaten. Bu oyun tam fiyattan yani 60$'dan satılacağı için, 89₺-99₺-115₺-124₺-170₺-179₺ hepsi olabilir artık insaflarına kalmış
    120 küsürlere kadar Steam'den alırım yoksa ver elini CD-Key siteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Ocak 2015; 23:29:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler AKK'leri Doldurmayın 27 Ocağa Kadar
  • Söylenti: GTA V Steam’de Ön Siparişe Açıldı, Fiyat Belli Oldu

http://www.gtaturk.com/forum/gta-v/soylenti-gta-v-steamde-on-siparise-acildi-fiyat-belli-oldu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 1 Ocak 2015; 23:45:57 >
  • http://www.simulasyonturk.com/gta-5-pc-surumu-ertelenme-ihtimali/

açıkcası oyun ertelenecek gibi bir hava var
  • yalandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 1 Ocak 2015; 23:45:40 >
  • quote:

Söylenti: GTA V Steam’de Ön Siparişe Açıldı, Fiyat Belli Oldu

http://www.gtaturk.com/forum/gta-v/soylenti-gta-v-steamde-on-siparise-acildi-fiyat-belli-oldu/

bunun söylentisi mi olur açılsa görürüz işte, bebenin biri ps yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Söylenti: GTA V Steam’de Ön Siparişe Açıldı, Fiyat Belli Oldu

bunun söylentisi mi olur açılsa görürüz işte, bebenin biri ps yapmış

O yüzden söylenti oluyor Bence de yalan böyle bir şey olmuş olsa ortalık yıkılırdı zaten

• Troll'ün biri trollemiş işte
  • Oyun tekrar pek yakındaların arasında . 2. sayfa 2 30 Ocakta çıkacak oyunun arasında . Saçmalıktan başka birşey değil 2 gün önce 1.sırada ne işi vardı . Tam bir hayal kırıklığısın R*
  • G2A ha dahil her cd key sitesi eğer ellerine keyler önceden gelmişse hemen dağıtıma başlıyorlar yani oyun çıkış tarihinden önce mi yoksa direkt tarihte mi verileceği siteye bağlı değil dağıtımcılara bağlıdır... hemen hemen her sitede aynı dağıtımcıdan keyleri alıyor.

75 tl gelirse ve instant-gaming de fiyat düşerse paranız iade edilir... ama instant-gaming fiyatı düşmez ise değişiklik olmaz.. o yüzden bende bekliyorum official çıksın preorder a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Daha siz çok beklersiniz. 2 seneye bile çıkmayacak! Gta konsol exclusive.

Olsun frame drop yemekten iyidir.27 fps ile akiyor gta 5 konsolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.