Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City 64bitte çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlıkta da söylediğim gibi arkadaşlar win7 64bit kullanıyorum ve oyun kurulmuyor acaba bunun 64bitte çalışan versiyonu yokmu?

• ben 64 bitte oynuyorum hiç bi sorun yok.hata ne ki onu yazsaydın,böyle çok havada kalmış.sebebi 64 bit işletim sistemi değil yani o belli
  • oyunu kurarken setup'a basınca 64bitte çalışmıyor diye uyarı gelip kurulum yapılmıyor
  • :S enteresan öyle bir uyarının gelmesi. bende 64 bit kullanıyorum bende tıkır tıkır açtı. hatta gta 4 ve from episodes... deki 2 karakterde olmak üzere 3 ünüde win7 x64 de bitirdim
  • W7 64bit bendede sorunsuz GTA4 ve EFLC.

Ripli falan mı diyeceğim ama bende eflc 8 gb olanı kurdum.
  • hatanın ss ini alıp buraya koy istiyorsan?
  • bildiğim kadarıyla oyun 64 biti desteklemiyor,yanlışsam düzeltin.zaten 32 bitte çalışmıyor mu oyun.setup paketinde bi değişiklik mi yapmışlar acaba.arkadaşın da dediği gibi ripli falan yüklüyorsan.normalde çok garip öyle bi hata vermesi.microsofttan msi intaller i bi daha yükle bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

bildiğim kadarıyla oyun 64 biti desteklemiyor,yanlışsam düzeltin.zaten 32 bitte çalışmıyor mu oyun.setup paketinde bi değişiklik mi yapmışlar acaba.arkadaşın da dediği gibi ripli falan yüklüyorsan.normalde çok garip öyle bi hata vermesi.microsofttan msi intaller i bi daha yükle bari

Çalışıyor ben 64 bit kullanıyorum 32 bit öldü artık bu devirde kullananmı kaldı. 64 bitte çalışmıyorsa neden 4 gb ram istiyor rahat çalışmak için 32 bit en fazla 3 gb ram destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 3 Haziran 2010; 17:01:03 >
  • Sizin sisteminizde bir sorun olmasın ? Sorun yaşayanı görmedim şu ana kadar. Ben W7 64bitte bitirdim oyunu.
  • bilmiyorum bi ara ss koyarım arkadaşlar
  • arkadaşlar benim şimdi kafam karıştı ben episodes alacaktım ama 64 çalışmıyoru görünce.Kafam Karıştı Benim Leptopta windows 7 64 bit home premıum şimdi ben oyunu almıyım mı ?

Ne dersiniz alıyım mı ? Bilgisayarın özelliklerini veriyim bide kaldırır mı ?
    Intel core 2 duo işlemci t6600 2.20 ghz
    2 gb ddr3 ram
    1 gb atı mobılıty radeon hd 4650 series 128 bit
    wındows 7 64 bit sistem türü Rahat oynar mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

bildiğim kadarıyla oyun 64 biti desteklemiyor,yanlışsam düzeltin.zaten 32 bitte çalışmıyor mu oyun.setup paketinde bi değişiklik mi yapmışlar acaba.arkadaşın da dediği gibi ripli falan yüklüyorsan.normalde çok garip öyle bi hata vermesi.microsofttan msi intaller i bi daha yükle bari

Çalışıyor ben 64 bit kullanıyorum 32 bit öldü artık bu devirde kullananmı kaldı. 64 bitte çalışmıyorsa neden 4 gb ram istiyor rahat çalışmak için 32 bit en fazla 3 gb ram destekliyor

yanlış anlamışsın şunu demek istedim ben.yani oyunun crysis gibi bir 32 bit exe si bi de 64 bit için ayrı exe si yok.tek launcherdan çalışıyor ve oynarken görev yöneticisine baktıysan eflclauncher.exe * 32 yazar.oyun 32 bitte yazılmış,demek istediğim buydu.yoksa tabi ki ben de 64 bitte oynuyorum.

• bende açamadım ..oyun yüklenmiyor 64 bit win7 ye......
  • Win7 64 bit sorunsuz çalışmakta.

Mamunda 8 küsür gb olan.
  • biri çözümü bilyiorsa yardımcı olabilirmi 64 bite uygun değil diyor kurulmuyor...
  • SS alabilirmiyiz
  • 64 bitde çalışmıyor demeyin GTA4de EFLC'de Win7/64bitde sorunsuz oynuyorum ,Repack olarak hazırlanan bazı sürümlerde sorun olabiliyor (hepsi değil)
  • sorunu çözdünüz mü aynı sorunu yaşıyorum
  • Benimki 64 bit daha bugün kurdum, sorun yok.
  • Tam cevap verecektim ama hort olmuş bkaakco, bu gibi hatayı alanlar setup.exe yi cdden bulup uyumluluğu windowsxp sp2 yapsınlar,sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.