Şimdi Ara

Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
19
Favori
70.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır iptal olmadı test devam ediyor, konuya neden ulaşılamıyor bilmiyorum ama ISKA'ya yazdım, dönüş yapınca bu konudan yazarım.


    Düzenleme: ISKA'dan haber aldım, kendisi artık Türkçe yama projelerinden bıktığını ve uğraşmak istemediğini söyledi. Projeyi bana devretti, kendim konu açıp devam edeceğim. Takipte kalın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 28 Şubat 2022; 15:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Tamam başkan. Bekliyoruz, kolay gelsin.

  • Selamın Aleyküm usta hoodlum crack yaptığımız versiyona silent patch nasıl atabilirim?

    eskiden sadece 1 tane exe dosyası indirip oyunu 1.0 yapabilmiştim ama hiç içime sinmemişti.


    Ve de rockstar launcher'den oyunu orijinal indirip sıkıntı çıkmadan birkaç tane yama kurabilir miyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkezforumkullanangenc -- 26 Nisan 2022; 0:40:53 >
  • ilkkezforumkullanangenc kullanıcısına yanıt

    Aleykümselam. SilentPatch'in çalışması için oyunu 1.0'a downgrade edip ASI loader yüklemen gerekiyor.


    "RGSC/Steam to V1" downgrade indirince zip içindeki her şeyi "gta-sa.exe" veya "gta_sa.exe"nin olduğu yere atıp "install.bat"ı yönetici olarak çalıştır, siyah pencere açılacak, pencere kendiliğinden kapanana kadar bekle. İşlem bitince oyun 1.0 versiyonuna downgrade edilmiş olacak. Oyuna girmek için "gta-sa.exe"yi kullan veya Steam'den oyunu aç ama Rockstar Games Launcher'dan asla açma, dosyaları orijinal hâline getiriyor bildiğim kadarıyla.


    ASI loader'ı indirince zip içindeki her şeyi oyunun kurulu olduğu klasöre at, "scripts" klasörüne girip SilentPatch'ı indirince zip içindeki iki dosyayı bu klasöre at. Widescreen fix yüklemek istersen de yine zip içindeki dosyaları bu "scripts" klaösörüne at ama zip içinde adı "vorbis" ile başlayan dosyayı "gta-sa.exe" veya "gta_sa.exe"nin olduğu yere atıp dosya değişikliğini onayla.


    Rockstar Games Launcher'da bu düzeltme yamaları ve diğer yamalar çalışıyor mu bilmiyorum, kendim denemedim ama sanıyorum ki 1.0'a downgrade ettikten sonra çalışacaktır. Sadece oyunu Launcher'dan değil de "gta-sa.exe"den veya Steam'den açtığından emin ol.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    dostum oyunun direk 1.0 versiyonunu kuran bir setup buldum büyük ihtimalle onu indiricem sağolasın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buda üstte kalmalı +

  • Toreno'nun Monster Truck görevinde "Üzgünüm ahbap, patronun aradığı adamlardan degilmişsin." yazıyor.

  • @CriminaL277_ Hocam eline emeğine sağlık. İndirme linkinin içerisine önerdiğin modlardan da bahsetmişsin ama bu modların hepsini internette bulamıyorum. Rica etsem bu bahsettiğin modları toplu olarak bir linke yükleyip bizimle paylaşabilir misin?


    Bu arada Kurban bayramımız mübarek olsun.

  • Hepinize iyi bayramlar olsun.


    @_lexofrr Geri bildirim için çok teşekkür ederim, düzelttim. İlk sayfadan güncelini indirebilirsiniz.


    @Düşünenadam07 Teşekkür ederim ama dürüst konuşmak gerekirse bununla uğraşamam. Zip dosyası içindeki metin belgesinde bazı modların konu kaynaklarını belirtmediğimi fark ettim ve bunları ekledim. Güncel hâlini ilk sayfadan indirebilirsiniz.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Hocam çıldırmak üzereyim ya. Windows 10 kullanıyorum. Kürekli GTA SA açıyorum. Açılıyor bir sıkıntı yok. Aşağıdaki resimden sonra oyun kapanıyor. Hiçbir crash penceresi falan da gelmiyor. Bir çözümü var mıdır?

    GTA SA benim en en en sevdiğim oyun ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Format attım, Türkçe yamanla beraber tekrar oynayayım dedim, sürekli crash yiyorum. Ne yapacağım bilemiyorum...



    Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 8 Temmuz 2022; 15:44:38 >




  • Bu açılış ekranı PS2 versiyonundaki açılış ekranıyla aynı, o yüzden sanıyorum ki tavsiye edilenlerin haricinde bir mod yüklü ve o mod yüzünden sorun oluşuyor.


    Oyunu komple sil ve tekrar yükle, sadece 1.0 versiyonuna downgrade edip Silentpatch + Türkçe yamayı kurmayı dene. Baktın sorun çözüldü, tavsiye edilen diğer modları da yüklersin istersen. Hâlâ çözülmezse bilmiyorum, başka bir şeyden kaynaklanıyor da olabilir. Son çare olarak PS2 emülatörü PCSX2 + Türkçe yamanın PS2 versiyonuyla oynayabilirsin eğer kontrolcün varsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Yok hocam. Modsuz, hatta Türkçe Yamasız bu ekrandan sonra oyun kapanıyor. Neden bilmiyorum. GTA SA Windows 10 problemlerinden büyük ihtimalle ama çözümü nedir bir türlü bulamadım. Ne yapacağımı da bilmiyorum...

  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

    Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Windows özelliklerini aç veya kapat > Eski Bileşenler hedefindeki "DirectPlay" klasörünün yanındaki kutu boşsa içine basarak tik at. Yine işe yaramazsa dediğim gibi, modsuz denemek yerine oyunu 1.0 versiyonuna downgrade et ve Silentpatch yükle öyle dene. Çökmeye devam ederse bilmiyorum, umarım bir çözüm bulursun.

  • Kardeşim o kadar uğraşmışsın yapmışsın da PS2 tarafında oyun çalışmıyor? Oyun dosyalarıyla oynadığımız için kırmızı bir ekran veriyor format diski takın diye PS2 tarafında çalışmıyor yani. Çözümü yok mudur? Ayrıcı 3.00 sürümünü kullandım indirmek için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyahyasezer -- 25 Temmuz 2022; 10:42:20 >
  • Yyahyasezer Y kullanıcısına yanıt

    Farklı bir ISO düzenleyiciyle dene.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daemon tools poweriso ultraiso kullandım sonuç aynı. Sizin dosyada problem var sanırım benim anlamadığım neden oyunun içine gömüp paylaşmıyorsunuz korsan iso indirmek zorundayız zaten kurmak için orjinal oyuna kurulmuyor.

  • Yyahyasezer Y kullanıcısına yanıt

    Korsan paylaşım yapamam, dosyayı temin etmek tamamen kullanıcının sorumluluğunda. Dosyada bir sorun yok, 1 senedir kendim sorunsuzca ISO'ya gömüyorum. Sizin programlardaki bir seçenek yüzünden bozuluyor olsa gerek. 1 saat önce Discord'dan yazmıştınız, dediğim saat aralıklarında hatırlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Türkçe yama için teşekkürler. Sizden ricam eski fontlu (düşük çözünürlüklü olanı) yamayı tekrar paylaşabilir misiniz?

  • Rica ederim ama maalesef paylaşamam. Bütün harfleri baştan değiştirmek gerekiyor ve dürüst konuşmak gerekirse bununla uğraşacak vaktim ve enerjim yok.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.