Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.202
Cevap
113
Favori
674.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umarım bu sene GTA 5 elerimzde olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anil34

    umarım bu sene GTA 5 elerimzde olur :)


    keşke ama en erken 2013 bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YodaTheMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dupp

    Oyun nerede geçecek acaba.

    Türkiye'de geçecek, Sedat Abi'yi kontrol edecez oyunda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unzerstörbar


    quote:

    Orijinalden alıntı: YodaTheMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dupp

    Oyun nerede geçecek acaba.

    Türkiye'de geçecek, Sedat Abi'yi kontrol edecez oyunda




    Oldu... müzikler de ankaralı turgut ve ciguli'den olsun o zaman..
  • GTA 5 bir sonraki konsollar için çıkacaktır. Şu anki konsollara çıkacağını sanmam.

    Ve umarım, PC için GTA 4' teki optimize özürlülüğü olmaz.

    Adam gibi Optimize etsinler oyunu. GTA4 Konsollarda bile Optimizesi kötüydü. PC de de aynı şekilde.
  • Valla konuyu gördüm herkez topa tutmuş GTA 4'ü.Hala onun sunduğu özgürlüğü sunabilen bir oyun yok.Tamam paramızı harcamak için daha çok şey olmalı ama elbet Sandreas'taki gibi yaparlar onuda.L.A. Noire'deki yüz ve mimikleride kullandılarmı tamamdır.Zaten senaryosu her oyunda mükemmel.Yeni bir efsane çıkar ortaya.Rockstar ne yapsa oynanır..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anil34

    umarım bu sene GTA 5 elerimzde olur :)


    bu sene r* la noire i çıkaracak gtaV in bu seneyi geçtim seneye bile çıkma ihtimali yok gibi bişey.
  • ben playstation storeden gta episodes from liberty city aldım am açılacak yer yok sadece game datada var yarımcı olursanız sevinirim
  • Kendimizi LA Noire ile oyalamamız gerekecek, GTA 5'e daha çok zaman var gibi gözüküyor maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura


    quote:

    Orijinalden alıntı: Anarkos


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dLife

    merak ettiğim birşey var gtx580 verdiği görüntü ile ps3 ün verdiği görüntü arasındaki fark resim atıcak varmı



    hocam şöyle diyeyim, aşmış bir pc'm yok. 2008 yazında 1200 tl'ye topladım. özelliklerini yazmayayım şimdi. her neyse, gta 4'ü de çıkınca yarı özelliklerle oynayıp bitirdim pc'de. bu sene ps3 aldım. "ps3'te de bitireyim hem keyfi başka olur, san andreas'ı da ps2'de de bitirip çok keyif almıştım." dedim aldım gta 4'ü. taktım makinaya. oyunu toplasan 5 dakika oynayamadım ps3'te.. pc ile ps3 arasında inanılmaz görüntü farkı var.

    http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html

    ps3 te rezelat yapılmış pc ile xbox360 arasında çok fark yokta ps3 diğerlerine göre çok kötü ama rezelat te denemez ama xbox360 kurtarıyor durumu bu oyunda ps3 diğerlerine bakınca rezelat yani
  • Tüm dünya gibi bizlerin de merakla beklediği Grand Theft Auto V projesi hakkında her gün yeni bir dedikodu çıkıyor. Rockstar her ne kadar resmi bir açıklama yapmasa da, firmanın aldığı tüm patent girişimleri ve alakasız kod isimleri ile yürüttüğü çalışmalarının hepsi Grand Theft Auto V e işaret ediyor.Şu sıralar internet üzerinde, Rockstar ile ilgili tüm detayları toplamaya çalışanlar "Rush" kod adlı bir proje ile karşılaşıyor. Rockstar, "Rush" kod adı ile yürütmekte olduğu oyun projesinin ayrıntılarını vermekten kaçınsa da, içerisinde bulunan kritik kelimelerin hepsi Grand Theft Auto V in yapıldığının birer kanıtı."Gangsterler, uyuşturucu, yasadışı karakterler ve ünlüler" kelimelerini içinde barındıran "Rush" kod adlı interaktif oyun projesinin Grand Theft Auto V olması çok yüksek ihtimal. Hatta bu kelimelerden yola çıkarak oyunun Los Angeles ta geçeceği bile düşünülüyor.Bakalım iddialar doğru çıkacak mı?

    http://www.merlininkazani.com/Gizliden_gizliye_GTA_Vin_yapimi_suruyor-haber-40064p1.html
  • r* ın bu yönünü seviyorum işte. bazıları gibi oyun yok şöyle olacak yok böyle olacak deyip ortalıkta dolanıp artistik yapmıyorlar hatta oyunu duyurmuyorlar bile ama biz oyunun yapıldığını biliyoruz. çıkmaya yakın e3 te duyurup 1-2 trailer verip çıkarıyorlar oyunlarını.
  • pc ye çıkıyormu bu gta 5 ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dLife

    pc ye çıkıyormu bu gta 5 ?


    Hocam daha çıkacağı belli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RIDANES


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dLife

    pc ye çıkıyormu bu gta 5 ?


    Hocam daha çıkacağı belli değil.

    o zaman iyi gta san andreas gibi birşey olsun 500tl olsun alırım
  • Pachter: "GTA 5, 2012'de Çıkacak"


    Oyun endüstrisinin 'Ahtapot Paul'u Michael Pachter kehanetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bundan önce sıradışı ön görüleriyle oyun pazarının nabzını tutan Pachter şimdi de Grand Theft Auto 5 ile ilgili tahminini sergiledi. Daha once bir araştırma firması Rockstar'ın 2 merakla beklenen 'sandbox' oyunları Gran Theft Auto 5 ve LA Noire'in 2011'de çıkacağını ön görmüştü. Pacter ise çok daha kötümser bir şekilde GTA 5'in 2012' ye kayacağını söyledi.  LA Noire'in ise 2011'de çıkacağını belirten Pachter, yine oyuncuların içine karamsarlık düşürdü.


    Not : Pachter bu haberi Agustos ayinda paylasmisdi butun on goruleri tutuyor. E3 2011 de kuvvetle muhtemel GTA5 tanitimi yapilacaktir.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Pachter_GTA_5_2012de_Cikacak-8953.htm
  • Rockstar in L.A.Noire Action/Adventure oyununu cok uzun yillardir takip ediyorum ve L.A.Noire nin kendi konu basliginda devamli dile getirdigim bir sey vardir. L.A.Noire de uygulanan Avatar filminden L.A.Noire ye basarili bir sekilde dunyada ilk defa bir oyuna entegre edilem Moiton-Scan Animasyon teknolojisi kesinlikle GTA5 dede daha gelistirilerek uygulanacaktir. Zira L.A.Noire yi takip edenler Moiton-Scan teknolojisinin oyunlarin ruhana inanilmaz etki ettigini bilirler. Karekterlerde sevinc, heyecan, korku, suphe gibi bir cok insansi duyguyu bire bir oyuna yansitir. Bu Moiton-Scan teknolojisi ayni zamanda Moiton-Capture teknolojisinede katki anlaminda etkisinin cok buyuk oldugunu bizzat Rockstar Games resmen aciklamisdi. Bu Moiton-Scan teknolojisi haricinde GTA5 de farkli bir kac teknolojide gormemiz kuvvetle muhtemeldir diye dusunuyorum. E3 2011 fuarinda insalla ilk bilgiler gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    San Andreas gibi cok cok genis haritaya sahip olsun yeter.

    Rockstar duyur artik su oyunu. Bu yil E3 de duyurulsa keske


    san andreas gibi bir harita ve just cause 2 deki gibi bir gta5 olsa uçaklar yönünden keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Rockstar in L.A.Noire Action/Adventure oyununu cok uzun yillardir takip ediyorum ve L.A.Noire nin kendi konu basliginda devamli dile getirdigim bir sey vardir. L.A.Noire de uygulanan Avatar filminden L.A.Noire ye basarili bir sekilde dunyada ilk defa bir oyuna entegre edilem Moiton-Scan Animasyon teknolojisi kesinlikle GTA5 dede daha gelistirilerek uygulanacaktir. Zira L.A.Noire yi takip edenler Moiton-Scan teknolojisinin oyunlarin ruhana inanilmaz etki ettigini bilirler. Karekterlerde sevinc, heyecan, korku, suphe gibi bir cok insansi duyguyu bire bir oyuna yansitir. Bu Moiton-Scan teknolojisi ayni zamanda Moiton-Capture teknolojisinede katki anlaminda etkisinin cok buyuk oldugunu bizzat Rockstar Games resmen aciklamisdi. Bu Moiton-Scan teknolojisi haricinde GTA5 de farkli bir kac teknolojide gormemiz kuvvetle muhtemeldir diye dusunuyorum. E3 2011 fuarinda insalla ilk bilgiler gelir.

    hocam sayende herkes öğrendi o teknolojiyi her konuya yazmana gerek yok.
  • [simage][/simage]http://www.google.com.tr/imgres?q=gta5&um=1&hl=tr&sa=N&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=9dAyw4VbEXNSOM:&imgrefurl=http://www.gameranx.com/updates/id/8820/article/gta-5-hidden-secrets-and-multiple-protagnists-analyzed/&docid=96V1Tnt3T5i3BM&imgurl=http://www.gameranx.com/img/12-Aug/gta-5-motorbike.jpeg&w=1280&h=720&ei=XoSnUNLpMaeC4ATRroGwDQ&zoom=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Kasım 2012; 14:36:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.