Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

* Oyunun PC portu Rockstar Leeds tarafından hazırlanıyor ve konsol sürümleriyle aynı tarihte çıkarılması planlanıyor. Söylenene göre Max Payne 3 kadar iyi optimize ediliyormuş.

Hepsi harika haberlede ozellikle bu habere acayip sevindim umarim denildigi gibi olur
  • quote:

GTA V İçin Bilmeniz Gereken İlk ve Önemli Detaylar

Hikaye ve Mekan Detayları:

* Ana karakterimiz Adrian isimli koyu esmer tene sahip biri olacak. İspanyol olabilirmiş. Yeni ekran görüntülerinde buna benzeyen bir karakter görmüştük.

* GTA V, San Andreas'taki tüm şehirleri içinde barındıracak ama daha büyük ve daha gelişmiş bir biçimde.

* Oyun Los Santos'ta başlayacak. Adrian, rakip çetenin mekanında Vamos Los Aztecas tarafından dövülüyor ve soyuluyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adrian için hikaye buradan sonra da başlıyor.

* Oyun, 2012 yılında geçiyor. Yapımın ana temalarından biri de Maya takvimiyle gerçekleşeceği tahmin edilen dünyanın sonu olacak.

* Oyunun hikayesi Grand Theft Auto 4 ve ek paketlerinden sonrasını konu alıyor. Niko Bellic ve diğer karakterlerin ismi senaryo da bol bol geçecek. Ancak Niko'nun oyunda gözüküp gözükmeyeceği bilinmiyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_icin_Bilmeniz_Gereken_ilk_ve_Onemli_Detaylar-31021.htm

tüm şehirler olmayacak diye resmi açıklama yapılmıştı ama olursa ve beklediğimiz süre bunun içinse o zaman içinde gta5 hediyeli sıfır bi ps3 alabilirim :)
  • 4 farklı son nasıl olacak acaba merak ettim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)

Of, haritaya gel, bir an gercek harita sandim
  • Ben daha hiç bir GTA oyununu bitiremedim salak salak görevler oluyor dans etme araba zıplatma tarzı inşallah koymazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Ben daha hiç bir GTA oyununu bitiremedim salak salak görevler oluyor dans etme araba zıplatma tarzı inşallah koymazlar

GTAyı sadece San Andreastan ibaret sanan insan tipi...

Şu saçma bilgilere inananlara da sözüm yok. Bir insan bu kadar mı saf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 7 Eylül 2012; 11:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Ben daha hiç bir GTA oyununu bitiremedim salak salak görevler oluyor dans etme araba zıplatma tarzı inşallah koymazlar

Gta 3 haric her oyunu oynadim haberin olsun kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Vice City'de de var. binayı oyuncak helikopterle patlatma görevi onun yüzünden oyunu bitiremedim
  • 2012 son ceyrekte cikacagina dair bir gorsel ve detay var deniliyordu galiba bu konuda ümitlerinizi suya dusurmek istenem fakat 2013 den önce gelmez kardeslerim.

GTA 5 release date leak 'a hoax'
    Fake screenshot claimed the Rockstar blockbuster was due before Christmas

Kaynak :

http://www.computerandvideogames.com/367118/gta-5-release-date-leak-a-hoax/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2012 son ceyrekte cikacagina dair bir gorsel ve detay var deniliyordu galiba bu konuda ümitlerinizi suya dusurmek istenem fakat 2013 den önce gelmez kardeslerim.

GTA 5 release date leak 'a hoax'
    Fake screenshot claimed the Rockstar blockbuster was due before Christmas

Kaynak :

http://www.computerandvideogames.com/367118/gta-5-release-date-leak-a-hoax/

Butun oyunlar sıktı gercekten bir tek battlefield3 multiplayer oynuyoruz , bir an once ciksin artik :)

• http://www.rockstargames.com/V/ alın şuradan bakın işte herşeye oyun hakkında bi bilgi falan açıklandımı burada görünür zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

http://www.rockstargames.com/V/ alın şuradan bakın işte herşeye oyun hakkında bi bilgi falan açıklandımı burada görünür zaten

eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

http://www.rockstargames.com/V/ alın şuradan bakın işte herşeye oyun hakkında bi bilgi falan açıklandımı burada görünür zaten

eyvallah

önemli değil bro
  • Los Santos sokaklarında yeniden.
    İngiliz hatun üzerine avrat, GTA serisi üzerine açık dünya tanımam.

O her haltın döndüğü belalı sokaklarda
    Playboy pezevenklerinin lüks semtlerinde
    51. Bölge'ye atıf askeri çöllerde
    Amerikan taşralarının olduğu çiftliklerde
    Filmden fırlamış gibi hisler veren kasabalarda
    Çok gezdik.
  • quote:

o dediğin görevi 1. sınıfa giden çocuğa versen geçer.

türkiye'de araba zıplatmak sana göre salakça olabilir ama o olay amerika'da var. araştır: "lowrider". senin salak görev dediğin şey adamların kültürü, amerika'ya ait hiçbirşey bilmiyorsan oynamazsın oyunu olur biter. saçma sapan yorumlar da yapmamış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

o dediğin görevi 1. sınıfa giden çocuğa versen geçer.

türkiye'de araba zıplatmak sana göre salakça olabilir ama o olay amerika'da var. araştır: "lowrider". senin salak görev dediğin şey adamların kültürü, amerika'ya ait hiçbirşey bilmiyorsan oynamazsın oyunu olur biter. saçma sapan yorumlar da yapmamış olursun.

Belki kültürleri odur bilmiyodum.Fakat bu kadar sert konuşmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.Belki sizden daha fazla orjinal GTA oyunu almışımdır..
  • Sakin

• gta 5 seni sabırsızlıkla bekliyorum
  • ilk video çıktığında ne yorumlar yapıldı.. herkesi bi heyecan kapladı.. nerdeyse tüm kullanıcılar bakıyordu buraya ve diğer konulara.. herkes videolardan resimlerden bişeyler türetti.. zevkle izledik yorumlar yaptık heyecanlandık.. aradan kaç aylar geçti ne bir haber ne bir resim video yapıldı.. bazılarıda rockstar yapımcıları stratejisi böyle haklı adamlar falan dediler.. öve öve bitiremediler.. şimdi bir sürü resim paylaşıldı ne bir yorum nede resimlerden çıkarılabilecek konular mevcut.. kimsenin girdiğide yok belki 2. videoya kadar yada oyun çıkana kadar bilmiyorum ama, o adamlar meşhur stratejilerini görsünler şimdi.. eminim birçok yerde kimse yeterli ilgiyi vermiyodur şimdi.. herkesin umudu kesildi, beklemekten patladı.. hatta diğer konu 100 sayfa oldu kilitlendi falan.. millet birbirini yedi.. 29 yaşındayım.. işim gücüm bi yana arada sırada bakıyorum buraya, benim için dünyada eşi benzeri olmayan bu oyunun düştüğü duruma bak.. yazık..
  • Rockstar'ın stratejisi falan yok ki?

Dünya'nın en çok beklenen oyunu için reklam yapmıyorsan, stratejin yoktur. Gerek de yok. Oyun bugün raflara sessiz sedasız gelse milyon tane satacak nasıl olsa.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.